Cau,
builduju kernel (2.4.20) a potrebuju do neho dostat "IP: forwarding", ale nejak to tam nemuzu najit. Ma to byt v Networking options, nekde pod TCP/IP networkingem, ale nic takovyho, ani pod zadnou dalsi polozkou tam neni.
Nevite cim to je? Nutne to potrebuju, jelikoz chcu rozjet routovani, a u neho se pise: "If you are using a Linux PC with two network interfaces to route between two (or more) subnets, you need to have IP Forwarding enabled in your kernel.".
Taky tam pisou ze kdyz zadam "cat /proc/ksyms | grep ip_forward" ma vyjet neco jako "00141364 ip_forward_Rf71ac834", a kdyz ne, tak ze mam zkompilovat jadro s IP-fwdingem, tam jsem to ale nekde nenasel, jak sem uz psal...V Networking options je jenom "Forwarding between high speed interfaces" a to se mi nezda, ze by to bylo ono, jelikoz to mam zab. v jadru a evidentne to nepomaha.
Jeste nakonec popisu celou sit: V tom linuxovym stroji jsou tyhle sitovky:
wifi (ip=192.168.1.1; podsit 192.168.1.0)
10mbitlan (ip=192.168.2.1; podsit 192.168.2.0).
k tomu jsou pripojeny pres wifi "Client1" (192.168.1.2) a skrze obyc sitovku "Client2" (192.168.2.3). celkovym resenim je, aby se client1 a client2 videli, prozatim me staci rozjet ping...
Muzete mi nekdo poradit?![]()