Citace Původně odeslal MadCap
Citace Původně odeslal Mireclock
Cclapci menši nasobič je lepši preto aj 1,8-čka sa da lepšie taktovať takže jednoznačne 2,4 z 533 FSB ak ti to doska dovoli taktovať viššie tak to aj dostaneš výššie ako z 400 FSB pre ukažku na kolko siel taktovať 800Mhz celeron zo 100 Mhz FSB a na kolko z 66 FSB. Ak taktojem po jednom MHz na doske FSB tak pri menšom nasobku taktujem jemnejšie a presnejšie ako pri veľkom. Ak to je 24X tak dvíham o 24Mhz ak je 18X tak len o 18MHz a ak ti doska podporuje až do 355 ako mne tak ti to nevadi ze maš nasobok len 18X
IMHO >> 355fsb je uplny joke ! to ze ti to doska ponukne nezamena ze to dokaze .. to je blby reklamny tah a na ziadnom procaku to este nikto nerozbheol ani nerozbehne a o prescottoch mi tu nehovor
MadCap
Ja som nevravel ze to niekto kto ma standard 100 alebo 133 Mhz FSB rozbeha na 355 Mhz je to nerealne iba som tym chcel povedat ze na pretaktovanie z 133 cize 533 potrebuje dosku ktora mu to dovoli taktovat vyssie
Tych 355 Mhz je zatiaľ k ničomu ale neviem ci by som na nej nerozbehal P4 z 800 Mhz FSB neviem co na to BIOS a Chipset v manuali pisu iba
Support Intel Pentium 4 (Northwood, 0.13 µm) processor
Support Intel Pentium 4 Processor with HT Technology