No s tim Direct Connect bys mi mohl trochu poradit.Já ho mám sice doma staženej ,ale nějak nevim jak to přesně fungujePůvodně odeslal Kukla Kuklovič
Nemohl by jsi mi popsat trochu jeho ovládání a funkce
Díky
No s tim Direct Connect bys mi mohl trochu poradit.Já ho mám sice doma staženej ,ale nějak nevim jak to přesně fungujePůvodně odeslal Kukla Kuklovič
Nemohl by jsi mi popsat trochu jeho ovládání a funkce
Díky
to co vytvatri nero a clone cd to snad neni ani iso ale nejakej hnuj s trochou nadsazky, 700MB cd ma snad pres 800. jedina vyhoda je ze to pouklada treba i subkanaly. kdyz ale nejsou potrba tak je to nejlepsi pres winimage
CASE Chieftec DX-01B-D { GIGABYTE X48 DS5 { Intel q9300 + 8GB + ATI x1600 + 2x Seagate ES2 1TB } + LiteOn SHM-165P6S} } + 21" Samsung SyncMaster 215TW
USPECH !!! NEC NR7700A a Overburn v NERU !!!
Mrknete na moji homepage, sice je hnusna, ale majitele NEC NR7700A urcite potesi.
http://home.tiscali.cz/hasiash/index.htm
HW přichází a odchází, já zůstávám :-)
Já zkoušel 83m:30s hudby na 700 MB RWčko>poslední skladba končí divně jinak to funguje>na RWčko už je to asi mocPůvodně odeslal Hasich
![]()
pekne, co nevidet zkusim
![]()
CASE Chieftec DX-01B-D { GIGABYTE X48 DS5 { Intel q9300 + 8GB + ATI x1600 + 2x Seagate ES2 1TB } + LiteOn SHM-165P6S} } + 21" Samsung SyncMaster 215TW
zkusil jsem a opravdu to funi a to mam nero 5.5.5.0 a palil sem na rw.
udelal sem image v neru. dal sem do nej 700MB file filmu a asi 45 mega video a udelal image. pak dal overburnem palit. nekde na 98% se to seklo. pka sme se mrknul co sem vypalil. film byl ok jak sem cekal ale to druhe neslo samozrejme tak sem ho dal do virtualdubu a ten zacal streamovat a zasekl se nekde u 15MBfuniii toooo
![]()
Tak jsem taky vyzkoušel overburn na Necu a opravdu to funguje.Vypaloval jsem 1x 710MB,3x 706MB,v NERU,sice to pokaždé na konci při ukončovací stopě hodí chybu,ale data jsou v pohodě a čtelná![]()
![]()
Normalni PC :)
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)