Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Výsledky 26 až 48 z 48

Téma: První Český stříbrný CPU vodní blok

Standardní Re: První Český stříbrný CPU vodní blok

A tady je recenze na poslední prodejní verzi http://www.cttl.cz/index.php?gid=10943

Tak jsem se konečně dostal na WEB a přináším finální fotky.

Přikládám foto hotového TOPu pro GPU i s logem.V připadě , že Vám nevyhovuje přitažení chladiče zespod není nic jednoduššího než závit převrtat dle potřeby aby prošel šroubek.

Po vícero dotazech po backplatech jsem prozatím vytvořil pro INTEL a pro AMD bude v následujících dnech následovat.
    Backplate je vyfrézován z 5mm duralu.Po vyleštění bude červeně eloxován což jak doufám stihnu v nejbližší době.

A ještě bych chtěl hlavně pro slovenské zájemce oznámit , že bloky mohou také najít v nabídce www.tichepc.sk .Postupem času se tam objeví cela moje produkce.

Přidávám ješte fotku pro AMD.Doufám že koncem příštího týdne už budou naeloxovaný a budu je moct předvést v plné kráse.

Senior Member Avatar uživatele Gestler
    Věk
    41
    Vliv
    235

Před cca týdnem jsem obdržel,prototip pro Intel 775,1156,1366 a musím uznat že se jedná o prvotřídní výrobek,absolutně přesný.Což se týče socketu 1366 tak přichycení přímo k patici CPU,je naprasto skvělý nápad a funguje to perfektně.Už jsem vyzkoušel řadu back platú a tento je z nich naprosto nejlepší.
    INTEL Core I7 2600K D2 @5Ghz HTon , Asus Maximus V Extreme Z77,4x4GB Kingston Predator 2400Mhz,MSI LIGHTNING 680GTX 1400/7100,24"Benq PVA 16:9
    2xSamsung SpinPoint F1 HD322HJ Sata II RAID 0 + Intel X25 SSD,WD my BOOK 1TB,700W Delta Electronics/HP,Hama - URAGE.
    Chlazení : Čerpadlo: Laing 18W + XSPC TOP Radiatory: MORA2 + 9x120mm fan , XSPC RX480 + 4x120mm fan Bloky : CPU - CAWEDOG ZOUY 2.0 NB,SB+MOS EKuniversal
    HARD CORE HW SERVIS - SERVIS S POUŽITÍM PROFESIONÁLNÍ TECHNIKY V OBLASTI : REBALLINGU, REFLOW, DIAGNOSTIKY - kompletní opravy poškozeného PC HW, které vám nikde jinde nenabídnou

Dnes jsem přivezl červené vzorky,modre budou koncem týdne.

Dneska došlo těsnění.

Předpokládaná cena s 2ks 1mm těsnění + 4ks sroubků M3 bude 400kč + DPH.

Příkládám k inspiraci další modifikaci TOKRY tentokrat pro oba chipsety na desku ASUS_RAMPAGE_FORMULA.
    Jako novinku přínáším možnost vyrobit TOP v bílé barvě.

Naposledy upravil CAWEDOG; 05.07.2010 v 21:39.

Tak už je vše hotovo.

Přináším finální fotky "TOKRY" dvoubarevného provedení které je možno objednávat.

Dále potom finální fotky "ZOUY" dvoubarevného provedení které je taktéž možno objednávat.

Také představuji 2 barevne varianty backplatu a montáž v případě,že originál má zalisované šroubky a ne závit.Výrobci prodávají obě varianty.A tak se v případě této varianty se prostrčí originální maticí šroub M3 a vše se sešroubuje s novým backplatem.

To je prostě dokonalý.

Red face Re: První Český stříbrný CPU vodní blok

Dekuji,snažím se

Po vice dotazech na výrobu chladičů na mosfety jsem se rozhodl vyrábět i tyto vodní blůčky.
    První pár je pro desku ASUS_RAMPAGE_FORMULA pro které jsem dělal i na chipset.

Cena je 500kč/ks.

skoda, ze sem vodni analfabet, ale vypada to vsechno velmi promakany, klobouk dolu

(doufam, ze odbyt je slusnej!)
    MB:Gigabyte EP45-DS4 CPU:Intel Core 2 Duo E8500 rev E0@3,8GHz(9,5x400)@1,248v(load Prime)COOLER: CoolerMaster Hyper 212 RAM:Kinston HyperX 2x2048 DDR2 800 4 4 4 12 GK:Asus Radeon 5870HDD:SATA II WD500GB + WD320GB + Samsung F1 1TB BOX: Chieftec CH-05SL-B-OP PSU: Enermax MODU 525W CRT:21" LCD Samsung 215TW

Senior Member Avatar uživatele Gestler
    Věk
    41
    Vliv
    235

Testoval jsem špičkové bloky na trhu a stříbrná verze od Cawedoga je best,poměřoval jsem například s HK 3.0 nebo EK Supreme.Dále mužu říct, že oproti konkurenci je k mání perfektní konstrukční materiál u kterého se při výrobě myslelo hlavou,kvalita zpracování je bez debat,lze v klidu postavit vedle světové špičky.Až se mi dostane do rukou slíbený vzduchový chladič vyšší střední třídy, dodělám článek pro sousední web.
    INTEL Core I7 2600K D2 @5Ghz HTon , Asus Maximus V Extreme Z77,4x4GB Kingston Predator 2400Mhz,MSI LIGHTNING 680GTX 1400/7100,24"Benq PVA 16:9
    2xSamsung SpinPoint F1 HD322HJ Sata II RAID 0 + Intel X25 SSD,WD my BOOK 1TB,700W Delta Electronics/HP,Hama - URAGE.
    Chlazení : Čerpadlo: Laing 18W + XSPC TOP Radiatory: MORA2 + 9x120mm fan , XSPC RX480 + 4x120mm fan Bloky : CPU - CAWEDOG ZOUY 2.0 NB,SB+MOS EKuniversal
    HARD CORE HW SERVIS - SERVIS S POUŽITÍM PROFESIONÁLNÍ TECHNIKY V OBLASTI : REBALLINGU, REFLOW, DIAGNOSTIKY - kompletní opravy poškozeného PC HW, které vám nikde jinde nenabídnou

Chladiče mám hotové,zítra jdou do světa.

Další vyrobená varianta GPU je univerzální pro rozteče šroubu 53,5*53,5 až 66*66mm.

A jelikož mi už přišla GTX460 1GB od GAINWARDu tak v blízké době bude pro tuto karcu cenově dostupný FC.

Tak FC pro GTX460 je hotov.
    Bližší informace zde http://www.cawedog.cz/produkt/42/FC-GTX_460

Tak jsem konečně dokončil konečnou verzi FC pro GTX460.V brzké době nabídnu i polykarbonátovou verzi.

Představuji nový nízkonákladový CPU blok "TYNA". Jeho přednost je nizká restriktivita i cena spolu s výborným výkonem. Výborný na první seznámení s vodou a jako náhrada za starší vysocerestriktivni bloky a "HOMODOMO" bloky.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Jaký CPU blok na vodníka z tohodle výběru?
    Založil BananaYoe v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 22
    Poslední příspěvek: 09.03.2006, 14:01
  2. 1/2006 vodni chlazeni-blok na CPU
    Založil MISKOBOSS v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 12
    Poslední příspěvek: 28.01.2006, 22:54
  3. Vodní chlazení - chladič CPU, GPU a CHIPSETU
    Založil Ezechiel v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 12
    Poslední příspěvek: 31.01.2005, 10:44
  4. test stareho WB a noveho WB CPU od Galaxiho