Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: vivotek a dvr

Standardní vivotek a dvr

Mam kamery vivotek PZ6122 ktere jsou momentalne zapojeny do switche. Takze se muze kdokoliv z firmy divat na kamery(samozrejme kdo zna patricne udaje)Nyni jsem zakoupil DVR AVC-787 . CHtel jsem se zeptat zda muzu kamery vivotek pripojit na toto zariceni protoze ma pouze BNC konektory a jeden Ethernetovy (RJ45)Tam pripojim pouze jednu kameru typu vivotek.Da se nejak predelat ethernetovy kabel na bnc konektor abych to mohl zapojit
    Tento typ zarizeni jsem kupoval z toho duvodu protoze mame i klasicke stare kamery ktere maji koaxialni kabel(BNC)Dekuji

Standardní Re: vivotek a dvr

To DVR ma pouze BNC vstupy, takze na to IP kameru nepripojis. RJ45 Slouzi na vzdaleny management a live sledovani DVR
    MB:GIGABYTE UD3R, CPU:C2D E8400, RAM 2x 2048 MB A-DATA EE, GK: ASUS Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb + 500Gb + 640Gb, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon 1693s, Monitor: Samsung 970p
    NTB: HP nc 6320

Citace Původně odeslal geeker Zobrazit příspěvek
    to dvr ma pouze bnc vstupy, takze na to ip kameru nepripojis. Rj45 slouzi na vzdaleny management a live sledovani dvr
    prosim vas jaky dvr by jste mi doporucil??

Citace Původně odeslal Jack68 Zobrazit příspěvek
    prosim vas jaky dvr by jste mi doporucil??
    No predne bych potreboval vedet jake jsou pozadavky, jestli zaznam z IP kamer, nebo IP +analog? K cemu to ma slouzit atp.
    MB:GIGABYTE UD3R, CPU:C2D E8400, RAM 2x 2048 MB A-DATA EE, GK: ASUS Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb + 500Gb + 640Gb, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon 1693s, Monitor: Samsung 970p
    NTB: HP nc 6320

Citace Původně odeslal Geeker Zobrazit příspěvek
    No predne bych potreboval vedet jake jsou pozadavky, jestli zaznam z IP kamer, nebo IP +analog? K cemu to ma slouzit atp.
    Zaznam bude jak z IP kamer tak i z analogovych.Slouzi to k sledovani mensi firmy.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. vivotek a adresar temp ve windows
    Založil Jack68 v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 21.01.2008, 07:43

Pravidla přispívání