Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Výsledky 26 až 48 z 48

Téma: Skoro zadny zvuk s Audigy

Standardní

Ale za tezke kacky. Me zajimalo spis reseni se stavajici kartou. Do Platiny ale fakt nepudu. Za ty prachy opravdu ne.
    Acer Aspire 1662WLMi, P4 3 GHz, 512 RAM, 60 GB HDD, ATI Radeon 9700 64 RAM, DVD-RW Pioneer DVR-K13RA, WLAN, WinXP

Standardní

Vyreklamuj to a vyměň za Hercula

Standardní

Jestli to vyreklamuju, tak nejspis jo. Jak je to s tema 7.1 reprama, v cem vsem pojedou? A jak uz jsem se ptal, zatezuje HF III procak taky tak malo jako Audigy?
    Acer Aspire 1662WLMi, P4 3 GHz, 512 RAM, 60 GB HDD, ATI Radeon 9700 64 RAM, DVD-RW Pioneer DVR-K13RA, WLAN, WinXP

Standardní

7.1 asi v ničem, 6.1 některý (zatím hodně málo) DVD, např. Pán Prstenů special edition, abych pravdu řekl na své GTXP požívám 5.1 a jsem spokojen a krom toho další 2 repráky nemám kam rozumně umístit.
    Ad zátěž nevím, nemám Fortissimo ale GTXP, nicméně kámoš má, takže když mi napíšeš v čem a jak to chceš změřit, můžo ho požádat aby to změřil.

Standardní

No ja totiz prave mam kam dat ty dve repra, tak me to docela zajimalo, jestli tam treba nejaka hra posila signal, nebo treba WinAmp.

Tu zatez nepotrebuju merit, jde ciste jen o to jestli se kamosovi nejake hry kosou potom co si koupil HF III, treba jestli ma aspon to demo Vietcong, kdyz jsem mel CMI 8738 tak to bylo nehratelne, s audigy to byla pohoda.

Standardní

Ad 7.1 ze mě asi víc nedostaneš nemám na to repra a tím pádem to ani nevyzkouším, zkus juknout do Hercules fóra http://forum.hercules.com/ třeba tam něco na tohle téma bude.
    Zátěž můžu vyzkoušet na svý GTXP, měly by používat stejnej a čip a používají stejný ovladče, teď jenom stáhnout ten Vietcong, pak to testnu a dám vědět.

Standardní

A mohl bys vyzkouset jen jestli z toho vystupu na ta dalsi dve repra neco leze a priblizne co (treba z centru jdou hlasy, ze zadnich efekty atp.) a testnout to na mp3, nejakym 5.1 filmu a nejake hre? Byl bych ti vdecen. V nejake recenzi jsem totiz cetl ze by mel u 5.1 film umet rozdelit zvuk i do tech dvou pridanych repraku.

Standardní

To můžu, vrazím tam sluchátka a uvidíme (uslyšíme )

Standardní

Tak jsem to včera testnul.

Zátěž - zkusil jsem Vietcong MP demo, se zvukem i bez mi to přišlo obojí stejně plynulý, ale mám Athlon XP na 2000MHz (ne rating) a R8500 (1024x768x32) nevím jak na slabších strojích (neměl jsem chuť to podtaktovávat), tak jsem zkusil 3DMark03 a výsledky byly:

No sound 37,0 FPS
    24 voices 30,7 FPS
    60 voices 28,0 FPS

totéž na nForce2

No sound 36,7 FPS
    24 voices 32,7 FPS
    60 voices 28,8 FPS

což mi přijdou poměrně brutální poklesy, chtělo by to asi výsledky na Audigy, Live! a dalších kartách pro srovnání.
    O vypovídací hodnotě 3D Marku (pro real life) si myslím svý

7.1 závěry ber s rezervou na 5.1 bednách + sluchátka se to zkoumá dost blbě
    Winamp - fungují všechny repra, zvuk bych nazval "rozprostřený stereo"
    BSPayer (film s 2kanálovým zvukem) - fungují všechny repra, zvuk jako Winamp - se dalo čekat
    Hry - Doom3 Alpha, MOHAA, Vietcong demo - fungují všechny repra, 6. a 7. kanál hrajou něco mezi RR a RL
    Měl jsem k dispozici jen DVD s 5.1 zvukem
    PowerDVD 6ch version - fungují všechny repra, zvuk - podobné jako u her
    WinDVD 4 Platinum nastaveni 7.1, hraje však jen 5.1 - možná se dalo ještě někde něco nastavit, netuším ...
    Vše na WinXP Pro SP1, GTXP ovladače v6.09, DX9

Standardní

Super, diky moc, presne tohle jsem chtel vedet. Jo a v tom WinAmpu jel i central? V Audigy jsem na tohle musel zapnout CMSS, coz mi ale prislo jako nejaka emulace prostoroveho zvuku a moc nadseny jsem z toho nebyl a zajimalo by me jestli je neco takoveho i u Fortissima, resp. u ovladacu.

Standardní

Jedou všechny včetně centru ...

Standardní

A da se nejak nastavit aby WinAmp poustel Mp3 jen ve stereu? Myslim aby jela vsechna repra krome centru. Ono vlastne nebude stereo, ale vsak ty vis jak to myslim.

Standardní

To teda opravdu nevím jak, snad jedině ztlumit centr ...

Standardní

A nemate tam taky nahodou nejakou funkci co posila zvuk proste do vseho (vlastne na ukor kvality)? Ja jsem nekde videl screenshoty z toho ovladace a byly tam nejake takove zaskrtavaci nabidky nejakych superprostorovych kombinaci, ale mozna se mylim.

Standardní

Řekl bych, že to dělá default. I Audio CD přes analog vstup mi hraje přes všechny repráky.

Standardní

Treba na tom prvnim screenshotu na v tehle recenzi http://www.tomshardware.fr/articleav...=188&NumPage=6 je videt ze se tam nejake kombinace nastavujou.

Standardní

Tam se nastavuje počet repráků a hlasitost jednotlivejch repráků, takže když chceš, můžeš ty, který nechceš aby hrály, ztlumit na 0 nebo úplně vypnout (kliknutím na ně).

Standardní

Tak zrovna tohle jsem pochopil , zajimaly me spis ty nabidky vedle, s tou mixazi zvuku (je tam stereo). Co vsecko by tam slo nastavit a jak to pak slape. A taky v te posledni nabidce tech ovladacu, AUTRE (cesky to je ostatni) je zaksrtnuta Sensaura 3D, kdyz to vypnes, jak jedou Mp3, pres central nebo jen okolni? A filmy v AC3?

Standardní

Ta volba vlevo je "recording source" nebo-li z čeho chceš nahrávat, k čemu to je, je myslím jasný, Sensuara tam nemám (asi měli starší ovladač), místo toho tam mám tři volby HW akcelerace zvuku Full, High, None, pod tím ještě HW akcelerace MP3 (nepožívám - blbne pak zvuk v některejch filmech), opět si myslím, že je jasné k čemu to je.

Standardní

Hmm, tak diky moc, snad uz te nebudu muset otravovat. Trosku me to zklamalo, cekal jsem trochu vic moznosti nastaveni toho zvuku, vsichni porad nadavaji jak jsou ovladace od Audigy podelane, no nevim. Mej se fajn a diky!

Standardní

Jestli si chceš hrát s různejma nastaveníma, tak na CD je další soft. Myslím, že např. Sensuara Virtual Ear by tě uspokojilo nicméně já osobně dávám přednost jednoduchosti a proto mám nainstalovaný čistě ovladače + control panel.

Standardní

Tak jsem ji dneska vrazil do kompu a parada! Takhle si predstavuju fungujici hardware, ovladace v pohode a komfortni. A zvuk nadherny, hlavne je o dost masivnejsi nez ten z Audigy. Diky moc za pomoc!

Standardní

To rád slyším (že jsi spokojen)

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Prostorovy zvuk u filmu
    Založil Caleb v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 13
    Poslední příspěvek: 07.06.2006, 16:44
  2. kvalitnejsi zvuk
    Založil Dazzle v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 02.05.2005, 19:01
  3. Audigy 1(ES) hry zvuk 5.1 a jaké ovladače?
    Založil SOUL v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 25.04.2005, 08:58
  4. Odpovědí: 12
    Poslední příspěvek: 14.04.2005, 09:06
  5. Audigy 2 vs Audigy 2 ZS = vice "3D"
    Založil EllE v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 69
    Poslední příspěvek: 09.01.2004, 00:07

Pravidla přispívání