Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Výsledky 26 až 27 z 27

Téma: Free alternativy pre par programov

Standardní Re: Free alternativy pre par programov

Citace Původně odeslal ace Zobrazit příspěvek
    capture nx je z isteho pohladu vychytany ale na xp so zmenenym dpi na 120 je nepouzitelny, listy sa kedajeko prekresluju apod.
    nef - isty cas som pouzival ale momentalne som od toho upustil
    paint.net - zatial mi vyhovuje, to co potrebujem (obcasne minimalne upravy) mi spravi, vytlacene fotky z labu su ok, nevidim problem; rychlost softu je uplne v pohode, mozno je problem v tvojom prijimaci, mne to beha ok na a64 3200+/1GB (podpis)
    fotky mam pre seba, nezivim sa tym

==
    edit:
    - capture one nevyzera byt free
    - gimp som skusal a ten mi teda nesadol

Netvrdim, ze paint.net je plna nahrada na capture nx. Su to programy na inych koncoch ale na moje skromne amaterske obcasne ucely je paint.net ok.
    A proč ne Gimp, který toho umí rozhodně více než paint.NET? A rychlost je opravdu bídná, stačí něco složitějšího a to co je například v Photoshopu za pár sekund, trvá v paintu celé věky. Navíc mi přišlo naprosto nesmyslné porovnání těchto programů, protože každý je na něco naprosto jiného. Já fotím jen do formátu nef, a tam je mi paint naprosto k ničemu. Capture NX je prostě něco jiného než paint.NET a nedá se jím nahradit.
    Intel E8200@3,6GHz, Gigabyte EP35-DS3, Noctua NH-U12F, Gigabyte nVidia 7600GS PCI-E, 2x 1024MB DDR2 800@900 Patriot 4-4-4-12, Maxtor 500GB, Samsung 500GB, Samsung 160GB, WD 250GB ATA, LG 4081b, NEC 4550@4551, CREATIVE SB Audigy 4, 24" Samasung 245T

Standardní Re: Free alternativy pre par programov

vsetko co pises je ok
    ja tie programy neporovnavam
    islo mi o to, ze som pouzival x programov a chcel som nahradit funkcnost, ktoru som z nich pouzival niecim free
    hawk

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. FAQ DvD to DivX
    Založil AjsTi v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 186
    Poslední příspěvek: 04.01.2010, 20:56
  2. Optimalne ovladace pre GF4
    Založil ace960 v sekci fóra Grafické karty
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 04.07.2003, 01:10
  3. Windows 2000 server a inštalácia programov pre užívateľov
    Založil daggy v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 4