Prehovoril som par spoluziakov zo skoly aby si nahodili Jabber aby sme mohli kecat v jednej miestnosti ale neviem ako vytvorit vlastnu miestnost. Da sa to vobec, ci som zle pochopil jabber? Pouzivam mirandu a ucet z gmailu.
Prehovoril som par spoluziakov zo skoly aby si nahodili Jabber aby sme mohli kecat v jednej miestnosti ale neviem ako vytvorit vlastnu miestnost. Da sa to vobec, ci som zle pochopil jabber? Pouzivam mirandu a ucet z gmailu.
Drupal freelancer
i3-2120 + intel Deer Flat (P67) + 8 GB DDR3 1333 + Radeon HD 6850 + Crucial M4 + WDC WD5002ABYS + Seasonic G-550 + Redstar U-703; w7 Pro x64
CS:S, CATIA V5, PRO/E
"Založit novou místnost lze zadáním neexistujícího jména místnosti při připojení."
- skusal som ale nic. pridal som si miestnost xyz@conf.netlab.cz do kontaktov, nastavil ako miestnost a skusil napisat spravu ale nic sa nestalo, cize miestnost vytvorena nebola
Drupal freelancer
ten návod na wiki je dost obecný
mirandu nepoužívám, u mne v Psi jsem to zkusil a fungovalo
v join groupchat sem vyplnil viz příloha a bylo hotovo
i3-2120 + intel Deer Flat (P67) + 8 GB DDR3 1333 + Radeon HD 6850 + Crucial M4 + WDC WD5002ABYS + Seasonic G-550 + Redstar U-703; w7 Pro x64
CS:S, CATIA V5, PRO/E
Uz mi poradili na miranda.cz. Treba si len dat v mirande jabber->mus zadat server(napr. conf.netlab.cz) a pravym tlacitkom kliknut na pripojit a zadafinovat si parametre miestnosti. Zatial sa mi nepodarilo uskutocnit muc, ale to len preto lebo kamosi maju google talk klienta a ten ako som zistil sa na takuto miestnost nepripoji.
Drupal freelancer
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)