Stránka 1 z 2 12 PosledníPoslední
Výsledky 1 až 25 z 28

Téma: EIZO CE210W - mate nekdo zkusenosti?

Standardní EIZO CE210W - mate nekdo zkusenosti?

Uz nejakou dobu mam tyhle monitory v hledacku. Maji prakticky vsechny parametry na nejvyssi urovni.

Hlavne:
    Unikátní 10-bit hardwarová kalibrace
    14-bitová technologie interního zpracování videosignálu
    Systém přímého podsvětlení displeje pro zdvojnásobení maximálních hodnot jasu 450 cd/m²

Potom pdf udava k overdrive jako max. hodnotu 8ms, coz by se u EIZO dalo i verit.
    Marne sem hledal jakekoliv slusnejsi recenze. Proste nic. Tahle cenova kategorie je asi mimo zajem recenzentu.

Jestli k nemu mate nekdo pristup, napiste pls svoje zkusenosti, pripadne zkuste udelat mereni barev na sRGB a zkuste i PixPerAn, at se mame ceho chytit.
    Black holes are where God divided by zero. - Steven Wright
    2600K s AC HF14 | P8P67Deluxe s 16GB DDR3 | GTX1080 s LP2480zx | EVO850 s ICH10R | X-Fi s HD555 | TripleXtreme 360 s HPPS+ | Windows 10 + 7

Standardní Re: EIZO CE210W - mate nekdo zkusenosti?

ty robis na kompe nejaku skutocne PROFI grafiku? ak nie, tak su to krute vyhodene prachy
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Citace Původně odeslal MadCap Zobrazit příspěvek
    ty robis na kompe nejaku skutocne PROFI grafiku? ak nie, tak su to krute vyhodene prachy
    Kdyz pominu, ze je to od tebe OT a ze to je ciste zalezitost preferenci uzivatele, tak odpoved zni ano.
    2600K s AC HF14 | P8P67Deluxe s 16GB DDR3 | GTX1080 s LP2480zx | EVO850 s ICH10R | X-Fi s HD555 | TripleXtreme 360 s HPPS+ | Windows 10 + 7

Senior Member Avatar uživatele DOT
    Věk
    39
    Vliv
    295

Asi udelas nejlip , kdyz si zajdes nekam kde ho maji a omrknes si ho . To je mnohem lepsi nez recenze . Uz jsem si takhle overil , ze mi nazivo klidne mnohem lip sedi monitor ktery v recenzi prohral .
    <III>
    C2Q@2,33Ghz | gigabyte G33 | 4x1GB GeIL | geforce 460
    IBM ThinkPad T60p
    olympus e-300+zuiko1454+zuiko4015+tamrac adventure7+Qentis STCO-01+fl36

Nechtěl jsem tu původně OTčkařit, ale teď něco málo napíšu ... Jakés-takés recenze se najít dají, např. http://shutterbug.com/equipmentrevie...ters/1006ezio/ . Imho bys ten monitor kvůli výsledku recenze nekupoval a pokud vyhovují všechny parametry a detaily, tak bych to viděl přesně jen na omrknutí naživo a hotovo (to jen tak pro klid duše, že je to dost peněz - nečekáš asi, že by tě ten panel zklamal, že ...), případně se podívat na konkurenci, se kterou je srovnávaný (v tomhle případě evidentně NEC 2190UXi/UXp). Pokud se v tom chceš babrat a řešit něco (obvykle teoretizující maličkosti), tak jsou recenze stejně dost k ničemu a hledal (a řešil) bych po diskuzních fórech - ale ne na tomhle, v ČR začít grafikou a pak hledat venku.

Nutností je pořádná sonda, kterou už asi předpokládám stejně máš a odpovídající grafika (viz 10-bit a spol.), se kterou je to ještě pravděpodobněji stejně.
    Naposledy upravil jan555; 15.09.2007 v 14:53.
    [PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
    [Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
    You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)

To mate samozrejme pravdu. Uz mam i naplanovanou cestu do Prahy, kde je jediny oficialni servis EIZO a ti lidi mi tam pomohli vybrat i posledni monitor, pricemz sem si prohlid snad vsechny eiza ktere byly v te dobe k dispozici. Omrknul bych je tak jako tak, jenom sem si chtel trosku rozsirit obzory recenzema a merenim sondou, ktere tam na miste asi tezko udelam.

Jinak jeste tem penezum. Jsem clovek, co nevahal dat v dobe CRT 40 tisic za monitor, takze to mnozstvi penez je asi celkem subjektivni

Senior Member mince Avatar uživatele puki
    Vliv
    287

Ak by si chcel niekam blizsie tak v Bratislave Sofos distribuuje EIZO a vacsinou maju par modelov vytiahnutych. Mozno by stalo za to sa tam spytat www.sofos.sk

Bulharský mafián mince Avatar uživatele Zilla
    Vliv
    301

U takhle draheho profi monitoru bych zkusil klasickou vec - vypindat si na nich, aby mi na nejakou rozumnou zalohu ten displej pujcili domu alespon na vikend. Musi chapat, ze profi uzivatel si tezko koupi monitor na zaklade 5min ocumovani nekde v krame. Treba budou mit pochopeni, zkus to...

A ted ciste OT - bud PROSIM od te lasky a uprav si konecne ten anglicky kondicional v podpise, je skutecne utrpeni tu vetu cist a ignorovat to bohuzel nejde
    Stipendium peccati mors est
    Si peccasse negamus, fallimur, et nulla est in nobis veritas

Přesto, že bouře nad jezerem věští blízkost konce, pohyb nebes je plný síly!

Citace Původně odeslal Zilla Zobrazit příspěvek
    U takhle draheho profi monitoru bych zkusil klasickou vec - vypindat si na nich, aby mi na nejakou rozumnou zalohu ten displej pujcili domu alespon na vikend. Musi chapat, ze profi uzivatel si tezko koupi monitor na zaklade 5min ocumovani nekde v krame. Treba budou mit pochopeni, zkus to...
    Na toto je urcena i ona 14ti denni lhuta pri nakupu na dalku z eshopu. Nicmene zkouset takto kazdy monitor neni idealni Kazdopadne thread sem zakladal kvuli recenzim a nazorum lidi co ho uz maji. Je skoda, ze se takovi zatim nenasli, takze to asi necham az na Prahu a vyresim to jako vzdy v profi kruzich.

Citace Původně odeslal Zilla Zobrazit příspěvek
    A ted ciste OT - bud PROSIM od te lasky a uprav si konecne ten anglicky kondicional v podpise, je skutecne utrpeni tu vetu cist a ignorovat to bohuzel nejde
    O tom sme se uz bavili. Uz jednou sem ti rikal duvod a nic se zatim nezmenilo, takze to holt ber jako fakt. Dobra zprava pro tebe je, ze se celej podpis nejspis zase brzo zmeni

Bulharský mafián mince Avatar uživatele Zilla
    Vliv
    301

Citace Původně odeslal Haste Zobrazit příspěvek
    Na toto je urcena i ona 14ti denni lhuta pri nakupu na dalku z eshopu. Nicmene zkouset takto kazdy monitor neni idealni Kazdopadne thread sem zakladal kvuli recenzim a nazorum lidi co ho uz maji. Je skoda, ze se takovi zatim nenasli, takze to asi necham az na Prahu a vyresim to jako vzdy v profi kruzich.
    Tady bude spis problem v tom, ze zrovna zde na foru je malokdo takovy profesional, ze by si kupoval podobny displej, takze by to spis musela byt stastna nahoda.
    Ale chapu, ze jsi to chtel zkusit, postupoval bych stejne, osobni zkusenost je k nezaplaceni. I kdyz zrovna u displeju je to jako u zvuku - vnimani je subjektivni zalezitost, takze kazdy z nas vidi a slysi neco jineho...

Citace Původně odeslal Haste
    O tom sme se uz bavili. Uz jednou sem ti rikal duvod a nic se zatim nezmenilo, takze to holt ber jako fakt. Dobra zprava pro tebe je, ze se celej podpis nejspis zase brzo zmeni
    Weeee! \o/
    Stipendium peccati mors est
    Si peccasse negamus, fallimur, et nulla est in nobis veritas

Přesto, že bouře nad jezerem věští blízkost konce, pohyb nebes je plný síly!

keby som bol magor do grafiky, tak si kupim ledkoveho 20" samsunga, co ma 114% srgb gamutu a adobergb ako jeden z profilov + gretag macbeth sondu (ekvivalent lacie blue eye pro) ... (Samsung XL20 cca 40k)
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Uz nejakou dobu mam tyhle monitory v hledacku. Maji prakticky vsechny parametry na nejvyssi urovni.
    Jestli Ti ten monitor v hledáčku ještě cca dva až tři měsíce vydrží, tak pak by sis ho mohl i osahat. Padl mi do oka jeho větší bráška CE240W, ale finance budou až před Vánocema a jestli jich nebude dostatek, tak se budu uskrovňovat právě na CE210W.
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.

Kdo vás kdy a za co ohodnotil uvidíte ve svém Uživatelském panelu.

Viděl jsem naživo S2110W a vtírá se mi jedna neodbytná otázka - za co konkrétně vám stojí ten příplatek na CE210W?
    [PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
    [Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags

Citace Původně odeslal Paolo Zobrazit příspěvek
    Jestli Ti ten monitor v hledáčku ještě cca dva až tři měsíce vydrží, tak pak by sis ho mohl i osahat. Padl mi do oka jeho větší bráška CE240W, ale finance budou až před Vánocema a jestli jich nebude dostatek, tak se budu uskrovňovat právě na CE210W.
    To by bylo vyborne! Jinak jestli miris na 24", tak EIZO prave vydalo novou serii v cele s S2431W. Vypada dobre a ma i slusne parametry. Jediny problem je "pouze" 10bit processor. LookUpTable zustava 10bit jako u CE verze. Vzhledem k tomu, ze stoji v Alfe zhruba 27 tisic, tak je to pomerne tezke. Mohl by mit zase lepsi odezvu(6ms s OverD).

Jinak s prichodem novych S by se mohly objevit i nove CEcka.

Citace Původně odeslal jan555 Zobrazit příspěvek
    Viděl jsem naživo S2110W a vtírá se mi jedna neodbytná otázka - za co konkrétně vám stojí ten příplatek na CE210W?
    S2110W už není, místo ní je 2111 a pak už jsou jen dva rozdíly - technologie panelu a kalibrační software.
    To by bylo vyborne! Jinak jestli miris na 24", tak EIZO prave vydalo novou serii v cele s S2431W. Vypada dobre a ma i slusne parametry. Jediny problem je "pouze" 10bit processor. LookUpTable zustava 10bit jako u CE verze. Vzhledem k tomu, ze stoji v Alfe zhruba 27 tisic, tak je to pomerne tezke. Mohl by mit zase lepsi odezvu(6ms s OverD).

Jinak s prichodem novych S by se mohly objevit i nove CEcka.
    To by nebylo vůbec špatný .
    Jen doufám, že se mi zase nezadaří (jako obvykle) že něco koupím a v zápětí vyjde nový model, nebo to, co jsem koupil o víc jak 20% slevní.
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.

Kdo vás kdy a za co ohodnotil uvidíte ve svém Uživatelském panelu.

Videl jsem S210W a S2411W, jsou to dobry panely. Z osobni zkusenosti bych koupil 24" modely, coz je podle me jediny mozny reseni pro Widesreen.

Dost ale varuji pred stojany. Ten kulatej je dost na ho*no, uplne minimalni moznost nastaveni.

P.S.: U toho noveho S2431W vidim v parametrech ze ma integrovane repro. Mame doma L778 s integracema, a slysitelne porad sumi, navic kdyz drzite zmackou mys a presouvate, nebo rolujete, tak v nem tak trosku hvizda. Mame to nevadi, ja bych to nesnes, takze doporucuji nekde predem vyzkouset (opet muzu doporucit Eizo galerii praha) at pak nejste nastvani.
    Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7

Junior Member
    Věk
    52
    Vliv
    0

To mate samozrejme pravdu. Uz mam i naplanovanou cestu do Prahy, kde je jediny oficialni servis EIZO a ti lidi mi tam pomohli vybrat i posledni monitor, pricemz sem si prohlid snad vsechny eiza ktere byly v te dobe k dispozici. Omrknul bych je tak jako tak, jenom sem si chtel trosku rozsirit obzory recenzema a merenim sondou, ktere tam na miste asi tezko udelam.
    Byl jsi v te Praze? Uz jsi ho koupil? Mam tu CE240W, muzes se prijet podivat i se sondou. Nebo pokud ti bude stacit X-rite DTP94 tak tu tady mam.
    NiCKSON :: AMD AthlonXP 1800 w/ Titan TTC-D5TB(TC):: K7S6A :: 256 + 128 MB DDR PC 2100 :: Hercules FDX 8500 LE 64MB :: some disks, CDR/W, kbd, mice, 17\" etc ... case \"Nokia\" in grey 8-) + NB HP omnibook 510

Do Prahy jedu pravdepodobne v listopadu, takze zatim ne. DTP94ka je sice starsi, ale dobra sonda(aspon mi prijde dobra).

Mozna bys mohl zkusit sRGB jak se ti podari nejlip seridit gamut. Zavislost odchylek na zmene kontrastu atd... Dal me hodne zajima uroven cerne. Je to jedna z priorit(v prostredi blizkem cerne komore ) a detail v nizkych hodnotach RGB(tj. do 50x50x50)

Jinak kdybys mel chut, tak by me zajimal i PixPerAn, je uz i verze 2.0.

Junior Member
    Věk
    52
    Vliv
    0

Do Prahy jedu pravdepodobne v listopadu, takze zatim ne. DTP94ka je sice starsi, ale dobra sonda(aspon mi prijde dobra).

Mozna bys mohl zkusit sRGB jak se ti podari nejlip seridit gamut. Zavislost odchylek na zmene kontrastu atd... Dal me hodne zajima uroven cerne. Je to jedna z priorit(v prostredi blizkem cerne komore ) a detail v nizkych hodnotach RGB(tj. do 50x50x50)

Jinak kdybys mel chut, tak by me zajimal i PixPerAn, je uz i verze 2.0.
    Obavam se, ze na to bohuzel nemam cas Jestli se mi podari najit nejakyho schopnyho ITho do firmy (viz nabidky zamestnani tady na foru), tak mu to muzu dat za ukol Nebo si to muzes prijet zmerit/omrknout sam
    NiCKSON :: AMD AthlonXP 1800 w/ Titan TTC-D5TB(TC):: K7S6A :: 256 + 128 MB DDR PC 2100 :: Hercules FDX 8500 LE 64MB :: some disks, CDR/W, kbd, mice, 17\" etc ... case \"Nokia\" in grey 8-) + NB HP omnibook 510

Abych to shrnul.

Tento tyden jsem byl v Praze. Podival jsem na vsechny EIZO monitory a prilezitostne i ostatni znacky. Videl jsem je na dual modu (clone) a tedy primo side to side. Vysledek z toho je ten, ze mi ted na stole lezi EIZO CG241W. Je to pomerne drazsi reseni nez jsem puvodne cekal, ale opravdu unikatni podani barev, gamma, neuveritelne detaily v cerne barve(se musi proste videt) a v neposledni rade i naprosto bezchybne podani bileho bodu a naprosto unikatni homogenita me utvrdili ve spravnosti tohoto reseni. Praci sice netisknu a RGB->CMYK(alias hexaColor) tedy nevyuziju, ale ten obraz a podani detailu za to stoji. Hlavne potom wide gamut(96% adobe RGB) udela s narocnejsima scenama divy.

A musim bohuzel uznat, ze 10bit/12bit CPU je malo. Opravdu podstatnejsi rozdil je videt az pri 12bit LUT a 16bit CPU (proto taky CG rada). Dal musim rict, ze kalibrovatelnost bileho bodu tohoto monitoru je opravdu dulezita a je to vec, ktera mi u levnejsich LCD velmi chybi. Obraz je potom bud prepaleny nebo nezloutly.

Dalsi vyborna vec je kalibracni software k monitoru. Nechate jej bezet, jdete si na kavu, monitor se zkalibruje a software vygeneruje prislusny ICC profil

Jedine co mi momentalne vadi jsou typicke S-PVA uhly, kdy u tak velkeho monitoru uz je v rozich celkem problem videt naprosto presny odstin, ale to je problem technologie a (vzdalenosti od monitoru), ktery se vyresi az s OLED.

Co se tyka mene podstatnych veci jako napriklad odezvy, tak oproti jinym 6ms mi na syntetickych testech(PixPerAn) prijde shodny s ostatnimy. Overdrive mi prisel jako s lehkym ghostingem. Nicmene po zapnuti her (UT2004, UT3, Crysis) se mi naopak zdala odezva mnohem lepsi. Nejak sem i ja prestaval vnimat rozmazavani na takove urovni, ze me pri hrani naprosto nerusilo. Sledovani filmu je potom kapitola sama pro sebe. Tady se da vytknout jenom opet nedokonalost LCD a to je stale ne 100% cerna.(Monitor ma papirove min. cernou na 50cd, coz je zhruba 2x lepsi hodnota nez radove 24" LCD.) Jinak jsou filmy naprosto dokonale, spickove prokresleni vsech detailu, "tmavy" batman vypada jako by jste se divali na film po revizi postprodukce Vsimnete si uplne novych detailu.

Zaverem... Muj osobni nazor je, ze jde o nejuniverzalnejsi 24" LCD monitor. Vyuzijete jej jak na 100% profesionalni praci, tak i na vse ostatni(vcetne her), excelovat bude ve vsem.

ps. Po domluve vam vyberou i vyberovy kus, pripadne si muzete zajet do Prahy a vybrat si jeden sami primo na miste. Takto drahy monitor bych kupoval pouze u oficialniho prodejce.

ehm, prekreslene tiene? Pozor na jednu vec, co tam ma byt vidiet a co nema > ak si schopny rozpoznavat 255 od 254 tak je to v podstate zle, pretoze to je absolutne unreal na tlac aj 98% normalne nastavenych zobrazovadiel.
    Inak, vyberovy kus? To ma akoze rozstrel v kvalite viditelny volnym okom? V tom pripade je to totalna sracka

Ano, rozeznas i 255.255.255 a 254.254.254. Od toho je tu HW kalibrace, aby sis to nastavil tak, jak potrebujes.

V tom pripade je totalni sracka uplne vsechno co si v kompu v zivote mel. Monitory prochazi kontrolou, mas vystupni dokument s merenou napriklad homogenitou na 25 oblastech obrazovky a samozrejme je tam jista tolerance. 100% homogenita na cele plose obrazovky je neco, co neexistuje.

Tvoje pripominky mi prijdou celkem vtipne.

Lenze potom nema ziadny vyznam si ist vyberat, lebo QA zaruci, ze vsetky budu +- minimalny rozstrel rovnake. Ty si to napisal ako keby to vyznam malo.
    Inak to rozoznanie > fajn ze to dokaze, ale zbytocne je to tak ci tak .
    P.S.> mne zase pride vtipne, jak ta to nasiera

Lenze potom nema ziadny vyznam si ist vyberat, lebo QA zaruci, ze vsetky budu +- minimalny rozstrel rovnake. Ty si to napisal ako keby to vyznam malo.
    Pro me to vyznam ma. Osobne homogenitu bile/cerne barvy poznam velice dobre i na +-2% od 100% na oblastech tak 10cm2.

Inak to rozoznanie > fajn ze to dokaze, ale zbytocne je to tak ci tak .
    Opravdu? Nevim jak ty, ale ja napriklad mimo prace sleduju i filmy a dokonce hraju i hry. Podivne, co? Na filmy je to k nezaplaceni. Prepnes mod monitoru a mas super detaily v kazde scene. Jinak je to samozrejme podstatne na retus a postprocessing elektronickeho materialu.

P.S.> mne zase pride vtipne, jak ta to nasiera
    Me to nenasira. Me je to vtipne. Spis mi prijde, ze se snazis kritizovat neco, o cem moc nevis, ale sere te, ze je to mimo tvuj rozpocet.
    Naposledy upravil Haste; 12.11.2007 v 15:04.

S tou QA/QC si myslím, že by opravdu nemělo být třeba cokoliv vybírat ...

Jinak souhlas s tím, že na takovémhle monitoru vypadají lecjaké věci jinak, na fotkách je to znát. To, co na laciných panelech není vidět, tady je, a některé věci mimoto vypadají jinak. Nevím přesně kvůli čemu to je, ale prohlížel jsem si teď pár (mně notoricky známých fotek) na nějakém high-end LaCie a nestačil jsem se v některých detailech divit (typicky jak různě může vypadat digitální šum na standardním a takovém panelu).

Kvůli filmům bych si fakt nic takového nekupoval, ale na fotky časem koupím - jen ne nic tak "super super", poměr value/money je pro amatéra definovaný jinak.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. jake mate zkusenosti s karnevalem??
    Založil MISKOBOSS v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 22.10.2004, 10:29
  2. [inFusio] mate zkusenosti?
    Založil jaluvkap v sekci fóra Programování
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 23.05.2004, 16:48
  3. ADI P 950 nebo Hyundai Q910 ? Mate s tim nekdo zkusenosti?
    Založil patka v sekci fóra Monitory
    Odpovědí: 13
    Poslední příspěvek: 10.10.2003, 00:28
  4. jaké zkusenosti máte s Soltek SL-KT600-RL
    Založil myšák v sekci fóra VIA čipové sady
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 24.09.2003, 12:03
  5. Jake mate zkusenosti s R9100 a prehravani videa?
    Založil PhoB v sekci fóra ATI grafické karty
    Odpovědí: 13
    Poslední příspěvek: 22.02.2003, 09:53

Pravidla přispívání