mam problem zo zvukovkou na tejto doske a to taky, ze ked zapojim frontpanel na dosku, tak mi vypne zvukove vystupy vzadu...a nenasiel som, ze by niekto riesil takyto problem, tak ak uz sa niekto stetol s takymto problemom, nech mi to napise....
mam problem zo zvukovkou na tejto doske a to taky, ze ked zapojim frontpanel na dosku, tak mi vypne zvukove vystupy vzadu...a nenasiel som, ze by niekto riesil takyto problem, tak ak uz sa niekto stetol s takymto problemom, nech mi to napise....
uprimne si nemyslim, ze by to byl problem. ty desky nemaji nejaky poradny vykonovy zesilovac, a tak nedokazou obsluhovat vic vystupu najednou. obvykle je to popsano v manualu ( jak a kam dat propojku ).
zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku
hmmm....na ostatnych doskach co som mal mi to islo v pohode...na front panel zapojene sluchatka a mikrofon a vzadu repro...a v manuali nie je nic o tom, ze nedokaze obsluhovat viac v(y)stupav naraz...
No ja jsem se teda zatim setkal s tim, ze to funguje jak popisujes u te DFI..predni vystup odpoji ten zadni a naopak.
Myslim, ze fakt zalezi na konkretni desce, jak to ma udelane..pripadne jake zapojeni umoznuje case (front panel).
ntb: HP EliteBook 8460p i7-2640M | 8GB RAM | 120GB SSD + 500GB HDD | ATi HD6470 | 14" HD+ | W7 PRO
home: HP Docking Station | HP L2045W | WD 500GB Scorpio Blue USB box
work: HP Docking Station | HP L2445W
audio: Epiphone G-400 SG + Sounder Telecaster | E-MU 0202 | Cambridge Audio Azur 340R | Wharfedale Diamond 9.2 | Magnat Betasub 20A | Sennheiser HD555
Záleží na výrobci, nicméně pochop, zbytečně to navyšuje výrobní cenu desky. Takto stačí jeden zesilovač a vyhýbka na dva výstupy. A je to taky logické.
Mít připojené repro zezadu nastálo, a pokud chci využít nárazově sluchátka, jednoduše připojím zepředu a nestarám se o bedny. A zpětně..pokud mám sluchátka připojeny a hraji na repro, signál mi "netrhá" sluchátka. Osobně jsem se nesetkal se zapojením které popisuješ, čímž nechci tvrdit že to neexistuje. Takže pokud Ti to nejde, není nic jednoduššího než koupit rozdvojku na stereo jack a zapojit obé zezadu(sluchátka + repro)
Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 ProfessionalBlondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.
Opteron 144 (2,7GHz),DFI Inf NF4 U,2GB Apacer cl-3,Samsung sata-200GB 8MB,Saphire x1600pro-256Mb 128b,Thermaltake PP0063 460W
No to by si skor mohol cakat viac od "Lanparty" edition pretoze Infinity su skor normalne dosky by som povedal![]()
Blue Alien II. Intel E5200 . NOCTUA NH-U12 . GAP35-DS3 . 2x2GB Mushkin 1066 . Galaxy 6800GT/256 . Seagate ES2 250GB x 2 . Seasonic S12-380 . Chieftec Dragon modrý . HP LP2475W
Domáce na vode Intel E8400 @ 4.65 GHz . D-tek V2 . GAX38-DS4 . EK EK-NB/SB5 + Mosfet GA X38 . 2x2GB Mushkin 1066 . Gigabyte 8800GTS/512 . EK 8800GTS . 500GB . Seasonic S12-500W . Lian Li PC-V1010A - Silver . SONY SDM-HS75P . Black Ice GT 360 + Laing Ultra + Swiftech Mcres
HTPC Xtreamer s chladením od Michala
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)