Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: Problem so zvukom na DFI Infinity nf4 ultra

Standardní Problem so zvukom na DFI Infinity nf4 ultra

mam problem zo zvukovkou na tejto doske a to taky, ze ked zapojim frontpanel na dosku, tak mi vypne zvukove vystupy vzadu...a nenasiel som, ze by niekto riesil takyto problem, tak ak uz sa niekto stetol s takymto problemom, nech mi to napise....

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní Re: Problem so zvukom na DFI Infinity nf4 ultra

uprimne si nemyslim, ze by to byl problem. ty desky nemaji nejaky poradny vykonovy zesilovac, a tak nedokazou obsluhovat vic vystupu najednou. obvykle je to popsano v manualu ( jak a kam dat propojku ).
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

hmmm....na ostatnych doskach co som mal mi to islo v pohode...na front panel zapojene sluchatka a mikrofon a vzadu repro...a v manuali nie je nic o tom, ze nedokaze obsluhovat viac v(y)stupav naraz...

Senior Member Avatar uživatele Anduril
    Věk
    42
    Vliv
    322

No ja jsem se teda zatim setkal s tim, ze to funguje jak popisujes u te DFI..predni vystup odpoji ten zadni a naopak.
    Myslim, ze fakt zalezi na konkretni desce, jak to ma udelane..pripadne jake zapojeni umoznuje case (front panel).
    ntb: HP EliteBook 8460p i7-2640M | 8GB RAM | 120GB SSD + 500GB HDD | ATi HD6470 | 14" HD+ | W7 PRO
    home: HP Docking Station | HP L2045W | WD 500GB Scorpio Blue USB box
    work: HP Docking Station | HP L2445W
    audio: Epiphone G-400 SG + Sounder Telecaster | E-MU 0202 | Cambridge Audio Azur 340R | Wharfedale Diamond 9.2 | Magnat Betasub 20A | Sennheiser HD555

Záleží na výrobci, nicméně pochop, zbytečně to navyšuje výrobní cenu desky. Takto stačí jeden zesilovač a vyhýbka na dva výstupy. A je to taky logické.

Mít připojené repro zezadu nastálo, a pokud chci využít nárazově sluchátka, jednoduše připojím zepředu a nestarám se o bedny. A zpětně..pokud mám sluchátka připojeny a hraji na repro, signál mi "netrhá" sluchátka. Osobně jsem se nesetkal se zapojením které popisuješ, čímž nechci tvrdit že to neexistuje. Takže pokud Ti to nejde, není nic jednoduššího než koupit rozdvojku na stereo jack a zapojit obé zezadu(sluchátka + repro)
    Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 Professional
    Blondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.

Citace Původně odeslal Zdenek Dubnicky Zobrazit příspěvek
    Záleží na výrobci, nicméně pochop, zbytečně to navyšuje výrobní cenu desky. Takto stačí jeden zesilovač a vyhýbka na dva výstupy. A je to taky logické.

Mít připojené repro zezadu nastálo, a pokud chci využít nárazově sluchátka, jednoduše připojím zepředu a nestarám se o bedny. A zpětně..pokud mám sluchátka připojeny a hraji na repro, signál mi "netrhá" sluchátka. Osobně jsem se nesetkal se zapojením které popisuješ, čímž nechci tvrdit že to neexistuje. Takže pokud Ti to nejde, není nic jednoduššího než koupit rozdvojku na stereo jack a zapojit obé zezadu(sluchátka + repro)
    asi si ma nepochopil....repro mam zapojene nastalo zozadu a sluchatka s mikrofonom na front panel...ale uz som to vyriesil drotenymi prepojkami...ale od dfi ultra edition som ocakaval viac
    Opteron 144 (2,7GHz),DFI Inf NF4 U,2GB Apacer cl-3,Samsung sata-200GB 8MB,Saphire x1600pro-256Mb 128b,Thermaltake PP0063 460W

Senior Member minceVIP Avatar uživatele GABO
    Věk
    46
    Vliv
    333

No to by si skor mohol cakat viac od "Lanparty" edition pretoze Infinity su skor normalne dosky by som povedal
    Blue Alien II. Intel E5200 . NOCTUA NH-U12 . GAP35-DS3 . 2x2GB Mushkin 1066 . Galaxy 6800GT/256 . Seagate ES2 250GB x 2 . Seasonic S12-380 . Chieftec Dragon modrý . HP LP2475W
    Domáce na vode Intel E8400 @ 4.65 GHz . D-tek V2 . GAX38-DS4 . EK EK-NB/SB5 + Mosfet GA X38 . 2x2GB Mushkin 1066 . Gigabyte 8800GTS/512 . EK 8800GTS . 500GB . Seasonic S12-500W . Lian Li PC-V1010A - Silver . SONY SDM-HS75P . Black Ice GT 360 + Laing Ultra + Swiftech Mcres
    HTPC Xtreamer s chladením od Michala

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. DFI nF4 Ultra Infinity + Opteron 144
    Založil Tom24 v sekci fóra AMD procesory
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 31.05.2006, 12:36
  2. DFI AD77 Infinity - problém... ?!
    Založil Andyman v sekci fóra VIA čipové sady
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 24.02.2003, 22:07

Pravidla přispívání