Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: DMC-FZ7EG-K nejnižší cena

Standardní DMC-FZ7EG-K nejnižší cena

Ahojky, mám zájem o tento přístroj, nejnižší cenu na internetu jsem naleznul 10 490 vč. Dph. Obchodů takových je vícero. Má někdo jiný tip,jak(levněji) sehnat? Z E-Bay mám trochu strach, je to můj první fotoaparát který si kupuji za vlastní peníze,tak chci nový přístroj se zárukou..
    Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 Professional
    Blondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.

Standardní Re: DMC-FZ7EG-K nejnižší cena

Jestli muzu doporucit, tak nez abys sporil korunky, tak to radeji kup v nejaky kvalitnim shopu, kde by ti v pripade reklamace nedelali problem. jeste lepsi je nakupovani pres eshop+osobni odber. Myslim ze v Ostrave mate Alfacomp...

nejlevnejsi je jinak tady: http://www.elektromedia.cz/zbozi/fot...ref=jyxo_zbozi
    °°PC již nemám, na svém 12" Thinkpadu nejde hrát, takže se výhradně věnuji jen své práci a to prodeji koupelnvého vybavení a koupelnového nábytku přes e-shop KOUPELNY-CZ.cz , njn co nadělám°°

To je rozumné....samozřejmě rozdíl 300 kč je zanedbatelný u takové sumy. Díky za tip, v Alfě 10 750 vč Dph....i když, nevím jestli nebudou dělat problémy, nepříjdou mi moc solidní. Přístup k zákazníkovi je u nich děsný! Jsme tam kdysi s taťkou byli nakupovat disk a chovali se k nám děsně povýšeně. Připadal jsem si dost trapně...a to jsme jim tam nechali spoustu peněz.
    Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 Professional
    Blondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.

Da se sehnat i levneji (9999kc) ale jak psal Neller nez sedy dovoz, (a reklamaci tedy jen na prodejne) tak to bych si radeji priplatil...

Tech 9999 je imo nejnizsi cena co se u nas (v cechach) dostanes cili neni to az takovej rozdil. Vem neco oficialniho.

Jasně, už chápu. Dokonce uvažuju, máme u nás v obchodě nabídku FZ7 + 2GB SD = 11 990. To celkem jde. Ale myslím si že pro mě je 2GB zbytečné...takže raději asi šáhnu po 1GB. Stačí karta 66x rychlostní(Kingstone)?

1GB Kingmax SD 66x = 749kč. To mi příjde jako dobrá cena..opravte mě ale prosím pokud je karta odpad
    Naposledy upravil Zdenek Dubnicky; 02.08.2006 v 09:25.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. OT: cena na webu
    Založil wssk v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 20.03.2006, 00:03
  2. 05/05 Levne notebooky do 19tisic - prodejci/VO.
    Založil Aldapo v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 51
    Poslední příspěvek: 20.07.2005, 16:37
  3. Cena monitoru v dobe objednani
    Založil IntEx v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 04.09.2004, 09:04
  4. CD-R média v Praze - co nejnižší cena
    Založil D_a_v_i_d v sekci fóra Optické, přenosné a jiné disk(et)y
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 17.09.2003, 14:47

Pravidla přispívání