pry se musi necim specialnim, uz ho mam pekne zapraskanej![]()
pry se musi necim specialnim, uz ho mam pekne zapraskanej![]()
Coolermaster Centurion 590, Corsair VX450, Gigabyte GA-MA790X-UD3P, Athlon II X2 235e @ 3,2 GHz, Kingston 2×2GB DDR2 HyperX blu @ 948 MHz, Sapphire Radeon HD4670 515MB @ 778/1140 Mhz, Sound Blaster X-Fi Extreme Music, Redstar RS-501, Samsung 1TB HD103UJ, DVD+-RW Samsung SH-S203B, 19" LG L194WT-SF, 19" AOC LM919, Logitech Internet 350, A4Tech X750BF, Logitech G25, Thrustmaster Dual Trigger Rumble Force 3-in-1, Windows 7 Home Premium
no čím asi ... třeba: http://www.czechcomputer.cz/cat_tree...A1enstv%C3%AD_
nebo čímkoli podobným ... jako hadr doporučuji tzv švédskou utěrku v každý drogerce ví co to je
BTW: dávej bacha aby si to nepoškrábal (třeba hodinkama) až to budeš šmrdlat ...![]()
šéfredaktor magazínu DigitalDooM´s DigiWorld CPU: Opteron144@Fx57+(2800mhz+)MB: DFI Lan Party Nforce4Ultra D, RAM: 4x512MB A-DATA 500 MHz, VGA:Sapphire ATI RADEON x800XL Hybrid HDD: 2x WD XL 250GB SATAII, Zdroj: Levicom X-Alien 500W, Myška: RAZER Diamondback magma,Monitor: 21"CRT DeLL1130 Project: DigitalDooM´s HellStorm Project: DigitalDooM´s SlaYeR
Ja som si v optike kúpil hadričku-antistatickú,bez chĺpkov...výborná na média a používam to aj na paneli.
já jsem si koupil na monitor hadřík v optice. je to takový jemný hedvábný hadřík, který se používá na dioptrické brýle. jinak na zbavení nečistost a odmaštění mám klasickou okenu ,) jde hlavně o ten hadrík, aby nenechával nějaké chlupy nebo nepoškrábal sklo.
On a given day, a given circumstance, you think you have a limit. And you then go for this limit and you touch this limit, and you think, ‘Okay, this is the limit.’ As soon as you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
no, mam jak dioptricke bryle, tak crt LG flatron a oboji cistim dychnutim na plochu a utreni trickem.Původně odeslal vauxhall.uk
![]()
funguje to uz 4 roky u toho flatronu a asi 12 let u tech brejli![]()
i3 3240@default || Gigabyte Z77-D3H || 2x4GB Kingston DDR3 1600 || Sapphire 7750@default|| Default cooling || WD 500AAKS + Samsung F2 1.5TB || Lite-on 1673 || Corsair HX520 || Chieftec DX-01BL-D-U || MS Natural Keyboard 4000 || Logitech MX1000 || HP LP2065
"Der Kaiser Franz Straka", 3/11/05 in lidovky.cz: "Pokud vím, svět byl stvořen Adamem a Evou a u toho bychom měli zůstat."
no ja sem si kdysi davno koupil ve fotolabu nejakej roztok v rozprasovaci na cisteni cocek a dalo se to pouzit i na obrazovky. cistil sem s tim i televizi (obrazovku) a pak se na ni ani tolik neusazoval prach.
no já to také čistil trikem, ale co jsem dal přítelkyni darem počítač, nějak jí začalo bavit čistit můj počítač (přestal pro ní býti prachemPůvodně odeslal riksa
). nějak neuznává trikovou metodu, tak jsem koupil do domu tuto hedvábnou vymoženost a zdá se to být OK. jde tím krásně leštit moje ALu case i TV. no a když to mám i s čistícím servisem, je to za málo peněz hodně čistoty
![]()
On a given day, a given circumstance, you think you have a limit. And you then go for this limit and you touch this limit, and you think, ‘Okay, this is the limit.’ As soon as you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
Já všechno čistím lihem a bez problémů, líh má i trochu antistatický účinky, takže se to tolik nezapráší, je to laciný, prostě líh je nejvíc![]()
Ja mam nejakou Nokia hadru z 60km tkaneho mikrovlakna..vzdycky to akorat vyperu a je zas ready uz nekolik let. Zadne tekutiny nepouzivam.
ntb: HP EliteBook 8460p i7-2640M | 8GB RAM | 120GB SSD + 500GB HDD | ATi HD6470 | 14" HD+ | W7 PRO
home: HP Docking Station | HP L2045W | WD 500GB Scorpio Blue USB box
work: HP Docking Station | HP L2445W
audio: Epiphone G-400 SG + Sounder Telecaster | E-MU 0202 | Cambridge Audio Azur 340R | Wharfedale Diamond 9.2 | Magnat Betasub 20A | Sennheiser HD555
Ono se taky jednu dobu rikalo, ze ruzne pripravky na tyto monitoru, porusuji tenkou vrstvicku na monitoru, takze by se moc casto pouzivat nemely. Ale nevim co je na tom pravdy. Kazdopadne sam pouzivam dejchnuti a nejaky textil co je po ruce.
no porušují především vrstvičku prachu, která se na obrazovce usazuje ,) to by musel být dost drastický přípravek, kdyby leptal skloPůvodně odeslal sorx
![]()
Pamatujes si prvni "utreni" toho CRT ? Po utreni jsem uz nikdy nedosahl puvodniho odstinu povrchu. Slo to videt jen v kontrastu s puvodni necistenou casti. Po presudlani cele plochy uz pak nic poznat nejde. Obraz se nezmenil (smirgl ani leptadlo jsem nepouzilPůvodně odeslal riksa
), ale pri dopadu svetla z urciteho uhlu jsem videl na plose fleky v mistech cisteni - pri primem pohledu to videt nejde.
web: Apple MacMini 2018 | Intel i5 3.0GHz | 16GB RAM | 512GB SSD | Dell U2412M
games: Intel i5-2500K@4GHz | GB Z68MA-D2H | Kingston HyperX 8GB DDR3 | MSI GTX770 Lightning | Samsung 840 EVO 120GB + Crucial MX300 525GB | Seasonic M12II 620W
data: Intel G2020 | GB B75M-D3V | Transcend 4GB DDR3 | 4x WD RED 3TB | Ubuntu Server
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)