Výsledky 1 až 19 z 19

Téma: Má to tak být nebo nemá?(agp/pci)

Standardní Má to tak být nebo nemá?(agp/pci)

ahoj potřeboval bych poradit mám kartu Albatron Geforce fx 5600 ,,,a můj problém je v tom že se mi karta hlásí jako PCI a přitom je to AGP nevít eněkdo čím by to mohlo být?...jak dam vlastnosti pak natavení grafiky a jak je tma ten control panel tak tam mám napsané BUS: PCI a když přeinstlauju drivery tak tam mám napsané AGP(režim PCI) takže ovladačemi to asi nebude...děkuji mockrát za rady

Standardní

Koukni se do forceware ovladaců jako na obrázku . Kdyz máš AGP tak by tam jako Typ zběrnice/Bus : melo byt AGP 8x nebo tak neco. A jestli to jinde ukazuje jinak tak to neřeš.

Intel C2D E8400@3.6Ghz 1.26V , Gigabyte GA-P35-DS4 rev 1.1, Patriot 2x2GB DDR2-800 CL4, LC-Power 550W black, nVidia 9600GT - MSI-512-OC, Samsung 400GB Sata 16MB, 3x WD 7500AAKS, Samsung 183L SATA, Logitech MX3000, MS Wireless Laser Mouse 6000, Samsung 225BW 22", . Vodní chlazení CPU[s]+NB+GPU[/s].

Standardní

Citace Původně odeslal aless
    Koukni se do forceware ovladaců jako na obrázku . Kdyz máš AGP tak by tam jako Typ zběrnice/Bus : melo byt AGP 8x nebo tak neco. A jestli to jinde ukazuje jinak tak to neřeš.

no to je přeně ten rpoblé mty tam máš napsané PCI taky?ne?no mě to ale ve všem píše že to mám v PCI aji v qauke III

Standardní

vložil bych tu obrázek ale nevím jak[/img]

Senior Member Avatar uživatele Strby
    Vliv
    274

Standardní

Citace Původně odeslal body.secek
    Citace Původně odeslal aless

no to je přeně ten rpoblé mty tam máš napsané PCI taky?ne?no mě to ale ve všem píše že to mám v PCI aji v qauke III
    ale v jeho pripade je PCI spravne on totiz opravdu ma GK v PCI ale express 16x to je nastupce AGP
    a tusim ze NV5600 je taky do PCIx
    my friend on the road: IBM R61 + Octavia Combi TDI

Standardní

me to spis prijde ze nema nainstalovanej AGP driver...
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

Senior Member Avatar uživatele J.Wade
    Věk
    40
    Vliv
    271

Standardní

u kamarada se hlasi 3d inno 6600 taky jako PCI... a je tam deska PCChips m848a Rev 2.1 a ve vsech hrach aj v 3dm tan na spatny textury... proste asi nekompatibilita jinak nevim... pac u me karta beha v pohode....
    CPU: Q8200 @ 2,33Ghz, Graphyc:GTX 650 Ti, Gygabite 1150/5400 6GB patriot,Maxtor 500gb, Corsair 600W.

Senior Member Avatar uživatele Anduril
    Věk
    42
    Vliv
    322

Standardní

FX5600 imho není do PCIex..
    Taky bych řekl, že nemá AGP driver, resp. grafika z nějakého i jiného důvodu jede v PCI módu...
    ntb: HP EliteBook 8460p i7-2640M | 8GB RAM | 120GB SSD + 500GB HDD | ATi HD6470 | 14" HD+ | W7 PRO
    home: HP Docking Station | HP L2045W | WD 500GB Scorpio Blue USB box
    work: HP Docking Station | HP L2445W
    audio: Epiphone G-400 SG + Sounder Telecaster | E-MU 0202 | Cambridge Audio Azur 340R | Wharfedale Diamond 9.2 | Magnat Betasub 20A | Sennheiser HD555

Standardní

reinstall direct X 9.0c
    reinstall chipset ovladač a ať tam je GART ovladač vidět

pusť si pro kontrolu přes start přikazový řádek dxdiag a podívej se jestli jsou všechny akcelerace zapnuty.
    ASUS Rampage II GENE + Intel i7-920 @ 3.8 GHz + Noctua NH-U12P SE1366
    6GB RAM OCZ Intel Extreme XMP 1600MHz / Gainward Geforce GTX470 SLI
    1x30GB SSD OCZ Vertex Turbo (system) / 2x30GB SSD OCZ Vertex RAID 0 (games)
    23.6" Acer GD245HQBID + 3D Vision / PSU Nexus RX-8500 850W / Asus OC STATION

Standardní ?:-(

jaký agp driver máte na mysli? mám nějýký VIA balíček přímo k desce....a tam byli nějáký AGP drivery

Standardní

jo a mám desku ASUS A7V8X-X a s agp 8x je komptabilní tka nevím v čem je problém co si msylel s tím testem v diagnostice directu?

Senior Member Avatar uživatele Anduril
    Věk
    42
    Vliv
    322

Standardní

Používej Edit (Upravit), když takhle přidáváš odpovědi

Odeber ten VIA balíček a nainstaluj ho znova (stáhni si nějaký nový z netu), vč. AGP ovladače...
    Ještě se podívej do nástroje dxdiag (Start > Spustit: dxdiag) na záložku Zobrazení, zda jsou povoleny všechny akcelerace (zejména akcelerace textur portu AGP) ..
    ntb: HP EliteBook 8460p i7-2640M | 8GB RAM | 120GB SSD + 500GB HDD | ATi HD6470 | 14" HD+ | W7 PRO
    home: HP Docking Station | HP L2045W | WD 500GB Scorpio Blue USB box
    work: HP Docking Station | HP L2445W
    audio: Epiphone G-400 SG + Sounder Telecaster | E-MU 0202 | Cambridge Audio Azur 340R | Wharfedale Diamond 9.2 | Magnat Betasub 20A | Sennheiser HD555

Standardní

Citace Původně odeslal Anduril
    Používej Edit (Upravit), když takhle přidáváš odpovědi

Odeber ten VIA balíček a nainstaluj ho znova (stáhni si nějaký nový z netu), vč. AGP ovladače...
    Ještě se podívej do nástroje dxdiag (Start > Spustit: dxdiag) na záložku Zobrazení, zda jsou povoleny všechny akcelerace (zejména akcelerace textur portu AGP) ..
    jo ale odkud mám stáhnout ten AGP driver??

Standardní

www.******.com Edit: prd. ... to bys mel moc jednoduchy.
    napred se snaz nez se tak debilne zeptas
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

Standardní

Citace Původně odeslal Fox!MURDER
    už to mám..ty jeden pražáčku

Standardní

Citace Původně odeslal body.secek
    Citace Původně odeslal Fox!MURDER
    už to mám..ty jeden pražáčku
    nemas za co.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání