Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: reatogo

Junior Member
    Vliv
    250

Standardní reatogo

Prosím všetkých ktorý stýmto programíkom vedia pracovať o pomoc mám jednu otázočku ako dostať pomocov tohoto programíku partition magic bo moja zúfalá snaha zachrániť tatkove údaje začína byť márna skúsil som vše čo bolo v mojich silách a teda zatial popíšem situáciu disk si zo záhadných príčin zrušil svoju FAT tabulku .
    Systémi od Microsoftu mi pri pokuse čokolvek najsť na c:\ vypíśe že FAT je out hmm ale LINUX ( ten čo sa dá spustiť z DVD mi na C:\ najde všetko ako má byť ale problém je v tom že s toho Notebooku nemôžem ani zasvet skopýrovať to účto
    lebo mi Flash nenájde ten LINUX ak by niekto vedel i keď je to trocha od témy ako ho tam sprevádzkovať bola by to možno moja záchrana ) a tak isto čistý DOS mi najde a otvorý C:\ ale zasa som bez USB a ani disketa neni tak som sa dal do rozoberani NTBk že vyrvem jeho Disk ale moje obavy sa naplnily iné pripojenie respektíve troška pozmenené tak som skúsil program REATOGO cez ktorý som vytvoril boot CD s WIN XP a celý štasný som myslel že mi to pomôže a hla opäť mi na C:\ napísalo že ho musím formátnuť no už ma ide stoho roztrhať AK by niekto vedel ako mi pomôcť budem mu neskonale vďačný
    Intel Pentim 5200 @3,5 MB BIOSTAR PA43 GA, Coolermaster Gemin II , 2x1GB RAM , VGA ATI Radeon 4850 , Accelero S1 , 250 GB SAMSUNG , 250 GB WD ,500 GB Hitachi 500 GB, 1TB WD, DVD-RW Samsung 203

Junior Member
    Vliv
    250

Standardní

no takže som to hádam dopracoval do zdárneho konca a to asi tak ze som vytvoril DOS boot na USB a kopýrujem cez NC ale aj tak by ma zauímalo ako dostať do toho programku ten Partition alebo akýkolvek prog
    a ešte ak by niekto vedel o niakom prog pod dos čo by dokázal dať do kopy FAT
    Intel Pentim 5200 @3,5 MB BIOSTAR PA43 GA, Coolermaster Gemin II , 2x1GB RAM , VGA ATI Radeon 4850 , Accelero S1 , 250 GB SAMSUNG , 250 GB WD ,500 GB Hitachi 500 GB, 1TB WD, DVD-RW Samsung 203

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

skrz NC prijdes o dlouhe nazvy souboru.

FAT tabulka je na disku ulozena 2x. takze pokud ji trebas linux vidi ( nechapu, proc to neprekopirujes v nem ) tak ji staci opravit trebas tusim checkdiskem nebo tak. lepe to najdes ve vyhledavaci, ja uz si FAT nepamatuju.
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Standardní

Mam dojem, ze na obnoveni ze sekundarni FAT byl program diskedit (jeden exac diskedit.exe)

Junior Member
    Vliv
    250

Standardní

Citace Původně odeslal mISHA
    skrz NC prijdes o dlouhe nazvy souboru.

FAT tabulka je na disku ulozena 2x. takze pokud ji trebas linux vidi ( nechapu, proc to neprekopirujes v nem ) tak ji staci opravit trebas tusim checkdiskem nebo tak. lepe to najdes ve vyhledavaci, ja uz si FAT nepamatuju.
    hmm v LINUXE sa bohužial neorientujem mám to LIVE DVD s LINUXom a neviem sa dostať na flash disk takže preto nie v LINUXE

Zatial vštkým dík

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání