to okno je nejako moc ciste a este neprasknute (neprestrelene)...
ale hrdza je fakt dobra ...
to okno je nejako moc ciste a este neprasknute (neprestrelene)...
ale hrdza je fakt dobra ...
- C2D® E8500 @4,0 - 8x500 Vcore 1,28/ Noctua NH-U 9 1x9 FAN 6V 38°C/44°C / GigabyteP35-DS3R/Patriot 2x2024 800@1000Mhz /
- MSI GeForce GTX 280 1GB /Western Digital 640GB AALS 7200.10 SATA 32MB/SB Audigy 2 ZS/DVD-RW SonyNec AD7170A /
- Tsunami 3x12 FAN 6V/ Corsair 650W /LG Flatron 22" L225WT DVI/Razer Diamondback PLASMA 1600dpi/
JJ, o oknu vím, škrábance, katoda, lepší chlazení a takové věci budou až ve verzi X2
PROJECT: Digital Fantasy
Více projektů na mých www
No hezkýýý. Akorat ta expanzka tak trochu k celku neladi... Ale jinak fakt dobra prace
Tak to jsi mne prekvapil !!!Tohle je snad 10x lepsi nez instant rez
fakt ze jo! Jenom ten podstavec a ten "trojuhelnik" je nejakej divnej.. kdyby byl case normal krabice, bylo by to imho lepsi. A na tom "trojuhelniku" je ta rez divna, takovyhle puntiky jsou fakt suxx, ale zbytek nabarveni SUPER! Dale ta expazka je fakt divny, nesla by dovnitr
A plexi je taky nejaky divny ani se mi moc nelibi to vygravirovani (ale to je detail)
JINAK FAKT SUPER!! Tohle je asi 2. ci 3. rezata case co se mi libi (jinak rez moc nemusim). Fakt jsi me moc prekvapil.
Můj projekt: Čerstvě pražená káva arabica www.gourmetkava.cz :-)
paradni to je, mozna mensi okno by nebylo na skodu a jeste to nejak chemicky nasvitit![]()
Díky takovou chválu si snad ani nezasloužím
![]()
Tím podstavcem myslíš asi strojovnu že? Rez můžu klidně doladit ale expanzka se mi tam nevleze, stejně uvažuju o jiné.
Nechtěl jsem přímo bigtower a tak jsem vzal dvě moddle a z jedné jsem udělal strojovnu.
Je to větší než middle ale menší než bigtower.
Má 52cm na výšku
neches dat tu rez na celej komp ? mozna by to vypadalo lip , ikdyz je mozny ze to delaj nekvalitni fota ,pac v kontrastu s tou "modrou" to neni ono
ale jinak super![]()
Tu šedou zašpiním a okno taky. Jinak díky![]()
jo,jo povedlo se ti to....můžes sem klidně hodit víc těch fotek...
AMD XP-M@2,6GHZ ,1GB RAM ,X1950GT@607,1580
http://casemod1.wz.cz
SONY Vaio VGN-CR11S/W
levné letenky do USA
jo jsem taky pro vic fotek, mas tam nejaky svetlo? jestli jo tak to nafot ve tme, ja modra je fakt seda jo![]()
V projektu mám hafo fotek, viz podpis![]()
Další fotky:
Je jich opravdu dost tak modemáři bacha :biggrin:
Pohled na vnitřek case, husích krků je opravnu požehnaně :biggrin: :
Prává strana case. Trubky od vodníka jsou vedeny externí šachtou měděnýma trubkama. Husí krk dole vede dráty ze strojovny do hlavní oblasti.
Díra v šachtě slouží spíše jako estetický doplněk. Je zakryta tahokovem, uvnitř můžeme vidět ony trubky.
Otevřená strojovna. Pod 120mm fanem je zvuková izolace která opravdu pomáhá. Izolace je i na dvířkách a rozdím mezi otevřenou a zavřenou strojovnou je opravdu znát. Čerpadlo EHEIM 1046 ještě není zakryto antimagnetickou vrstvou, teprve dotvářím. Strojovna není nijak esteticky nabarvená, jak se říká "co oko nevidí, srdce nebolí.
Expanzní nádobka je mimo strojovnu aby se dala pohodlně dolít voda.
Zavřená strojovna.
Zámek nesmí chybět
Nálepka je řádně zamazaná, v reálu to vypadá ještě líp
Mřížka z repro se hodila
Uznávám že jsem to tady s oranžovou přehnal ale došla mi hnědá, určitě to napravím. FDD ještě není nainstalována.
Temperature monitor monitoruje teplotu vody a teplotu vzduchu ve strojovně. Je připojen ke 120mm fanu takže kdyby se náhodou zasekl tak monitor začne vydávat opravdu hlasité upozornění)
Plexi se opravdu nedá dobře fotit protože se chová jako zrcadlo(
A teď už se kochejte celým casem
Ještě nějaké použité nářadí a "set" na výrobu rzi.
![]()
Celkove to vypada vazne pekne a to se mi jen tak naka rezata potvora nelibi.
Jedine, co bych vytknul, tak ten vygravirovany obrazec, nejak mi tam nesedi, jeste je taky skoda, ze ti vzadu nesedi ta spodni cast presne s casem.
BTW: Svyho casu, kdy sem tu prezentoval svuj case, sem dostal peknyho sprda za velikost obrazku.![]()
IMHO Trance will never die...
Nesedí to proto že jsou to dvě jiný caseJinak díky
![]()
btw. obrazky nejsou moc velky a kdo nechce tak se na ně dívat nemusí-jeho chyba![]()
Mě tenhle styl nějak neuchvátil, každopádně ve vnitř se mi to líbí moc.
Ten vnějšek je holt každýho vkus a mně takovýhle zrezivělý a zničený vzhled nebere, i když, špatný to taky neni. Jako mod rozhodně very gůůd![]()
MacBookPro 13 (mid 2014): Intel Core i5-4278U 2,6GHz | Intel Iris 5100 | 8GB RAM | 128GB SSD | 2560x1600 @ best for retina || HP LP2475w @ DP 1920x1200 || OSX 10.11.2
ProBook: HP ProBook 650 G1 @ Core i5 4200M 2,5GHz | Intel HD4600 | 12GB RAM | 500 GB Seagate HDD 7200 || 1920x1080 || HP LP2475w @ DP 1920x1200 || Win10 Ent 64bit
iPhone 6 Plus 16GB Space Gray | iOS 9.2
Ackoliv nemam rad rez, tak tahle rez se mi opravdu libi! Ale co nejvice se mi libi to obarveni a vybaveni (ted nemyslim HW) vnitrku case, opravdu pekne!!!
Můj projekt: Čerstvě pražená káva arabica www.gourmetkava.cz :-)
ty kokos tak toto je naozaj ŠUPA!!!![]()
![]()
E6400@3GHz, P5N-E SLI, Corsiar 2x512, 7600GS voltmod@700/1600, Hitachi 320G 16MB, TV @nywhere, BlueStorm II, watercooling...
hehe, comp po vzoru jadra z UMBRELy z Resident evila, to by bylo něco. Jinak to vypada nadejne, uvidime![]()
V5 5500 je lepší než GF2MX. Je to dokázáno a někteří to prostě nepochopí. Howg
Je to pekne akurat mi velmi nesedi to rozmiestnenie tej hrdze ...
HP Compaq 8710p: T9300 | 4GB DDR2 | 250GB | Quadro NVS 320M @ 700/1730/950 |WSXGA+ 1680x1050 | Win7x64u ...
co uvidíme?Původně odeslal oblak
Tento projekt je už dávno hotov
![]()
Zase musim pisat po cesky !! libustka
DIYS gripmeen >> CPU Wolfdale E8200 MOBO Gigabyte GA-P35-DS3R rev 2.1 RAM A-DATA DDRII 800+ EE VGA Gigabyte 3850 512MB HDD SAMSUNG 500GB HD501LJ
Fujistu Siemens Scenic >> CPU Pentium III 1000MHz MOBO unknown RAM 256 + 128MB VGA int. i810 HDD 20GB neznameho typu
Ďakujem![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)