Pri tomto super programiku mi ide zdielanie netu super, ale mam jeden problem! Nechce sa mi pripojit ICQ. Neviete mi poradit?![]()
Pri tomto super programiku mi ide zdielanie netu super, ale mam jeden problem! Nechce sa mi pripojit ICQ. Neviete mi poradit?![]()
To[m]aS Silent PC: AMD Sempron 2500+@3300+ cooled by Arctic Cooling Cooper Lite, GIGABYTE GA-7VT600-L - Drotovaný Socket, Blitz 512 MB DDR, GIGABYTE MAYA GeForce FX 5500 300/500@425/680 cooled by Primecooler napodobenina Zalmanu, Sound Blaster Audigy, LG DVD-RW Dual Layer 16x,Western Digital 80GB/8MB, IBM Hitachi 120GB/8MB, PSU Frontier 350W Modded. Water Cooling in progress....
mas nastaveno v ICQ at se pripojuje pres proxy? Ja jsem to tak mel na mirande a vse chodilo
jj, mam ICQ 5 a nieco som nasiel:Původně odeslal killer05
Pouzivam uz Proxy+
Ale nejak neviem co mam zadat do kolonky hostitelKód:Aby správně pracovalo ICQ, je nutné použít ke komunikaci přes Proxy+ protokol SOCKS5. To znamená, že Proxy+ musí mít v Proxies/General tento protokol povolen a ICQ musí používat proxy pomocí SOCKS5. Protože ICQ nevyužívá schopnosti protokolu SOCK5 převádět doménová jména serverů ICQ na IP adresy, musí být v seznamu používaných serverů jména nahrazena IP adresami (postačuje na první místo seznamu uvést IP adresu některého serveru). Popis nastavení ICQ: Z hlavního menu programu aktivujte volbu "Preferences", vyberte záložku "Connection" a nastavte tyto parametry: "I'm using a permanent connection to LAN" a "I'm behind a firewall or proxy" Stiskněte tlačítko "Firewall Settings" a nastavte "I am using a SOCKS5 Proxy server" Stiskněte tlačítko "Next" a vyplňte IP adresu počítače s Proxy+ do kolonky "SOCKS5 host". Do "SOCKS5 port" vepište číslo 1080 (nebo jiné, které máte uvedeno v nastaveni SOCKS protokolu v Proxy+). Pokud používáte verzi ICQ 99a nebo vyšší zaškrtněte volbu Resolve IP. Pokud používáte Proxy+ nižší verze než 2.10 ujistěte se, že je volba "Use RFC1929 authentication for SOCKS" vypnuta. Vyšší verze Proxy+ již podporují autentifikaci uživatele. Sekvenci ukončete aktivací tlačítka "Next". V následujícím dialogu máte možnost nechat ověřit funkčnost spojení přes Proxy+. Pokud má počítač s Proxy+ navázané spojení do Internetu, můžete pomocí tlačítka "Check My FIREWALL / Proxy Settings" ověřit, zda je nastavení v pořádku. Nakonec stiskněte "Done".![]()
To[m]aS Silent PC: AMD Sempron 2500+@3300+ cooled by Arctic Cooling Cooper Lite, GIGABYTE GA-7VT600-L - Drotovaný Socket, Blitz 512 MB DDR, GIGABYTE MAYA GeForce FX 5500 300/500@425/680 cooled by Primecooler napodobenina Zalmanu, Sound Blaster Audigy, LG DVD-RW Dual Layer 16x,Western Digital 80GB/8MB, IBM Hitachi 120GB/8MB, PSU Frontier 350W Modded. Water Cooling in progress....
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)