Ahoj, mohl by mi plz nekdo napsat nejake informace nebo linky kde bych se dozvedel nejake informace o tehnologii breezenet, popripade jake jsou rozdili mezi breezenet a wifi. dik
Ahoj, mohl by mi plz nekdo napsat nejake informace nebo linky kde bych se dozvedel nejake informace o tehnologii breezenet, popripade jake jsou rozdili mezi breezenet a wifi. dik
Co takhle pouzit trocha search ? breeze je na preskocich => vyssi odolnost proti ruseni (sak to taky bylo navrzeny pro armadu), ale zas.ere to cely pasmo a to tak, ze dokonale.
IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami. -- Francois La Rochefoucauld
Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.
search jsem pouzil, ale zadne podrobnejsi info jsem nenasel. Zajima hlavne jake to ma vyhody/nevyhody oproti wifi, krome te vyssi odolnosti proti ruseni.Původně odeslal Jezevec
tak si to hkledani procvic, informaci je na netu sest pulek i v cestine. Zacni treba na czfree.net, pak si zjisti co to je FHSS a DSSS a rozdily.Původně odeslal pointX
ITF FreeNet Liberec
dik za informace, linky si prostuduju, btw taky byste mohli byt privetivejsi, jen sem se zeptal, kdyz sem nic nenasel.
![]()
Pokud by si hledal tak bys naselJinak si vyber ktery nick budes pouzivat pokud se nejedna o dve rozdilne osoby.
[COLOR=#FF0000] I3 12100f [/COLOLga 1700/2x 16gb / RX570 Sapphire / wd blue 500 & 1TB, Crucial BX200 - 240GB/Evga 750w semimod/ samsung dvd-rw/Spartan 3 LT fan 90@120 /BenQ VW2245Z/ Asus xonar ds sound/Win 10 Pro x64 / Net UPC a par větrniku Zalman z3 x201
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)