Stránka 4 z 4 PrvníPrvní 1234
Výsledky 76 až 77 z 77

Téma: Thermaltake Silenttower

Member
    Vliv
    261

Standardní

Pánové, mám problém tady s tímto chladičem. Mám thermaltake tower 102 a na konci heatpipes se vytvořily bílé zatvrdliny. Teda myslím si,že se vytvořily. Pochybuju, že by to tam bylo už od výroby. V souvislosti s tím mne trápí nedostatečný výkon toho chladiče. Není prostě schopnem uchladit ani s ventilátorem Bartona 3200+ na default voltáži. Teplota v těchto dnech leze až přes 60 stupňů a tam to mému procáku nesvědčí. Hned se restartuje. Myslíte, že vytekly heatpipes?
    CPU:Sempron 1,6@2,72(max takt) @2,4 (provozní takt) Disk: Seagate 80 giga 7200 ot. 8 MB, Paměť:1024 MB kingmax original jednomodul cl 2,5 Deska: MB JETWAY 754GT6-P nV6100 s754, Case: Eurocase+zdroj Chill Innovation 400 W

Standardní

Zjistit funkcnost heatpipe by nemel byt moc velky problem. Pokud teplota chladice odpovida zhruba teplote procesoru, budou heatpipy urcite v poradku. Pokud pises, ze teplota jde pres 60 stupnu, na chladici bys skoro nemel udrzet ruku.

Problem bych videl spis ve spatnem uchyceni chladice. Ja mam stejny chladic na svem XP-M 2600+@2400 pri 1.75V a teplota pri load sice taky jde k 60°, ale to je tim, ze Artic Fan 3 TC co na nem mam se skoro netoci.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání