Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: Pomala detekce disku

Standardní Pomala detekce disku

Kamarad ma nasledujici problem.....Zdravim vsechny. Mam takovy problem Koupil jsem si novy disk Seagate 120Gb a blbne mi pri bootovani jako master..trva to skoro minutu a pak to napise neco jako "Capable but disabled" a jde to, ale start systemu je taky pomaly..jako by to na neco cekalo... Jumpery jsou nastavene na master. Zkousel jsem ruzne varianty propojeni kabelu a nic.. (starsi disk IBM 80Gb funguje na stejne ksande jako master dobre). Kdyz se disk nastavi jako slave, tak nabehne hned, jen ten system startuje take pomalu.. Mozna jsem tam nahral spatne ovladace na desku(jak se to da odinstalovat? -v pridat odebrat programy to neni), ale pak jsem to prepsal starsimi, pod kterymi by to melo jit ok - zadna zmena, tak to tim asi taky nebude. Prosim poradte, dikas, Fors. PS: zakladni deska je KT3 Ultra2 chipset Via

Standardní

Nejprv zkus jiny kabely a jinej disk, pak najdes kde je zakopanej pes
    ASUS A6T-AP017

Standardní

To jsem zkousel..jiny disk na stejne ksande jede v pohode i jine ksandy jsem zkousel.. Mozna to bude ovladacema k desce, nahral jsem tak nejaky nejnovejsi. Zkusim to znovu naformatovat.

Standardní

Citace Původně odeslal Fors
    To jsem zkousel..jiny disk na stejne ksande jede v pohode i jine ksandy jsem zkousel.. Mozna to bude ovladacema k desce, nahral jsem tak nejaky nejnovejsi. Zkusim to znovu naformatovat.
    No a ten disk bootuje v jinym komplu bezproblemu? Jestli ne-e tak je to jeho chyba a format by ti mel pomoci. Jetsli nepomuze tak pak reklamace
    ASUS A6T-AP017

Standardní

V jinem kompu byl pripojenej jako master v supliku a v pohode.. u me problem pretrvava..
    Preinstaloval jsem XPecka kvuli tomu pomalymu najizdeni ale je to porad stejny. Disk ted bootuje pod slavem v pohode, ale na mastera se mu porad moc nechce..nevim co s tim.

Standardní

Jo a pred tou reinstalaci xpcek jsem to samozrejeme znova formatoval, ale jak videt..nepomohlo to

Standardní

Tak problem s bootovanim byl vyresen..hledalo to nejspis odpojenou fdd Tze vse ted bezi v pohode..bootovani mam nastaveny na tu 120 slave, pze na mastera se ji proste nechce a 80ka je master. Vadi to necemu, ze bootovani je nastaveny na slavea? Jinak dikas, Fors.

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

nevadi.
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání