Výsledky 1 až 10 z 10

Téma: jak odstranit ruseni reproduktoru k PC mobilem

Standardní jak odstranit ruseni reproduktoru k PC mobilem

Nevite nekdo jak odstranit ruseni reproduktoru k PC mobilem kdyz nekdo zavola... Driv mi to nevadilo, stacilo dat mobil dal od PC, ale ted nabijim mobil v kolibce pripojene k PC, a dost mi to leze na nervy. Osobne si myslim ze to nebude az takovy problem, ale nechce se mi to koumat kdyz to urcite jiz nekdo resil.

Standardní

Velice jednoduchej navod, postav si nad kolibkou mobilu domecek z medenyho plechu, ale problem bude ten, ze se ti asi pak nikdo nedovola, pripadne bude ruseni jeste vetsi, jelikoz se ti mobil prepne na plny 2w vysilaciho vykonu aby chytil sit...

A ted vazne, asi si na to budes muset zvyknout, nicmene vyzkousel bych nekolik mist ulozeni kolibky na stole, pripadne zkusit lehce premistit kabely od reproduktoru, nekdy i par centimetru zmeny polohy docela pomuze...
    Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
    Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
    IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
    Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
    http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret

Standardní

I když se na první pohled může zdát , že ta anténa v mobilu je všesměrovka tak to tak není, ve skutečnosti je to asi dipól. Takže stačí ten telefon jen správně natočit a měl by ses toho ,,úplně" zbavit
    Pašák erda.

Member mince
    Vliv
    263

Standardní

Taky už jsem to řešil,ale nepovedlo se mi to.Jak už psal Erda,stačí najít vhodnou polohu mobilu a dělat to nebude.Ty asi ale těch poloh moc mít nebudeš,když ho nabíjíš v kolíbce,takže asi ho dát jen dál od PC.Já ten svůj /A50/ nabíjím kabelem strčeným do mobilu,takže mám místo na stole,kde ho položím a je klid-jakmile ho trochu otočím,tak mě to rve uši.

Standardní

A co teprv lide, kteri maji internet pres GPRS..... s orig. kabelem prakticky neexistuje misto, kam bych mohl mobil dat, je to proste porad slyset, vice ci mene a stve me to, musel sem si koupit milionmetrovou usb prodluzovacku (usb2 zarizeni by asi na ni nefungovalo, ale mobil ano).
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Standardní

Citace Původně odeslal howard
    A co teprv lide, kteri maji internet pres GPRS..... s orig. kabelem prakticky neexistuje misto, kam bych mohl mobil dat, je to proste porad slyset, vice ci mene a stve me to, musel sem si koupit milionmetrovou usb prodluzovacku (usb2 zarizeni by asi na ni nefungovalo, ale mobil ano).
    ja jedu pres GPRS a to jak pres kabel, tak pres BT USB adapter, vecne pustenej TV Tuner, radio nebo nejakou hudbu, a jediny ruseni ktery je slysitelny je, kdyz mi nekdo vola na pevnou linku, kterou mam taktez u ruky (v telefonu si obcas procvrlikava)
    Ale jinak ruseni naprosto nevnimam, jelikoz zadny nema. Takze urcite zalezi zase na spouste faktoru, jak jsou stineny bedny, kde jsou umisteny, jak daleko je mobil od PC, repraku, kabelu, atd atd.
    Takze tenhle problem jsem nemusel nikdy resit (bohudik), a myslim, ze by se urcite vyresit dal, jak tu vsichni pisete, antena mobilu (zvlast ty integrovany) jsou dost smerovy a tedy posun nekam jinam, prehozeni kabliku atd atd je urcite ucelny.
    Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
    Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
    IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
    Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
    http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret

Standardní

Mozna to bude tim, ze jsem v panelaku a tam jsou zelezobetonove panely. V praci mi mobil repraky skoro nerusi, tam je starej zdenej baraq. Myslite, ze je to mozne?
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Standardní

Rady typu "dej si telefon jinam" jsou celkem k nicemu, trochu to jde eliminovat, ale mobil (SE P900) mi rusi i pocitac ve vedlejsi mistnosti. Zjevne nektere repro jsou k ruseni nachylnejsi nez jine. Podle me se ruseni indukuje v privodnich kabelech k zesilovaci, takze by mozna pomohlo snizit vstupni impedanci zesilovace (tezko rict kolik zvukovka ustoji) nebo snad nejakou dolni propust. Zkousel to nekdo?

Standardní

Citace Původně odeslal Erda
    I když se na první pohled může zdát , že ta anténa v mobilu je všesměrovka tak to tak není, ve skutečnosti je to asi dipól. Takže stačí ten telefon jen správně natočit a měl by ses toho ,,úplně" zbavit
    Asi tak nějak, mobil s integrovanou anténou by měl nejmíň vyzařovat zepředu aby ti to nepral do hlavy kdyz voláš... Takže bych ho kdyžtak zkusil otočit displejem směrem k reprákům... Nevim jestli to pomůže,ale rušení by mělo být menší... Asi...
    NTB MSI EX600, CPU Intel Core 2 Duo T5550@1,83Ghz, 2GB RAM, GF8400M-G 256MB, HDD 320GB...

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

To se indukuje na kabelech? Ja myslel, ze to dela ta membrana v bedne... nestacilo by potom vnitrek bedny "vystlat" plechem a ten uzemnit?

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání