jsem dostal nejakej bootvirus kterej mi z disku odstranil partition, nevi nekdo jak z toho vytahnout ty data ? disk normalne jede, okna ho videj ve sprave disku, ale nema prirazenej zadnej oddil
jsem dostal nejakej bootvirus kterej mi z disku odstranil partition, nevi nekdo jak z toho vytahnout ty data ? disk normalne jede, okna ho videj ve sprave disku, ale nema prirazenej zadnej oddil
Mozna by pomohla funkce Undelete v Partition Magicu 8. Jednou se mi stalo, ze mi neco smazalo cely oddil (upgrade ext2->ext3 pri instalaci linuxu a nasledny reset kvuli necitelnosti cd) a tato funkce mi vratila oddil se vsim vsudy.
Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.
Ked to nepomoze, taq zase program GetDataBack a dalsi co najvacsi pevny disk![]()
Anebo prográmky typu testdisk, které jsou určeny přímo na obnovu smazané či nepřístupné partition.
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518
hehe, to si mu asi moc nepomohol...Původně odeslal leo
Nabuduce skus napisat ej nejaky konkretny soft, nie len programky typu testdisk...
![]()
Ale on se ten program jmenuje Testdisk, visPůvodně odeslal e1
![]()
<- je to jeden z nejlepsich programu!!
Můj projekt: Čerstvě pražená káva arabica www.gourmetkava.cz :-)
Link na Testdisk:
http://www.cgsecurity.org/index.html?testdisk.html
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518
stahnul jsem to, hodil by se nejakej strucnej navodPůvodně odeslal leo
![]()
OK, ale potom si mal napisat, ze program Testdisk, a nie programky typu testdiskPůvodně odeslal Dominator
Inac som uz stiahlo, snat ho nikdy nebudem potrebovat![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)