Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: ghost mrzne a neda sa nabootovat do OS

Standardní ghost mrzne a neda sa nabootovat do OS

skusil som spravit image systemovej particie, po restarte zamrzol ghost a pocitac nebol schopny nabootovat do OS, skusil som v recovery console fixboot, fixmbr, nepomohlo, nakoniec som pouzil ranish partition neviemco, systemovu particiu nastavil ako aktivnu a bolo, ta virtualna tam ostala. na pocitaci bol WXPSP2, NTFS. zaujimalo by ma ci sa uz toto niekomu stalo a preco sa to asi stalo, neslo spustit ani ghosta z diskety, verzia ghosta bola tusim 2003. robim s ghostom uz roky a toto sa mi este nestalo. a z touto konkretnou verziou som nemal doteraz vobec problemy na vsetkych moznych win OS, win filesystemoch a konfiguraciach.
    Abit KT7 133 Raid rev. 1.0 | T-bred 1700+@2106MHz | 512MB RAM | Hercules R8500LE@R9100 | Fortissimo III 7.1 | MX 510

Standardní

to mi ani nikto nepovie : ty cece, to som teda este nezral ?
    Abit KT7 133 Raid rev. 1.0 | T-bred 1700+@2106MHz | 512MB RAM | Hercules R8500LE@R9100 | Fortissimo III 7.1 | MX 510

Member
    Vliv
    277

Standardní

Mne to robili jedine u sietovej verzie, ked som robil image na nejakom vzdialenom pocitaci. Image bol ok ale particia sa mi doje..ala a musel som zdvyhnut zadok a ist to opravit = preformatovat(pqmagic sa nechytal, pomohol format z instalacnym CD od 2000ky resp. XP). Neriesil som to. Ten image mi spravilo a ostatne kompy uz sli klonovat na dialku.
    skratka compjuter

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání