Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Ruch v bednach..

Standardní Ruch v bednach..

Zdravim, mam problem..
    Mam zvukovou kartu Audigy2 Value a bedny Genius 5.1HT. Mam to zapojene tak:
    PC + bedny: 9pin kolikem, ktery se rozdeli na tri jacky,ktere zapojim do zvukovky
    bedny + stolni CD prehravac: spojení dvema cinci (samci)
    PC+TV (prehravani filmu na TV): spojeni SVHS kabelem (na TV to jde do SCARTove redukce..)
    Do teto chvile je vse v poradku..
    Pokud vsak propojim bedny + TV (2xcinch na obou stranach+na TV to zapojim do scart redukce, kterou prepnu na vystup) tak se mi z beden (pokud to mam prepnute bud na TV mod, anebo na PC mod-myslim jako na tech bednach..zvoleni vstupu) zacne ozývat nejaky takovy elektronicky ruch.. nevim jak to popsat.. neco, jak kdyby bylo "slyset" napeti.. proste to vrci... pokud odpojim ten svhs kabel, tak to vrci jeste vic.. Nevite nekdo, cim by to mohlo byt (jeslti trebas zapojenim zroju do zásuvek?-pc a cd mam do stejne zasuvky, TV a bedny mam do druhe zasuvky)
    PS Tim ze mam svhs kabel i ty 2 cinche na TV zapojene do stejne redukce to neni, dela to, i kdyz to zapojim do zvlast, do dvou scart redukci..
    PS2 Pokud je TV vypnuta, tak to nevrci
    PS3 Pokud je vypnute PC vrci to mene..

Dyky moc za veskere rady.. Pac ja fakt nevim co s tim..
    Mejte se

Senior Member VIP Avatar uživatele Arteee
    Vliv
    294

Standardní

Je to elektrický brum(50Hz) a potom je to jasná zaležitost propojení PC a TV, resp antény ... musíš odfiltrovat TV anténu, protože máte evidentně v baráku různé země.... Jinak tady na foru je to řešeno minimálně 5x, takže si to najdi, jak to odfiltrovat.
    BA95 positive
    Jen mrtví poznají konec války. Platón

Standardní No..uz se to sice resilo...ale..

No neco jsem uz nasel http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t...highlight=brum a http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t...hlight=brum+tv ale neni tam nikde presne ta situace, ve ktere se nachazim ja.. (anebo jsem ji nenasel...) Pisou tam neco o tom, ze mam pripojit tv antenu do tv pres nejaky kondenzator o hodnote "cca 100pF".. Takze fakt nevim.. Mohl by mi to tedy jeste jednou nekdo priblizit, tak se zbavit brumu v bednach, mam li propojene PC zesak a TV zaroven (TV antenu zapojenou mit musim, pac chci sledovat normalni TV signal...pres bedny..).. Anebo jak vyopada, kde sezenu a jak zapojim ten kondenzator?
    Dyky MOC!!!

Junior Member
    Věk
    43
    Vliv
    0

Standardní

2sergiX
    no chlape, máme úplně stejnej problém, akorát nemám Audigy2 a ten CD přehrávač... jinak to mám zapojený jako ty. Jediný co vážně pomůže je při zapnutim compu vytáhnout ant z TV nebo při sledování TV vypnout comp
    s tím kondíkem taky nevim... studoval sem stavařinu, tak je pro mě elektro šp. vesnice. hodil by se návod pro "blbce"+obrázek, kdyby se nějaká zlatá duše našla, předem dík
    jinak, kdybys na něco přišel sám, nezapoměň to sem hodit...

xenon04
    | Intel Core i5-4690K + GELID Tranquillo rev.2 | ASUS Z97-A | ASUS DUAL GeForce GTX 1070 O8GB | Crucial Ballistix Tactical 2x8GB | Kingston HyperX 3K 120GB + Seagate Barracuda 7200.14 3TB | HP ZR24w + Lenovo L2250p | HARMAN/KARDON SoundSticks III | Seasonic Energy Knight SS-500ET T3 |

Standardní Jsem to vyresil

Staci koupit Galvanicky oddelovac..cca 200Kc.... A ruch zmizel..

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání