Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: ASUS A7V880 vs NEC 2500A...nenacte DVD+R, ktere vysmahne...

Standardní ASUS A7V880 vs NEC 2500A...nenacte DVD+R, ktere vysmahne...

Koupil jsem si asuse a7880, ze ho vymenim za a7v600-x. Na tom a7v600-x jsem mel system na viaraidu 2X160 maxtor sata. Vsechno behalo v pohode. Navic jsem si ale koupil radic kouwell 571S (2XSATA raid) a pripojil disky na nej a jal jsem na a7v880 instalovat system. Vsechno v pohode, cely wilde fungujou a pak jsem chtel neco zkopirovat z DVD+R na disk. Vlozim devedeso do mechaniky a nic. Jako kdyby byla prazdna. Dam tam normalni cedeso a to se nacte. Dam tam DVD+RW a to se taky nacte. Zkusim zase DVD+R a zase nic. Rikam si, ze by odesla mechanika. Dam ji do jinyho a tam je uplne v pohode........ Kdyz u sebe v kompu nabootuju do dosu, tak se ta machanika tvari v pohode. Normalne to DVD+R nacte. Ted jsem i zkusil nainstalovat system na ten raidovej radic via, co je na desce, jako to bylo u ty desky predtim a taky nic. Vyzkousel jsem ruzne prehazet ksandy(SM,SS, atd..) a furt nic ....nevite prosim nekdo, kde by mohlo byt jadro pudla....DIKY
    Q6600_G0@3800MHz , P35-DS4, 4GB Corsair twinX XMS2 , HD3850 1GB, 4TB disk space wc by RadekB, wc K&P CPU, + REKORD výměník, Fortron 650W

Standardní

Bohuzel, zadny doma nemam....
    Q6600_G0@3800MHz , P35-DS4, 4GB Corsair twinX XMS2 , HD3850 1GB, 4TB disk space wc by RadekB, wc K&P CPU, + REKORD výměník, Fortron 650W

Standardní

A co ten řadič? Zkus to bez něj, bez SATA, nebo jak ti to chodilo před tím?

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání