Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: problém s MSI NX6800GT-TD256

Standardní problém s MSI NX6800GT-TD256

Dobrý den,
    koupil jsem výše zmiňovanou grafiku a mám problém s většinou her Doom3, SW KOTOR, Call Duty: United Offensive atd., že mi většinou při něčem úplně zatuhnou (většinou při nahrávání nebo ukončení, při změně nastavení atd.). Aplikoval jsem poslední ovladače z nVidie a MSI a pořád to samé. Někde tady v tom fóru jsem se dočetl, že musím flashnout bios karty, ale nemám z domova připojení na Internet. Dá se ten bios nekdě stahnou extra, protože na stránkách výrobce u VGA není uveden. Poradí někdo co s tím? Má někdo podobné zkušenosti?
    Díky

Moderátor Avatar uživatele Masster
    Věk
    42
    Vliv
    355

Standardní Re: problém s MSI NX6800GT-TD256

Citace Původně odeslal chladic
    Dobrý den,
    koupil jsem výše zmiňovanou grafiku a mám problém s většinou her Doom3, SW KOTOR, Call Duty: United Offensive atd., že mi většinou při něčem úplně zatuhnou (většinou při nahrávání nebo ukončení, při změně nastavení atd.). Aplikoval jsem poslední ovladače z nVidie a MSI a pořád to samé. Někde tady v tom fóru jsem se dočetl, že musím flashnout bios karty, ale nemám z domova připojení na Internet. Dá se ten bios nekdě stahnou extra, protože na stránkách výrobce u VGA není uveden. Poradí někdo co s tím? Má někdo podobné zkušenosti?
    Díky
    Staci vyrovnat 2D/3D frekvence.
    But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy

Standardní

Chlape měl sem stejnej problém a vyřešilo to instalování jiných ovladačů (66.31). Vážně sem zkoušel všechno ale tohle a 100% pomohlo.
    Když si představím, že jedna operace dnes procesoru trvá cca 0.000000001 sec, že během mrknutí oka dokáže 80.000.000krát přesunout čísla mezi registry, sečíst a odečíst je, během toho současně pětatřicetkrát překreslit všech 995.328 bodu na obrazovce a ješte si 130.000x ověřit, jestli jsem náhodu mezitím nestiskl klávesu nebo nepohnul s myší - tak se prostě musím zeptat:
    co ten Word už minutu KU*VA dělá ?!!!

Standardní

Citace Původně odeslal BananaYoe
    Chlape měl sem stejnej problém a vyřešilo to instalování jiných ovladačů (66.31). Vážně sem zkoušel všechno ale tohle a 100% pomohlo.
    Tak jsem tam dal ovladače 65.76 a ty taky pomohly. Vzal jsem si dneska to pecko do práce, abych flashnul bios, ale píše mi to, že mám aktuální. Mám verzi 5.40.02.15.01, ale někde sem se tady dočet, že ta verze by měla být vyšší. Můžete mi někdo říct jakou máte verzi biosu u MSI 6800GT?A jestli se dá někde stahnout ten bios externě a nebo se musí flashovat jenom přes MSI Live update? Díky

Standardní

No grafika sa da flashnut normalne cez DOS, skus sa pozriet do sekcie BIOS-y a pohladaj tam potrebujed nFlash najlepsie verziu 4.XX, zalohuj si stary BIOS a potom ked budes mat novy tak to skus, ale pri takej karte by som to osobne neriskoval.

P.S. Kamos si kupil taku istu kartu od MSI a ide mu vsetko v pohode, mal Bartoba 2500+ a pohoda teraz A64 2800+ a tiez pohoda ovladace netusim ale ma ale asi neco okolo 65.XX, 66.XX
    |AMD AthlonXP 1800+ [AXDA DLT3C Green JIUHB 0310MPMW] @ 2200 MHz [11 * 200 1.55v] | ZALMAN CNPS 7000B Cu | EPoX 8RDA+ rev.1.1 NB [Cooled by ZALMAN NB32J] & SB [Cooled by 8RDA3+ NB Cooler] A3 | DDRAM TwinMOS 256 MB PC2700 Cipy MOSEL 6ns & TwinMOS 256 MB PC3200 Cipy TwinMOS 5ns | MSI GeForceFX 5900XT 128MB ViVo VTD 8X [350/700] | SAMSUNG SyncMaster 710N | Western Digital 120PB + WD40BB | TEAC DV-510E[A] | TEAC CD-W540E | CREATIVE SB Audigy2 IEEE1394 + CAMBRIDGE SOUNDWORKS MegaWorks 550 THX | Case Logic Q3 | APC Back-UPS 300 | Logitech® MX1000™ Laser Cordless Mouse | Keyboard hama MK160 |

Standardní

len pripajam poznatok, ze to robi aj na leadtek gf6800gt
    zrovnanie 2d/3d asi pomohlo takze workaround je po ruke
    poskusam este ine ovladace, ktore vam pomohli
    bios palit iny nejdem, to zato nestoji ked sa to vyriesit inak

==
    edit: zda sa ze zmena ovladacov z beta 66.51 na tie co su na nvidia ftp 66.81 to vyriesilo, niekolko hodin hrania bez zatuhu, predtym by to hned zatuhlo

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání