Stránka 3 z 3 PrvníPrvní 123
Výsledky 51 až 53 z 53

Téma: Vse o kabelech v audio technice

Standardní

2Aliencz:
    Proc by mel byt muj prispevek OT ? Cely thread se jmenuje "Vse o kabelech v audio technice" a prispevek se niceho jineho netyka, takze nechapu. Zcela jasne se v nem pise o digitalnim prenosu signalu predrazenymi kably z duvodu nejakych pofidernich ruseni, ktera by udajne mohla vznikem na levnych kabelech likvidovat zvuk, to se tu prece taky kdesi rozebiralo. Taky jsem nepsal, ze jsi to rozebiral ty - jenom jsem chtel, abys to vyzkousel, protoze na svem vybaveni zrejme slysis vic nez ostatni. Tak nebud zas tak vztahovacnej...

V podstate jsem tim chtel jenom naznacit, ze za ty penize, co bych investoval do takoveho pozlatka, bych nedostal vubec zadnou protihodnotu, to je vse. To o tom vlivu zvukovky pri digitalnim prenosu uz radsi ignoruju. A nakonec k te "zcela jasne slysitelnosti mezi optickym a koaxialnim kabelem" - znova opakuju, ze by ses mel zamyslet, jestli jeden z tvych HK komponentu nema cirou nahodou nejakej bug v optickem modulu...
    Počítače šetří práci, čas a peníze... Vážně tomu někdo věří?
    Intel C2D @3.6GHz, GTX280, RAM: 2GB, HDD: 2TB

Senior Member mince Avatar uživatele Aliencz
    Věk
    58
    Vliv
    296

Standardní

Citace Původně odeslal PePo
    - znova opakuju, ze by ses mel zamyslet, jestli jeden z tvych HK komponentu nema cirou nahodou nejakej bug v optickem modulu...
    A Já zase budu ignorovat tuhle připomínku a budeme si QIT

ALL:

Tímto končím veškeré debaty a příspěvky na téma rozdíly mezi drahými a levnými kabely a JEJICH PŘÍNOS V HI-FI a nebudu se již striktně vyjadřovat. Doporučuji všem, aby si to dál dělali podle vlastního uvážení a přesvědčení a rozhodně nebrali v úvahu moje připomínky rady, nebo argumenty.

Nashle v jiných threadech.
    PC: HD3870 SCS3 pasiv, AMD X2 5000@6400 BlackEd MA790X-DS4 UD2, 4GB/1066, Win7 64bit, WD Raptor 74GB+WD 250GB, Samsung 206BW 16:10, Maya 44 MKII

Senior Member VIP Avatar uživatele Arteee
    Vliv
    298

Standardní

Takze panove .. to me uz dosla trpelivost ... na takove vyrizovani kdo jak mylsel onen prispevek tu jsou PM ... ja nehdlam se opet prehrabovat strankama a vybirat ty vecne ... chtel jsem se o tento thread zajimat a prispivat, ale takle to asi nejde ... zaprve fu OT/a flejmujete a pak ma AlienCZ pravdu stim vytrzenim z kontextu ... takze docasne LOCK a rozhodnu se co stim ... pokud nejake pripominky tak > PM.
    dikuji za pochopeni
    BA95 positive
    Jen mrtví poznají konec války. Platón

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání