Výsledky 1 až 17 z 17

Téma: 1.května se mi porad restartuje PC :o) XP maj dneska svatek

Standardní 1.května se mi porad restartuje PC :o) XP maj dneska svatek

mno mam vin XP profesi a kdzy je nastartuju tak za par okamziku se zas ukaze krasna hlaska jak pri blastru system se vypne za .. a odpocitava se kdyz zmenim datum pred 1. kvetnem tak kupodivu se misto odpocitavani tam napis system se vypne treba za 2 dny zalezi o kolik sem posinul datum spatky ) dost zajimava vec ) a kdyz to dam na 2 kvetna tak to bezi v pohode )) ze by meli XP nejaky dnesak svatek ? )
    notebook

Standardní

No do háje mě to dělá to samý. Doufám, že je to zase nějaká nová pomsta zhrzenýho programátora. Projel jsem to antivirem, antispywarem, vše s novejma aktualizacema a nic. Každou chvíli to čekám zase. Jenom díky firewallu to v pohodě oddálím až do chvíle, než sám chci vypnout.

A tohle to píše:

Probíhá vypnutí systému.Uložte všechny rozpracované soubory a odhlaste se.Neuložené soubory budou ztraceny.Vypnutí vyvolal NT AUTHORITY\SYSTEM.
    Zpráva. Systémový proces C:\Windows\system32\lsass.exe neočekávaně skončil se stavovým kódem 128.Systém bude nyní ukončen a restartován.

Standardní

Mne to nerobi a to mi to tu uz dnes ide 9h

Standardní

Citace Původně odeslal .Voivod.
    No do háje mě to dělá to samý. Doufám, že je to zase nějaká nová pomsta zhrzenýho programátora. Projel jsem to antivirem, antispywarem, vše s novejma aktualizacema a nic. Každou chvíli to čekám zase. Jenom díky firewallu to v pohodě oddálím až do chvíle, než sám chci vypnout.

A tohle to píše:

Probíhá vypnutí systému.Uložte všechny rozpracované soubory a odhlaste se.Neuložené soubory budou ztraceny.Vypnutí vyvolal NT AUTHORITY\SYSTEM.
    Zpráva. Systémový proces C:\Windows\system32\lsass.exe neočekávaně skončil se stavovým kódem 128.Systém bude nyní ukončen a restartován.

jo presne to same tak sem zmenil datum na 2.kvetna a tento den to preckam )
    notebook

Standardní

Citace Původně odeslal DaRk_DarGon
    jo presne to same tak sem zmenil datum na 2.kvetna a tento den to preckam )
    Já ho taky změnil a za 30 minut sem to tady měl zas. Díval jsem se do chybových hlášení a poprvé mi to udělalo 28.dubna, pak dlouho nic a až dnes a to nejméně 5x. Dělá to pouze, když sem připojenej.

Edit: Tak teď to trvalo 7 minut. Jakej používáš firewall?

Standardní

A tohle to píše:

Mrkněte jestli nemáte někde v adresáři Windows tyhle soubory:
    admdll.dll
    srms.exe
    clr.exe
    Mně se to restartovalo jednou taky, mám windows 2000, bylo to jen jednou. Projel sem to Nortonem a následně vymazal tyhle soubory (jde to jen v nouzovým režimu) a je klid.

Standardní

Citace Původně odeslal ctrl_j
    Mrkněte jestli nemáte někde v adresáři Windows tyhle soubory:
    admdll.dll
    srms.exe
    clr.exe
    Mně se to restartovalo jednou taky, mám windows 2000, bylo to jen jednou. Projel sem to Nortonem a následně vymazal tyhle soubory (jde to jen v nouzovým režimu) a je klid.
    Nic takového v compu nemám. Už sem se naštval a použil zálohu registrů, kterou jsem si udělal před 14 dny, tak uvidíme.

Senior Member Avatar uživatele globalkiller
    Rakovník (60km Praha,30km Kladno, 35km Louny)
    Věk
    41
    Vliv
    276

Standardní

Mě zase ode dneška hlásí AVG že zbývá 13dní do vypršení license
    Ale já si ho koupil
    Main PC: AMD Athlon 2500+@2300MHz,Abit NF7-S,Corsair 2x512MB PC3200 CL2,Barracuda 7200.10 320GB, Barracuda 7200.7+ 160GB,ATI Radeon 9600XT,Yamaha CRW-F1,Lite-On SOHW-812S,Zalman CNPS-7000Cu A,Zalman ZM80C-HP,Zalman ZM47-NB,Sun Microsystems 21\",IntelliMouse Explorer 2.0

Standardní

Tak to nepomohlo. Už to tady mám zase. Koukal jsem na jiných fórech, že nejsem jedinej.
    Teď už je jasný, že to jde z internetu. Proleze skrz IE, ale při pokusu spustit ten soubor lsass.exe ho firewall zarazí.

EDIT: A pak, že nerostou:
    http://slashdot.org/articles/04/05/0...id=190&tid=201
    http://www.virusy.sk/clanok.ltc?ID=512
    http://www.microsoft.com/technet/sec.../MS04-011.mspx

Standardní

Jojo už se o tom píše i na Technetu .
    Takže nainstalovat tyhle 4 záplaty a měl by být klid.

Standardní

super
    notebook

Standardní

To je po tom velkem updatu jadra.
    Staci ho zaregistrovat znovu a melo by to jit.
    Citace Původně odeslal globalkiller
    Mě zase ode dneška hlásí AVG že zbývá 13dní do vypršení license
    Ale já si ho koupil
    AMD Barton 2500+@2152MHz(12.5*172/1,65V) AQXFA 0335MPMW @ ASUS A7V8X full @ Cooper Silent 2 TC Rev.2 lapped@ 512MB DDR333 @ GeForce 4 Ti4200 128MB 310/610MHz @ Samsung SpinPoint 160GB S-ATA + WD 80GB JB 8MB @ DVD LG GSA-4163B @ DVD Pioneer 106s @ SB Audigy Player @ Fortron 350W+12cm fan @ Edimax EW-7128G
    Mobile : DELL Inspiron 1520

Senior Member Avatar uživatele globalkiller
    Rakovník (60km Praha,30km Kladno, 35km Louny)
    Věk
    41
    Vliv
    276

Standardní

Už jsem to udělal poslední dobou je to tam u nich celý nějaký na ..... nejdou stáhnout aktualizace atd. asi přejdu na něco jinýho
    Main PC: AMD Athlon 2500+@2300MHz,Abit NF7-S,Corsair 2x512MB PC3200 CL2,Barracuda 7200.10 320GB, Barracuda 7200.7+ 160GB,ATI Radeon 9600XT,Yamaha CRW-F1,Lite-On SOHW-812S,Zalman CNPS-7000Cu A,Zalman ZM80C-HP,Zalman ZM47-NB,Sun Microsystems 21\",IntelliMouse Explorer 2.0

Standardní

Už jsem to udělal poslední dobou je to tam u nich celý nějaký na ..... nejdou stáhnout aktualizace atd. asi přejdu na něco jinýho
    Taky mám AVG, ale žádný problémy s tím nemám, ani s aktualizacema a to je dělám denně.

Standardní

Taky mám AVG, ale žádný problémy s tím nemám, ani s aktualizacema a to je dělám denně.
    Nechcu shazovat AVG, ale radsi bych si tam dal neco jinyho...
    | P67 + 2500K@silent |

Standardní Re: 1.května se mi porad restartuje PC :o) XP maj dneska sva

Citace Původně odeslal DaRk_DarGon
    mno mam vin XP profesi a kdzy je nastartuju tak za par okamziku se zas ukaze krasna hlaska jak pri blastru system se vypne za .. a odpocitava se kdyz zmenim datum pred 1. kvetnem tak kupodivu se misto odpocitavani tam napis system se vypne treba za 2 dny zalezi o kolik sem posinul datum spatky ) dost zajimava vec ) a kdyz to dam na 2 kvetna tak to bezi v pohode )) ze by meli XP nejaky dnesak svatek ? )
    Vcera som prisiel domov, zapnem comp, nabehne plocha, 5minut prace (instalacia opery 7.5b) a v tom reset, --- nic, ziadne 60s varovanie, proste reset, ako keby som stlacil to tlacitko na toweri. Po restarte mi nabehla normalne prihlasovacia obr, a do 5s zase surovy reset, a takto dookola. Povedal som si "dobre, ked nie winXP tak bootujem w98se/SP1", ktory mam tiez nainstalovany. Zapne plocha vo win98 a AJ TU RESET. Ked som PC na chvilu uplne vypol a potom zapol tak sa dalo vo winXP robit cca 5min. Po 3-tom vypnuti/zapnuti sa mi podarilo sosnut z M$ nejaky fix (KB...)+ sasser remover tool. Ten tool nic nenasiel, tak som instaloval tu zaplatu, ktoru sa mi podarilo na 2hy reset PC nainstalnit. A potom akoby utalo, a konecne som si vydychol ze je to bez restartov. Lebo najprv som to typoval na RAMku ale chvalabohu (ZASA) to bol M$.

Co si o tom myslite, je to nejaky typ wormu alebo co. Je pravda, ze den predtym mi hodilo aj hlasku authority systemu pre chybu v lsass.exe (=sasser, podla toho co som vcera zistil), ale ako som spominal, ten remove tool nic nenasiel. Po tej hlaske som si nainstaloval (konecne) zonealarm a odvtedy mi uz "remaining time 60s" nenahadzovalo.

Standardní

........s uzasom som zistil, ze to, co je dosrate v PC je ZDROJ

Na druhy den vecer dosluzil - myslel som, ze je odpalena iba poistka (...len tak strelila ), ale tam toho bolo odpaleneho viac (odpor cely cierny).

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání