Na grafické karte mam vivo a potreboval bych kompletne poradit co potrebuji k nahravaní z televize
Na grafické karte mam vivo a potreboval bych kompletne poradit co potrebuji k nahravaní z televize
Pokud mas jenom VIVO, tak potebujes televizi nebo video s tunerem (nebo rovnou tv kartu) a primerene vykonny pocitac.
Audiotrak Prodigy HD2 (2xOPA2134PA + LT1364) => Little Dot I+ (WE408A + AD8022) => Sennheiser HD555@595
Asus Xonar D1 => Technics SU-A800 => Tesla 2xARN6608 + ARV-104
takze normalne z televize rovnou do compu to nejde
přes scart-kabel-pc
Na televizi by si musel mít výstup, což nevím, jestli mají všechny (asi ne, většinou je tam TV vstup). Použij tedy videorekordér. V PC musíš mít nainstalované WDM drivery, nejlépe nejnovější od nVidie. Potom do běžných programů pro střih videa (já používám Ulead Video Studio 7 SE). Nahraješ video přímo do něj, protože pozná ovladače pro zachytávání videa. Tam video upravíš a můžeš rovnou zkomprimovat do DivX.
Co se týče kabelů, tak na straně videa SCART, nebo CINCH. S S-VHS zkušenosti nemám, akorát jsem četl, že se redukce SCART-S-VHS musí upravit. Doporučuji CINCH na koaxiálním kabelu - ten je dobře stíněný. Na straně PC opět CINCH (S-VHS když jej zprovozníš na videu) a hlavně JACK do zvukové karty.
Jestli jsem na něco zapomněl, dej vědět.
Ryzen 5 3600/16GB/256SSD+3TB HDD/R7-370/W10 PRO
Většina TV nemá video výstup, takžu buď přes video, nebo jak už tu padlo, kup si tv kartu a je po problémech. Třeba taková Genius VideoWonder PRO III, za ty prachy lepší neseženeš. Má to i FM Tuner a dálkové ovládání. Jen nesmíš použít přiložené instalační CD.
Víc zde: http://www.volny.cz/blizzardsweb/har...ideowonder.htm
Pokud ma televize SCART, tak ne nem ma vyvedenej i TV vystup.Původně odeslal Antonín Plhal
Audiotrak Prodigy HD2 (2xOPA2134PA + LT1364) => Little Dot I+ (WE408A + AD8022) => Sennheiser HD555@595
Asus Xonar D1 => Technics SU-A800 => Tesla 2xARN6608 + ARV-104
Myslel jsem, že SCART může být jen jednosměrný, ale asi máš pravdu podle popisu pinů zde:Původně odeslal Caleb
http://www.pctuning.cz/default.aspx?...=2&ChapID=4880
Edit: stejně se mi to zdá divný, mám za to že ta TV by musela mít dva vývody (IN/OUT)
Piny jsou jedna věc, jestli jsou ale zapojené v televizi je věc druhá.
Ryzen 5 3600/16GB/256SSD+3TB HDD/R7-370/W10 PRO
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)