Stránka 3 z 5 PrvníPrvní 12345 PosledníPoslední
Výsledky 51 až 75 z 108

Téma: S-VIDEO kabel

Junior Member
    Vliv
    279

Standardní

Když si uděláš redukci S-video/cinch tak ti obraz půjde 100% barevně. U cinche totiž nejde nic zkazit. Přibalený S-video kabel přeřízni, dráty odizoluj a oba dráty společně připájej na ten prostřední kolík u cinche, stínění na vnějšek. Žádné kondíky nebo odpory nejsou potřeba.
    Černobílé jsi to měl protože´s to měl špatně zapojené (asi starý SCART že?).
    Nebo si udělej redukci do scartu. Záleží co ti víc vyhovuje.
    PS. Obraz tím cinchem nijak nedegraduješ.

To se mi zdá jako nesmysl.
    já mám ten kabel přeřízlej a zapojeny jenom dva na CINCH soused co dělá do elektroniky se na to díval a i když je jich vzadu 7 kolíkovej výstup tak stejně nejsou všechny zapojeny.
    A když spojíš dva a dva tak obraz bude špatný nebo vubec.
    GIGABYTE K8NF9-939 ULTRA,AMD643200 200X10@270X10,HIS X1800XL, 2x512DDR 400,SEAGATE 250GB S-ATA II

Standardní

Schvalne jakej zpusob zapojeni zrealizuji nakonec ja Co mi teda poradite, chci zapojit kabel priblizne 10-15 metru. Ja mam VIVO a to je zapojene do zvukovky, nesel by teda tahnout zvuk rovnou prez to? I kdyz by nemel byt problem hodit to do toho jacku, ale kdyz chci pouzit video in, muzu udelat to ze bych video hodil na S-VHS a audio na Cinch? Dik za rady
    C2D 4400@333*9 & AC Freezer 7; MSI P35 Neo2-FIR; OCZ Reaper 800@1000 4x1GB; Gainward 8800GT@; Seagete Barracuda ES 320GB; Seagete Barracuda 7200.9 160 GB; Samsung SpinPoint T 500GB + 750GB; Pioneer DVR-111L; CoolerMaster Dominator; Zelman ZM-MFC2; Razer Lycosa; Razer DeathAdder; Razer Destructor; Samsung SyncMaster 226CW

Standardní

Citace Původně odeslal KROM
    Citace Původně odeslal Pocket
    Citace Původně odeslal Waliz
    to Marcelino, kubajzz: Tesla forever...
    tyvago .. ja ho fakt nikde nemuzu sehnat

S-VHS -------5m---------SCART ...... pliiiss poradte kde v Praze ..
    Hodil jsem ti do mailu kontak na člověka co je vyrábí na zakázku
    podle toho jakej kabel potřebuješ. Žádný zbytečný redukce ani ztráty signálu. Ten kabel je fakt super. Dej pak vědět ..

no jeste jsem mu nevolal .. spis se to bude odvijet od ceny kolik za to chce .. ja jsem totiz videl svideo kabel 5m a redukci svideo<>scart .. tak v nehorsim pouziju tohle a pochybuju o strate signalu .. tou redukci ..

Standardní

Citace Původně odeslal KROM
    Citace Původně odeslal Waliz
    to Marcelino, kubajzz: Tesla forever...
    tyvago .. ja ho fakt nikde nemuzu sehnat

S-VHS -------5m---------SCART ...... pliiiss poradte kde v Praze ..
    Hodil jsem ti do mailu kontak na člověka co je vyrábí na zakázku
    podle toho jakej kabel potřebuješ. Žádný zbytečný redukce ani ztráty signálu. Ten kabel je fakt super. Dej pak vědět ..

no jeste jsem mu nevolal .. spis se to bude odvijet od ceny kolik za to chce .. ja jsem totiz videl svideo kabel 5m a redukci svideo<>scart .. tak v nehorsim pouziju tohle a pochybuju o strate signalu .. tou redukci ..
    To je to s tou zratou signalu, tak spatny? Mam radsi investovat do drazsich kabelu, nebo se to nevypalti?
    Celeron 1000@1120MHz BOX, QDI BrillianX 1S/2000 i440BX, RAM 256MB Kingmax CL 2, Sapphire Radeon 9000, Seagate 7200.7 80GB, Creative SB 128, Well RWM int, AOC 7GLR 1024*768 100Hz

Standardní

Nevite nekdo kde bych v praze sehnal S-VHS kabel a audio kablik (ale trochu delsi, asi tak 10-15 metru ) Je asi skoda zapojovat video prez Cinch kdyz muzu na S-VHS, ale kdyz to nesezenu tak se budu muset spokojit se Cinchem
    C2D 4400@333*9 & AC Freezer 7; MSI P35 Neo2-FIR; OCZ Reaper 800@1000 4x1GB; Gainward 8800GT@; Seagete Barracuda ES 320GB; Seagete Barracuda 7200.9 160 GB; Samsung SpinPoint T 500GB + 750GB; Pioneer DVR-111L; CoolerMaster Dominator; Zelman ZM-MFC2; Razer Lycosa; Razer DeathAdder; Razer Destructor; Samsung SyncMaster 226CW

Standardní

Citace Původně odeslal LukasKiller
    Nevite nekdo kde bych v praze sehnal S-VHS kabel a audio kablik (ale trochu delsi, asi tak 10-15 metru ) Je asi skoda zapojovat video prez Cinch kdyz muzu na S-VHS, ale kdyz to nesezenu tak se budu muset spokojit se Cinchem
    Vim .... něco to stojí ale vyplatí se to. Vypadá ta cena jako drahá ale když si odečteš matroš a to pájení s tím tak to neni dradý ....
    Můžu ti dát kontakt na člověka co je vyrábí ale nedávám cizí tel. takhle na net jedině do mailu.

Standardní

To je to s tou zratou signalu, tak spatny? Mam radsi investovat do drazsich kabelu, nebo se to nevypalti?[/quote]

no není to zase tak zlý ale každá spojka jako kus kabelu - konektor - konektor - kus kabelu ... atd. Žádnej kontakt v konektoru není dokonalej a vniká tam přechodový odpor. Čim míň propojek tím líp. Je hloupost, podle mě, to dělat tak že se signál z dobrý grafárny do dobrý televize ztrácí někde na cestě. Na tom není dobrý šetřit.

Standardní

Tak som to tu skoro vobec necital ale xcem sa spytat ci sa da v jedom kabli potiahnut aj Aurdio aj Video ? ako to tu je niekde napisan tak ma upozornite a ja si to precitam, nexcem vas zbytocne zatazovat nadmernym pisani tyvh istych veci. A ma zmysel zapojit kabel z TV OUTu takto ? S-video(redukcia ku grafike)na chinch -------------koax------------chinch na S-video.
    ATHLON XP TB-B0 DLT3C 1700+ @ 2420MHz [3*00+] (242x10) (1.8V) JIUHB 0308 SPMW | ABIT NF7-S r2.0 + L12MOD & d10_BIOS ZALMAN NB32J(SB) | wATerCooLed sYsTEm (cPu & GpU & NB) | 2x256 MB TwinMos DDR400 CL2 [4.3ns MEMORY] (11-3-2-CL2.5) | 120 GB Seagate Barracuda 7200.7 (8MB Cache)| 17\" TFT LCD Prestigio P171 |Shappire ATI RADEON 9600PRO (400/600@510/716) | DVD Toshiba SD-M1612 (48/16/2) | CD RW TEAC W540E (48/40/12) | BIG Tower (modifi) + 300W Frontier (modifi)| CREATIVE SB LIVE! 5.1 ....

Standardní

Citace Původně odeslal cox
    Tak som to tu skoro vobec necital ale xcem sa spytat ci sa da v jedom kabli potiahnut aj Aurdio aj Video ? ako to tu je niekde napisan tak ma upozornite a ja si to precitam, nexcem vas zbytocne zatazovat nadmernym pisani tyvh istych veci. A ma zmysel zapojit kabel z TV OUTu takto ? S-video(redukcia ku grafike)na chinch -------------koax------------chinch na S-video.
    Půjde to ale to tam potom ten zvuk neprotáhneš ....
    Nejlepší je S-video - Scart a protáhneš i zvuk. Když
    použiješ kabel na datové sítě 4x2 tak jeden pár použiješ na obraz, další na synchronizaci a máš ještě 4 vodiče pro audio .... potřebuješ 3 na stereo

Senior Member
    Vliv
    289

Standardní

ehm, no prevadzat kompozitny signal na S-video jaksi straca zmysel (ono sa to dost dobre ani neda urobit ... ) - inac povedane z menej kvalitneho kompozitneho signalu neurobis kvalitnejsi - S-video signal obycajnou redukciou ani ked sa rozkrajas ...
    Abit NF7-S, XP1700+@2400+(10x200) 1,78V, pasiv Tt SilentTower, Sparkle 6600 +pasiv Tt Schooner, 2x512MB DDR400CL2,5 , 80GB Seagate Barracuda PATA, CDRW Teac552, DVD Teac, DVDRW NEC3520A, mod. Eurocase, mod.zdroj 400W+120cmFan, Eizo L568

Senior Member
    Vliv
    289

Standardní

Citace Původně odeslal cox
    Tak som to tu skoro vobec necital ale xcem sa spytat ci sa da v jedom kabli potiahnut aj Aurdio aj Video ? .....
    uff, uz som to raz pisal , ale dam to sem este raz:

Ak si nedokazes tie kable vyrobit sa, tak pouzi tie kable a redukcie co sa daju bezne kupit v hociakom Hypermarkete alebo v predajniach spotrebnej elektroniky (vyrobcovia HAMA, Vivanco, ...)

TAKZE ESTE RAZ:
    1. na grafarne mas S-video vystup a na zvukovke 1 stereo audio vystup ("stereo jack")
    2. na TV mas SCART (obsahuje aj stereo audio vstup aj S-video vstup)
    3. telku mas od PC dalej nez 5m (ja napr. cca 8m), cize potrebujes tak 10m kabel aby si mal pripadnu rezervu...

RIESENIE: ... kedze som nikde nevidel predavat taky dlhy kabel (max.3m) co by mal na jednom konci stereo jack+S-video a na druhom konci SCART, tak treba kupit nasledovne :
    1. "Redukciu" konektor SCART, co ma na sebe konektory na S-video vstup a 2xCinch audio vstup
    2. 10m kabel S-video -- S-video (jeden konec zastrcis do grafarny a druhy do tej SCART redukcie, co budes mat zasunutu v TV)
    3. 10m kabel na jednom konci 2xCinch a na druhom 1x "stereo Jack" (jack zastrcis do zvukovky a 2xCinch do tej SCART redukcie) - ak by si mal problem tento kabel kupit v obchode, tak sa da vpohode vyrobit doma, pretoze konektory Jack aj Cinch sa bezne predavaju , tak isto aj tienenu dvojlinku na ich prepojenie dostanes skoro vsade na metraz...

.... Uffff, jednoduchsie to uz vysvetlit neviem....
    Abit NF7-S, XP1700+@2400+(10x200) 1,78V, pasiv Tt SilentTower, Sparkle 6600 +pasiv Tt Schooner, 2x512MB DDR400CL2,5 , 80GB Seagate Barracuda PATA, CDRW Teac552, DVD Teac, DVDRW NEC3520A, mod. Eurocase, mod.zdroj 400W+120cmFan, Eizo L568

Standardní

2Marcelino : Tak toto by trebalo dat ako FAQ retoze je to fakt super popisany postup ktory musi pochpit aj .... Fakt diki za namahu popisal si to bezchybne.
    ATHLON XP TB-B0 DLT3C 1700+ @ 2420MHz [3*00+] (242x10) (1.8V) JIUHB 0308 SPMW | ABIT NF7-S r2.0 + L12MOD & d10_BIOS ZALMAN NB32J(SB) | wATerCooLed sYsTEm (cPu & GpU & NB) | 2x256 MB TwinMos DDR400 CL2 [4.3ns MEMORY] (11-3-2-CL2.5) | 120 GB Seagate Barracuda 7200.7 (8MB Cache)| 17\" TFT LCD Prestigio P171 |Shappire ATI RADEON 9600PRO (400/600@510/716) | DVD Toshiba SD-M1612 (48/16/2) | CD RW TEAC W540E (48/40/12) | BIG Tower (modifi) + 300W Frontier (modifi)| CREATIVE SB LIVE! 5.1 ....

Junior Member
    Vliv
    281

Standardní

Mno, budu ted resit take takovyto problem. Ve CT prijde Thompson:
    http://www.avshop.cz/browse.php?sid=...HOMSON&id=5044

Ma napsany vstup S-video. Chapu to dobre tak, ze nebudu muset resit zadne redukce? Ze proste budu mit kabel S-video -> S-video potrebne delky a pak kabel na audio? Jo a myslite, ze ma smysl tahat audio z 5.1 zvukovky do veze na dolby prologic (jde to, predpokladam), nebo staci obycejne stereo do televize? DPL vyuziju stejne jen u DVD, nebo filmu s ac3 zvukem, ze?
    Pilooooooot!

Standardní

Tak pánové, já nevim jak máte osazený piny u S-VHS z grafiky, ale orig. S-VHS v sobě komposit vůbec nemá je tam totiž posílaný tak zvaný RGB(red, green, blue) mam dojem, že tento rozklad (signál RGB) je použit u klasic. monitoru - proto 7 pinů( zapojení nevim, ale mohlo by to být asi takhle 1.pin jasová složka,2.3.4. RGB,5.sinchronizační pulzy, 6.nevim a 7. zem- když tak opravte)
    Takže z orig. S-VHS výstupu komposit(cinch) nikdy neuděláte.
    A ten ČB obraz - neosazený RGB buď na SCARTU, grafice nebo obojím(tzn. S_VHS výstup z grafiky je jenom pro zlost - v tom posledním případě)
    1,8a,512M RAM(RDRAM),MSI 6545(i850),2*Bar.IV(80GB)+WD BB 200GB,Gainward GF4 4800SE XP/GS - 320/720,Plat. EX,DVD-Toshiba 1612,CD-RW (PlexWriter 4012),Creative Inspire 5700

Standardní

Citace Původně odeslal Keyoke
    Mno, budu ted resit take takovyto problem. Ve CT prijde Thompson:
    http://www.avshop.cz/browse.php?sid=...HOMSON&id=5044

Ma napsany vstup S-video. Chapu to dobre tak, ze nebudu muset resit zadne redukce? Ze proste budu mit kabel S-video -> S-video potrebne delky a pak kabel na audio? Jo a myslite, ze ma smysl tahat audio z 5.1 zvukovky do veze na dolby prologic (jde to, predpokladam), nebo staci obycejne stereo do televize? DPL vyuziju stejne jen u DVD, nebo filmu s ac3 zvukem, ze?
    Přeci jenom TV bedny nejsou to samý jako věžový a prostor. zvuk neni jenom u filmů.
    1,8a,512M RAM(RDRAM),MSI 6545(i850),2*Bar.IV(80GB)+WD BB 200GB,Gainward GF4 4800SE XP/GS - 320/720,Plat. EX,DVD-Toshiba 1612,CD-RW (PlexWriter 4012),Creative Inspire 5700

Junior Member
    Vliv
    281

Standardní

Citace Původně odeslal greenhorn66
    Přeci jenom TV bedny nejsou to samý jako věžový a prostor. zvuk neni jenom u filmů.
    Jinymi slovy, doporucujes dotahnout to teda na DPL.
    A jinak nechapu co jsi myslel tim, ze neni jen u filmu. Na co jineho tak asi propojuju pocitac s TV a vezi?
    Pilooooooot!

Senior Member
    Vliv
    289

Standardní

Tak pánové, já nevim jak máte osazený piny u S-VHS z grafiky, ale orig. S-VHS v sobě komposit vůbec nemá je tam totiž posílaný tak zvaný RGB(red, green, blue) mam dojem, že tento rozklad (signál RGB) je použit u klasic. monitoru - proto 7 pinů .......
    No tak to asi nemas pravdu...
    Standardny tzv "hosiden" S-vhs signal (inak nazyvany aj S-video) ma konektor 4-pinovy a signal je definovany ako oddelena jasova a farbonosna zlozka...

RGB (komponent signal) - to co popisujes ty je uz ta "najkvalitnejsia" forma signalu - t.j. oddelena je nielen jasova zlozka ale aj kazda farba je vedena zvlast (z toho je aj nazov RGB - Red, Green, Blue) A fyzicky to teda ide len cez SCART konektor (DVD prehravace , satelitne primace, atd. ) Existuje este jedna forma tzv. "rozdielovy" komponent signal - pocet pinov a vodicov je rovnaky ako u RGB, akurat jednotlive farbonosne zlozky su definovane ako "rozdielove" to sa vyuziva iba tusim u video projektorov vo formate viacerych Cinch konektorov... a este aj u "lepsich" PC monitorov - tu su ale namiesto Cinch konektorov pouzite 5x BNC konektory...

Standardní

dneska jsem si koupil Radeon 9000 a jako TV out ma 7 pinovy din konektor... na zacatku nekdo psal, ze do toho jde bez problemu pripojit obycejny 4 pin konektor (S-video), chci se jenom ujistit, ze to tak je, nerad bych neco oddelal... oni dodavaj jen redukci 7 pin din na kompozit, S-video nikde, takze to logicky bude asi tak jak se psalo (normalne pripojit S-video) ...co?
    Celeron 1000@1120MHz BOX, QDI BrillianX 1S/2000 i440BX, RAM 256MB Kingmax CL 2, Sapphire Radeon 9000, Seagate 7200.7 80GB, Creative SB 128, Well RWM int, AOC 7GLR 1024*768 100Hz

Standardní

No to by tam snad mohlo jit zapojit, ja mnel 9000 TV + DVI pred timhle VIVO, ale nemel sem kablik abych to zkusil ALE ten kablik nemam jeste ted Zatim mam jen Cinch. Nevim jestli sem se tu nato uz ptal, nekde urcite jo, ale muzu prez tu grafarnu tahnout i ten zvuk, a jestli by to slo stejnym kabelem, tedy S-VHS kablikem. Jo a kdyz pouzivam Video In tak se mi nepodarilo rozchodit obraz i zvuk najednou obraz i zvuk muzu hodit prez grafiku, ale jen jedno protoze mam jen jeden kablik, ale koupil sem si jack-2xCinch a kdyz to zapojim tak mi tam ten zvuk stejne nejde, asi to zapojuji nak blbe skusim jeste mrknout na net a vy mne skuste poradit A slo by prez tu grafarnu zapojit obraz do S-VHS a zvuk do Cinche? nebo je to blbost? Jinak kontakt mi na mail hod, mozna se mi bude hodit. Dik

Standardní

Citace Původně odeslal LukasKiller
    No to by tam snad mohlo jit zapojit, ja mnel 9000 TV + DVI pred timhle VIVO, ale nemel sem kablik abych to zkusil ALE ten kablik nemam jeste ted Zatim mam jen Cinch. Nevim jestli sem se tu nato uz ptal, nekde urcite jo, ale muzu prez tu grafarnu tahnout i ten zvuk, a jestli by to slo stejnym kabelem, tedy S-VHS kablikem. Jo a kdyz pouzivam Video In tak se mi nepodarilo rozchodit obraz i zvuk najednou obraz i zvuk muzu hodit prez grafiku, ale jen jedno protoze mam jen jeden kablik, ale koupil sem si jack-2xCinch a kdyz to zapojim tak mi tam ten zvuk stejne nejde, asi to zapojuji nak blbe skusim jeste mrknout na net a vy mne skuste poradit A slo by prez tu grafarnu zapojit obraz do S-VHS a zvuk do Cinche? nebo je to blbost? Jinak kontakt mi na mail hod, mozna se mi bude hodit. Dik
    Už se to tu psalo snad několikrát - přes graf. zvuk nikdy nedostaneš - zapojit to musíš takle: video S_VHS kabel (nebo cinch komposit) a audio 2*cinch ze zvuk. - redukce s těmito vstupy (S-VHS+1cinch komposit+2*cinch na L a P kanál audia) a výstup redukce - SCART do TV.

Senior Member
    Vliv
    289

Standardní

2 Waliz: ano ten 4-pinovy ide vpohode zasunut do toho 7-pinoveho (aj aj mam na grafarne 7-pinovy a ide to OK )

2 LukasKiller: No nemam skusenosti s RadeonVIVO kartami, takze ruku do ohna za to nedam, ale silne pochybujem , ze to ma aj "Audio" vstup - Tieto karty grabuju LEN OBRAZ !!! - zvuk musis tahat cez zvukovu !!! - to mas to iste ako s TV tunermi - ma to len video vstup a audio to ma LEN VYSTUP - (ale to je len na zvuk , co ten tuner "vytiahne" z vf TV signalu), ktory musis zapojit do zvukovky...

Standardní

Citace Původně odeslal Marcelino
    Tak pánové, já nevim jak máte osazený piny u S-VHS z grafiky, ale orig. S-VHS v sobě komposit vůbec nemá je tam totiž posílaný tak zvaný RGB(red, green, blue) mam dojem, že tento rozklad (signál RGB) je použit u klasic. monitoru - proto 7 pinů .......
    No tak to asi nemas pravdu...
    Standardny tzv "hosiden" S-vhs signal (inak nazyvany aj S-video) ma konektor 4-pinovy a signal je definovany ako oddelena jasova a farbonosna zlozka...

RGB (komponent signal) - to co popisujes ty je uz ta "najkvalitnejsia" forma signalu - t.j. oddelena je nielen jasova zlozka ale aj kazda farba je vedena zvlast (z toho je aj nazov RGB - Red, Green, Blue) A fyzicky to teda ide len cez SCART konektor (DVD prehravace , satelitne primace, atd. ) Existuje este jedna forma tzv. "rozdielovy" komponent signal - pocet pinov a vodicov je rovnaky ako u RGB, akurat jednotlive farbonosne zlozky su definovane ako "rozdielove" to sa vyuziva iba tusim u video projektorov vo formate viacerych Cinch konektorov... a este aj u "lepsich" PC monitorov - tu su ale namiesto Cinch konektorov pouzite 5x BNC konektory...
    Možná že je to jinak než píšu, ale mam dojem, že barvonosnou (RGB) nesloučíš bez jasový složky (do modulu RGB jde R+G+B+jasová složka)
    a kdyby tam (v tom 7 pinu) nebyly RGB každá zvlášť tak proč jich je tolik?
    Vždyť RGB atd. každý zvlášť grafika už má pro monitor, tak proč to neposlat po 7pinech na plně osazenou SCARTku (s RGB) což ale bohužel nemá většina TV(proto taky jak už tady bylo psáno to někomu (i mně) nejde barevně přes redukci S-VHS - SCART) - podívej se sválně do spec. TV - já to osazení RGB vidím až teď u TV LOEWE, kterou si chci koupit.
    Prostě ten 7pin by mohl (podle osazení SCARTu u TV LOEWE) být takhle: 1.Digital link Plus video rekorders,2.komposit,3.,4.,5. RGB a (6. L a 7. P kanál audio a to je ale asi hloupost-z grafiky zvuk -možná se dělá(nebo udělá) redukce: S-VHS(1.Digital link Plus video rekorders,2.komposit,3.,4.,5. RGB)+L a P audio - na S-VHS(7pin) - plně osazený SCART (s RGB).

Senior Member
    Vliv
    289

Standardní

Možná že je to jinak než píšu, ale mam dojem, že barvonosnou (RGB) nesloučíš bez jasový složky (do modulu RGB jde R+G+B+jasová složka)
    Vždyť RGB atd. každý zvlášť grafika už má pro monitor, tak proč to neposlat po 7pinech na plně osazenou SCARTku (s RGB) což ale bohužel nemá většina TV(proto taky jak už tady bylo psáno to někomu (i mně) nejde barevně přes redukci S-VHS - SCART) - ....
    ... no ano uvaha je to pekna a logicka, a osobne by som bol velmi rad, keby to tak bolo, ale bohuzial sa to nevyuziva , skutocne je to zapojene ako S-VHS , t.j. "iba" 4-piny ("farba"+"zem-farba" a "jas"+"zem-jas")

a mozno tych 7 pinov na RGB ani nestaci, pretoze napr. v SCART konektore ma kazda farba este aj zvlast zem a tak isto aj jas - teda potrebujes 8 pinov ...

to ze to ide cez redukciu bez farby je dane bud nestandardnym zapojenim SCART konektora v TV (popr. vobec nema zapojeny S-VHS na SCART-e ), alebo je zla redukcia !!! - osobne som uz mal v rukech 2 kusy, co isli iba CB preto, ze mali zle zapojenu zem na farbonosny signal - prepajkoval som to na spravny pin a uz to kamosom fici jedna radost

Standardní

Citace Původně odeslal Marcelino
    Vždyť RGB atd. každý zvlášť grafika už má pro monitor, tak proč to neposlat po 7pinech na plně osazenou SCARTku (s RGB) což ale bohužel nemá většina TV(proto taky jak už tady bylo psáno to někomu (i mně) nejde barevně přes redukci S-VHS - SCART) - ....
    ... no ano uvaha je to pekna a logicka, a osobne by som bol velmi rad, keby to tak bolo, ale bohuzial sa to nevyuziva , skutocne je to zapojene ako S-VHS , t.j. "iba" 4-piny ("farba"+"zem-farba" a "jas"+"zem-jas")

a mozno tych 7 pinov na RGB ani nestaci, pretoze napr. v SCART konektore ma kazda farba este aj zvlast zem a tak isto aj jas - teda potrebujes 8 pinov ...

to ze to ide cez redukciu bez farby je dane bud nestandardnym zapojenim SCART konektora v TV (popr. vobec nema zapojeny S-VHS na SCART-e ), alebo je zla redukcia !!! - osobne som uz mal v rukech 2 kusy, co isli iba CB preto, ze mali zle zapojenu zem na farbonosny signal - prepajkoval som to na spravny pin a uz to kamosom fici jedna radost
    Je vidět že máš i praktický zkušenosti a já zatim jen teoretický(ale to se brzy změní s TV LOEWE ) tak dík za info.
    Jen mi teda nejde na rozum, že když jsem tu S-VHS vrznul do TV THOMPSON Black DIVA na S-VHS vstup tak to stejně bylo ČB

Senior Member
    Vliv
    289

Standardní

tak potom mas but nah***o kabel, alebo mas nastavenu NTSC normu - ja mam totiz prave telku 29"Thomson BlackDIVA a zapojene priamo na "bocny" vstup S-VHS 10m kablom a ide to nadherne !!! (ale musel som tam flashnut PAL BIOS, pretoze predtym som tam mal NTSC a neslop to v oladacoch prepnut na PAL a mal som to stale CB ...)

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. FAQ DvD to DivX
    Založil AjsTi v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 186
    Poslední příspěvek: 04.01.2010, 20:56
  2. PureVideo - HD
    Založil Masster v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 21
    Poslední příspěvek: 08.06.2006, 18:49
  3. Reklamace:USB datový kabel (nabíjecí) Siemens C/S/M/55...
    Založil Gastan v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 21.06.2004, 19:21
  4. Aky maximalne dlhy kabel na prepojenie cez S VIDEO na TV
    Založil Odar v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 12
    Poslední příspěvek: 12.03.2003, 22:02
  5. Hloupej dotaz na video kodek
    Založil Laďan v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 05.02.2003, 16:38

Pravidla přispívání