Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: PLEXI- vystoupnuní z plechu.. jak?

Standardní PLEXI- vystoupnuní z plechu.. jak?

až budu dávat plexi do bočnice, tak ho dám "za plech" takže uvidim milimetr oceli bočnice a za ním plexi.. Ovšem na bočnici s plexi, co mám d oma už koupenou v obchodě, je to plexi tak nádherně jako vyfrézovaný či co, že vytváří spolu s plechem jednu plochu bez hrany..

dá se to nějak udělat??
    Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7

Moderátor Avatar uživatele daso
    Vliv
    307

Standardní

but muzes bocnici olemovat (jako vetsina) nebo pouzit na plexi rucni frezu, ktera byva obcas vybavou domaci dilny (napr. http://www.narex.cz/narex/cz/3_12.htm )
    imho dobrej napad

Standardní

Citace Původně odeslal daso
    but muzes bocnici olemovat (jako vetsina) nebo pouzit na plexi rucni frezu, ktera byva obcas vybavou domaci dilny (napr. http://www.narex.cz/narex/cz/3_12.htm )
    imho dobrej napad
    právě že lem se mi ani moc nelíbí, ta fréza by byla super, ovšem nemám ji ani nevím, kdo by měl.. Nedá se to udělat třeba v AZ-plastiku, až tam půjdu pro plexi?
    Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7

Moderátor Avatar uživatele daso
    Vliv
    307

Standardní

commander: AZ plastik nevim...neznam, ale za optani nic nedas. jinak ta freza neni zas tak nedostupny zbozi- nemyslim koupe, ale zkus se jeste poptat po znamejch. ja ji pouzivam v praci se drevem. daj se s tim delat docela pekny paradicky. vic ti neporadim.

Standardní Re: PLEXI- vystoupnuní z plechu.. jak?

Citace Původně odeslal commander
    až budu dávat plexi do bočnice, tak ho dám "za plech" takže uvidim milimetr oceli bočnice a za ním plexi.. Ovšem na bočnici s plexi, co mám d oma už koupenou v obchodě, je to plexi tak nádherně jako vyfrézovaný či co, že vytváří spolu s plechem jednu plochu bez hrany..

dá se to nějak udělat??
    Vis proc protoze to plexi je lisovyny presne na tu bocnici, mam ho doma prece taky BTW jestli ti to v AZ udelaj tak chci byt prvni kdo to bude vedet mam na to taky zalusk
    BTW2: pls kolik stalo to vyrezani abych h2o paprskem, vedel na kolik se pripravit?? Dik

Standardní

O tomhle jsem taky premejslel, ale nakonec jsem od toho upustil, nejsem si jistej jestli by se plexi pri frezovani nevystipalo, asi to nebude zadna sranda. Vyresim to tak, ze ho dam zvenku na plech, a pouziju nejaky sroubky s hezkou hlavou, a pokud vhodne umistim osvetleni, tak by mela hrana toho plexi svitit (i kdyz u kourovyho co chci to asi nebude moc vyrazny). Vyzkousime, uvidime.
    Intel Core 2 Duo E6750 @ ?? GHz, ASUS Rampage Formula, 4x1GB Kingston HyperX DDR2, WD Raptor 740 ADFD, Seagate Barracuda 7200.10 320GB, GAINWARD Bliss 8800GT Golden Sample, SB Audigy2 ZS Platinum + DTT 2200, Plextor PX-130A, SAMSUNG SH-203D, DELL P1130 21", Razer DeathAdder.

Member
    Věk
    42
    Vliv
    271

Standardní

Hmm, jeden můj známý nahřál bočnici a pak na ni z vnitřní strany položil plexi, trošku přitlačil a ono se to do bočnice pěkně zapustilo. Problém byl v tom, že se mu lak tou teplotou kapku zmrvil, ale stejně stříkal celou case, tak to bylo jedno.
    Case:Chieftec DX-01B-D-U, Zdroj:LC Power 550W gold, MB:MSI KT6 Delta-LSR, CPU:AMD Athlon XP 2200+, Paměti:2xApacer 512/400, VGA:ASUS A9550GE/TD 128MB, HDD:Seagate Baracuda IV - 80GB, DVD-RW:LG GSA-4163B, DVD-Rom:Toshiba SDM2012C, Monitor:19´IBM P97, Repro:2.1 Creative Inspire P380

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání