Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: Výběr mezi NEOVO A HYUNDAI - poraďte zkušenosti

Standardní Výběr mezi NEOVO A HYUNDAI - poraďte zkušenosti

Mám šanci za překrásné peníze koupit 19" NEOVO F-419 a zároveň mi známy za nějaké komponety nabízí 17" HYUNDAI Q17, který mám teď na stole a jako přechod od klasického monitoru je to SUPER - tak a teď babo raď

Já osobně se přikláním k NEOVO, ale "chytří" radilo ji haní, tak prosím o radu a Vaše vlastní zkušenosti, díky moc

A pokud zvítězí NEOVO - tak Hyundai je na prodej, kdyby náhodou
    Přišel jsem, viděl jsem a stále jsem LAMA

Standardní

to Neovo jsem me pujcene, je znatelne vic kontrastni nez muj Acer 732, a cerna mi pripada cernejsi, u mne spis tmave seda, kdyz zhasnu svetla. ale nevim jak je to u LCD mozne, ale obraz nevypadal tak ostre jako na mojem, body byly jasne rozeznatelne, ale jakoby vic splivaly, ten muj Acer je uplne vyrezane. ale obraz nevypadal vubec zle, za mojeho Acera bych teda asi menil, je to krasne velke, a ve hrach je to taky ok, nevsiml jsem si ze by tam bylo nejak rusive mazani obrazu. skoro jako na mem 16ms Aceru a to ma to Neovo myslim 25ms
    pri scrolovani textu to dokonce mazalo min nez moje, takze ja bych radil jit do Neova
    jo a nemelo zadny vadny pixel, teda aspon zadny nezustaval vysviceny co jsem si vsiml
    AMD Sempron 2500+ 1750MHz | MB ASUS A7N8X-X | RAM Samsung+Kingmax 2x512MB 333DDR CL2 | Gigabyte RADEON 8500 Deluxe MAYA | Lynx L22 | Seagate Barracuda 120GB 7200rpm | DVD-RW LiteOn 812S | Enermax 365W | 17" LCD Acer AL732 | zvuk: Lynx L22+TOPDAC+DISPRE+3xDPA380SSE | ~ WaterCooled: CASCADE CPU blok by Radek-B, radiátor Opel Kadett '87, čerpadlo Eheim 1046 ~

Standardní

4 R4OB - díky - je příjemné si nechat potvrdit svůj názor, dle osobní zkušenosti
    Přišel jsem, viděl jsem a stále jsem LAMA

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání