Výsledky 1 až 12 z 12

Téma: Joystick Genius F-22 vs winXP problém:VYRESENO!

Standardní Joystick Genius F-22 vs winXP problém:VYRESENO!

Nemáte někdo náhodou tento joystick s xpčkama??Půjčil jsem si ho kvůli simulátorům abych si mohl kvalitnějš zalétat a ta mrcha win ho nechce najít..Všude kde ho prodávají udávaj že chodí i pod XPčkama ale mně nic.Prej by si ho mněli najít sami..Na stránkách výrobce jsem našel drivery pouze pro 9x.Psal jsem jim i můj problém a jako by nic..Tam snad ty e-maily nečtou
    Proto žádám toho kdo by věděl jak na to ať mi prosím poradí...thx
    A64 3700+,Dfi-LanParty UT nF3 Ultra-D,Gigabyte N66T128VP,,Hitachi 160GB,CDRW,CD,Levicom VisiblePower 500W,Hyundai F790D,

Member Avatar uživatele goodji
    Věk
    53
    Vliv
    278

Standardní

Mě to chodí bez problémů, ale já mám verzi pro game port. USBčkovou verzi by si wokna měly najít. Verzi pro game port musíš přihlásit ručně.
    Asus A88XM-A, DualCore AMD A4-6300, 4x2GB DDRIII 1600, LCD Acer K272HL, SSD Patriot Blaze 60GB,HDD SAMSUNG F3 500GB

Standardní

Citace Původně odeslal goodji
    Mě to chodí bez problémů, ale já mám verzi pro game port. USBčkovou verzi by si wokna měly najít. Verzi pro game port musíš přihlásit ručně.
    Jo to jsem zapomněl napsat.Je to taky gameport..Mužeš mi říct jak ho tam máš přihlášenýho??At jsem tam nastavil cokoli tak mi to prostě píše nepřipojeno
    EDIT:Tak jsem dostal od výrobce mejl...

Hi,

Please follow the below instruction to install the F22.

Please choose "Custom" in your game device and enable throttle and rudder
    function.
    After going into that menu, choose 4-axis and 4-button joystick.
    Besides, please also select (or enable) POV (point of view) item.
    If you want to name this setting, you can specify the name of that joystick
    such as F-22 in model name blank.
    When finishing, ALL functions of F-22 should work well and no problem at
    all.

No a stejně nefunguje...Tak asi bude v prd..i...
    A64 3700+,Dfi-LanParty UT nF3 Ultra-D,Gigabyte N66T128VP,,Hitachi 160GB,CDRW,CD,Levicom VisiblePower 500W,Hyundai F790D,

Věk
    53
    Vliv
    278

Standardní

No, já jsem měl asi napsat "chodilo" , protože jsem měnil s KT400 za KT600 a ta nemá jen Game Port Header. Ale pokud se pamatuju tak jsem nastavil "Pákový ovladač se 6 tlačítky, pozičním kloboučkem a ovladačem rychlosti" a k tomu jsem zaškrtl "povolit kormidlo a pedály".
    Asus A88XM-A, DualCore AMD A4-6300, 4x2GB DDRIII 1600, LCD Acer K272HL, SSD Patriot Blaze 60GB,HDD SAMSUNG F3 500GB

Standardní

No, já jsem měl asi napsat "chodilo" , protože jsem měnil s KT400 za KT600 a ta nemá jen Game Port Header. Ale pokud se pamatuju tak jsem nastavil "Pákový ovladač se 6 tlačítky, pozičním kloboučkem a ovladačem rychlosti" a k tomu jsem zaškrtl "povolit kormidlo a pedály".
    Taktéž nefunguje..Kua kdybych alespon mohl zjistit v čem to je...Teď už na 90% někde v joysticku

Věk
    53
    Vliv
    278

Standardní

Zkus to přihlásit jako "pákový ovladač 3osy 4 tl."

Standardní

Zkus to přihlásit jako "pákový ovladač 3osy 4 tl."
    Čoveče tak ani to...Možná bude někde jen zkříženej kabel...Jenže jak to poznám....kua

Standardní

právě jsem pod XP nainstaloval stařičkej Genius F-22

dej přidat herní ovladač,
    vlastní,
    letecká řídící páka, 4 tlačítka, 4 osy. Chvilku ti to bude hledat ovladače a pak ti ho to připojí.

Mám Windows XP Professional s nejnovějšími updaty
    1st Czech Lions FOREVER!

Standardní

Citace Původně odeslal 1stCL/fucida
    právě jsem pod XP nainstaloval stařičkej Genius F-22

dej přidat herní ovladač,
    vlastní,
    letecká řídící páka, 4 tlačítka, 4 osy. Chvilku ti to bude hledat ovladače a pak ti ho to připojí.

Mám Windows XP Professional s nejnovějšími updaty
    Mno přesně jsem to tak udělal a píše mi to nepřipojeno takže problém bude v tý f-22..Mno holt si budu muset o výplatě nějakej koupit...Jestli zůstanou peníze

Standardní

A mas povolenej gameport v BIOSu?(jestli jedes na onboard zvukovce)

Standardní

Citace Původně odeslal Yarmil
    A mas povolenej gameport v BIOSu?(jestli jedes na onboard zvukovce)
    Jel jsem přes normální zvukovku..Na tu na boardu jsem uplně zapomněl..Zkusil jsem to dát přes ní a už to běží

Standardní

No tak to bude asi neco s gameportem na ty normalni

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání