Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Výsledky 26 až 28 z 28

Téma: Novy MOD od Carlose

Standardní

Ty jo - tak tenhle jsmem nikdy nenasel
    No a dal si s tim dotycnej praaci
    Ja vyrezel jen malej otvor pro kabelaz

Senior Member
    • PRAHA -> FM • KaRlOs[C] = KARLOS INTERNET = 100mbps
    Vliv
    291

Standardní

to uz tu bylo nejaky ten patek....

Zdravim BRNO
    vojkovsky.com | fine art nude photographer | Canon 5D MarkII | LCD 24" Eizo S2411W-BK + 64-bit High-end PC

Standardní

Citace Původně odeslal Grizzzzly
    sorac, ze vytahuju mesic starej dred, ale vsiml sem si ho az dnes...
    Carlosi, kdyzs mi onehdy rikal, ze to bude neco, co tu jeste nebylo, a tvaril ses tajemne, tak sem si dost dobre nedovedl predstavit, o co pujde... boze, to byly stastne dny.... cos to tomu pocitaci provedl?! Ty uchylny Xmass fando... ale verim, ze neco TAKOVEHO tu jeste nebylo )
    jinak kvalita zpracovani je bezchybna, jako obvykle
    kolotocarine 3x naZDAR!

btw, na pristi lan, kdyz bude v rubinu, to proste musis prinyst... chci se na to podivat real ))

Jasne prinesu, no problemo

Kazdopadne jsme rezignoval na upravu pro pridani DVD-ROM. Necham jen diskove pole a sitovku. Maximalne pro instalaci si tam pripnu floppynu a nasypu tam image uz nainstalovanyho OS Podarilo se mi rozchodit zapnuti PC beztalcitkove jen pomoci IRDA klavesnice, tak jsme spokojen jak blecha. Chyba byla samozrejmne mezi zidli aklavesnici Stacilo v Biosu nastavit jeste dalsi polozku na enable a zapnuti jen pomoci mezerniku a prijimac to zpracuje a PC zapne
    No a k Silverollu jsem jeste poridil podstavce pod predni repro z obdobneho materialu, takze to opravdu vypada jako architektonicky doplnek. Mozna by to chtelo mit TV taky ve stribne kastli, ale uvidite az zkusim nahodit dalsi a lepsi foto

No a ceny? Kos stal 599,- + UFO á 350,- a zbytek plechariny sem nasel doma ze staryho kejsu. HW do toho nepocitam - bazar rulezz

/Edit: Photo:

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání