Výsledky 1 až 2 z 2

Téma: AMI Bios - Nelze Flashnout ......

Standardní AMI Bios - Nelze Flashnout ......

Chtěl sem flashnout Bios, a nepodařilo se to, dělal sem to na MB: 865PE Neo, a dělal sem to utilitou Live Update 3, udělal sem disketu, a pak se mi restartnul PC, hrabalo to asi půl hodiny z diskety(byla to smyčka), tak sem to resetl, a od té doby když PC zapnu, ale do monitoru signál nejde, a PC nereaguje na klávesnici (bere jen CTRL + HOME). A na ten PC se už nedostanu, tak jestli máte někdo binární soubor jakékoliv verze pro tuto MB, tak mi ho pls pošlete na : lukashej@centrum.cz. Taky sem to skoušel opravit podle návodu na : http://www.msicomputer.cz/clanek.php?id=2307 , ale bezúspěšně, pls help, budu vděčnej za cokoliv ...
    Desktop: MB MSI 865PE Neo | CPU P4 2.4 GHz | RAM 512MB DDR | HDD Seagate 120 GB, 7200 rpm, 8 MB | VGA Ati Radeon 9500 128MB(Unlock) | DVD Teac 16x / 40x | SOUND on MB | MIDLE TOWER, 300W | 17\" AOC | MX 518 ||| Notebook

Standardní

Tak a už je po problému, nešel mi tam bios kvůli tomu, že na zdrojový stránce byl vadnej, stáhl sem ho odjinud, a je to ok.
    Desktop: MB MSI 865PE Neo | CPU P4 2.4 GHz | RAM 512MB DDR | HDD Seagate 120 GB, 7200 rpm, 8 MB | VGA Ati Radeon 9500 128MB(Unlock) | DVD Teac 16x / 40x | SOUND on MB | MIDLE TOWER, 300W | 17\" AOC | MX 518 ||| Notebook

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání