Zaujimalo by ma ake teploty procesora vam ukazuje bios, resp. softy na to urcene.
Moj problem spociva v tom ze som ta dal bartona 2500+ a ten mal v klude cca 56°C ale nebol problem ho vytlacit aj na 70 a to vsetko pri otvorenom case. Skusal som menit vetraky sice ziadna slava ale na uchladenie nepretaktovaneho bartona musia stacit, minimalne podla spec.vyrobcu. Momentalne je procesor v reklamacii, ale namiesto neho som tam mal 1900+ a teraz mam 1800+ ale tie maju sice o nieco nizsie teploty ale tiez to nieje ono. Ja si myslim ze teploty doska zobrazuje spravne, pretoze aj teplotu v skrini mam okolo 40°C.
Skrinu ako taku nemam odvetranu nijako, je to proste normalne poskladany pocitac, ale nijako mi nejde do hlavy ze tie teploty su take vysoke a su vyssie ked zavriem skrinku.. potom uz piskuje aj buzzer ze mam vysoku teplot!!! Pokial je to merane z jadra procesoru tak by to malo byt v poriadku, preto sa obraciam s prosbou na majitelov tychto dosiek, dajte vediet ake teploty mate v kompe vy. Vdaka