Stránka 10 z 18 PrvníPrvní ... 67891011121314 ... PosledníPoslední
Výsledky 226 až 250 z 446

Téma: repete> FLEXO V>Case MOD

Standardní

Helejdte lidi, fakt nevite kde se tohle da koupit nekde v Brne
    Prece musi existovat plno auto-moto kde to objednavaji, do Prahy to mam trochu z ruky.
    Objednat to sice jde, ale rad bych na to mrknul osobne (barvy), vobcas prikoupil nejakej ten metr a za to nebudu pokazdy platit dalsi 100 za postovny a cekat tyden na postu

Zkusebne jsem se ptal v par prodejnach moto, ale jako ne-motorista nevim kam jit. Zatim na me koukali jako puk a mysleli ze chci "flexo-snuru" na prodluzovak
    PC: GA-EP45-DS3R | E8400 + Ninja | 8GB | 80GB SSD X25-M | Zotac 9500GT | Asus Xonar DX | 2x Hauppauge WinTV HVR-1300 | Enermax MODU82+ 525W | Lancool K1
    Foto: Canon 20D | Tokina 12-24/4 | Canon 24-105/4 L IS USM | Canon 50/1,8 | Giottos MTL3361 + 1301-621C | Nodal Ninja NN5

Standardní

Urcite v Brne je nekde prodejna autotuningu, tam to maji a urcite budou vedet o cem mluvis. Kdyztak se ptej jako ja po futralech na kabely k rozdelovaci (to kdyz nezareagujou na Flexo). Potom mi toho vytahla metry a metry.

Standardní

Citace Původně odeslal Vamp_
    Urcite v Brne je nekde prodejna autotuningu, tam to maji a urcite budou vedet o cem mluvis. Kdyztak se ptej jako ja po futralech na kabely k rozdelovaci (to kdyz nezareagujou na Flexo). Potom mi toho vytahla metry a metry.
    Taky si myslim, jenze kdyz si vzpomenu jak jsem mesic shanel jemnej smirgl na lapovani medi...
    Brnaci POMOOOC
    PC: GA-EP45-DS3R | E8400 + Ninja | 8GB | 80GB SSD X25-M | Zotac 9500GT | Asus Xonar DX | 2x Hauppauge WinTV HVR-1300 | Enermax MODU82+ 525W | Lancool K1
    Foto: Canon 20D | Tokina 12-24/4 | Canon 24-105/4 L IS USM | Canon 50/1,8 | Giottos MTL3361 + 1301-621C | Nodal Ninja NN5

Standardní

Citace Původně odeslal Aigor
    Brnaci POMOOOC
    ...no napriek tomu ze nie som "Brnak" ti skusim pomoct

...ked som bol perd mesiacom v Brne v D&M Autodoplnky na Palackeho tr. 164 tak som tam videl nejake vzorky flexa /ked vojdes do predajne tak sa daj do prava a v rohu v presklenej vitrine su vzorky tak sa skus spytat
    VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...

Standardní

Citace Původně odeslal .:::iGor:::.
    Brnaci POMOOOC
    ...no napriek tomu ze nie som "Brnak" ti skusim pomoct

...ked som bol perd mesiacom v Brne v D&M Autodoplnky na Palackeho tr. 164 tak som tam videl nejake vzorky flexa /ked vojdes do predajne tak sa daj do prava a v rohu v presklenej vitrine su vzorky tak sa skus spytat
    No ja taky nejsem primo Brnak , ale uz jsem tu firmu nasel a poslal jim dotaz, tak uvidim

THX

Standardní

Tak jsem to taky dodelal, dal jsem flexo i na kabely k diskum, vypada to fakt pekne, ATX nebyl problem. A jeste mne z Rieggra poslali privesek ke klicum.
    PC + Nexus 10 + XBOX 360

Standardní

tak tak, na ATX de flexo dobre pretahnout a konec se da pekne omotat zatahovaci paskou ktera se po chvili spoji v jeden kus ...
    AMD T-bred XP1700+@2100mhz b0 JIUHB DLT3C (167x12,5 - 1,5V) | Volcano7 | 1280MB Kingmax DDR333 | BarracudaIV 60GB | case Avance b031 blue sk!ll

Standardní

Tak jsem si vcera precet o FLEXu, hned jsem si ho bezel koupit a behem 2,5 hod. jsem mel oflexovany vsechny kabely. Je to fakt super. Natah jsem ho asi 10 m. Jde to (pri trose zrucnosti) i na ATX i IDE. Dokonce se nepovedlo znicit vic, nez 10 cm. Chvala tomu, co na to prisel...
    Athlon x2 6400+ Black edition, K9N SLI Platinum, MSI NX 8600GTS T2D512 DDR3(759/2176MHz),4G DDR2 ADATA 800MHz CL 4-4-4-12, Barracuda SATAII 320G+250G, Cheiftec 750W+XclioII, Chladiče Noctura

Standardní

Tak dneska sem prosel snad 20prodejen a servisu auto-moto a kazdej na me cumel jako vyorana mys dyz sem po nich chtel flexo. Ze prej nic takovyho neslyseli, ale ze je urcite sezenu v elektro obchodech
    Zkusim jeste Palackyho, snad budu mit vis stesti
    ASUS A6T-AP017

Standardní

Citace Původně odeslal Fraj#r
    Tak dneska sem prosel snad 20prodejen a servisu auto-moto a kazdej na me cumel jako vyorana mys dyz sem po nich chtel flexo. Ze prej nic takovyho neslyseli, ale ze je urcite sezenu v elektro obchodech
    Tam sem se ptal (mailem), maj na prodejne vzornik a prej neni problem objednat. Jinak ale presne ceny a terminy neznam, osobne jsem tam jeste nebyl, tak pak poreferuj

Senior Member Avatar uživatele honzAK
    Vliv
    299

Standardní

si to nech poslat z Prahy na dobirku u rieggra to posilaj.

Standardní

Jak je to s instalaci na Chieftec zdroj?? Dokazeto i takove noob jako ja? Jde mi o to, aby se tam nemuselo nic pajet.. tj. jestli jdou oddelat ty molexi... a kolik bych si toho na tento zdroj mel koupit? radsi bych toho vzal vic, co kdyby se mi to zalibilo a zacal to jako nekteri pritomni davat na fsecko..
    Home: Fujitsu Siemens Amilo Xi1554 - 17" 1920x1200, Core 2 Duo T7200, 2GB DDRII, ATI Mobility X1900, 2x120GB RAID0, DVDRW, Razer Copperhead + fUnc Archetype, SB Surround USB + THX550
    School: Prestigio Nobile 1558 - P-M 1,73GHz, 1GB DDRII, 60GB, Kombo, 2x baterka, CDMA

Standardní

Tam sem se ptal (mailem), maj na prodejne vzornik a prej neni problem objednat. Jinak ale presne ceny a terminy neznam, osobne jsem tam jeste nebyl, tak pak poreferuj
    Tak jsem se tam stavil. iGor mel pravdu! Ve tirince myji vystavene ruznobarevne druhy flexa!
    Jake to bylo zklamani kdyz mi prodavac oznamil ze flexo uz dlouho nema a zr zadne uz objednavat nebude
    ASUS A6T-AP017

Standardní

Citace Původně odeslal Ace_Ventura
    Jak je to s instalaci na Chieftec zdroj?? Dokazeto i takove noob jako ja? Jde mi o to, aby se tam nemuselo nic pajet.. tj. jestli jdou oddelat ty molexi... a kolik bych si toho na tento zdroj mel koupit? radsi bych toho vzal vic, co kdyby se mi to zalibilo a zacal to jako nekteri pritomni davat na fsecko..
    taky me zajima ... chieftec 420W je na ceste (tajne doufam ze by to moh bejt ten uz flexovanej )
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

Standardní

Citace Původně odeslal Fox!MURDER
    taky me zajima ... chieftec 420W je na ceste (tajne doufam ze by to moh bejt ten uz flexovanej )
    nj, ale ja mam 360W ten co je standartne ve skrini.. Vcera(teda dnes) v noci ve 3 hodky sem procital cely tento dred a tusim, ze tam nekdo psal s problemy pri aplikaci na tento zdroj.. Uz se mi ale pomalu zaviraly vicka a stridave sem paril CS po netu, takze si to uz presne nepamatuju.. a procitat znovu cely dred se mi moc nechce..
    Home: Fujitsu Siemens Amilo Xi1554 - 17" 1920x1200, Core 2 Duo T7200, 2GB DDRII, ATI Mobility X1900, 2x120GB RAID0, DVDRW, Razer Copperhead + fUnc Archetype, SB Surround USB + THX550
    School: Prestigio Nobile 1558 - P-M 1,73GHz, 1GB DDRII, 60GB, Kombo, 2x baterka, CDMA

Standardní

nj, ale ja mam 360W ten co je standartne ve skrini.. Vcera(teda dnes) v noci ve 3 hodky sem procital cely tento dred a tusim, ze tam nekdo psal s problemy pri aplikaci na tento zdroj.. Uz se mi ale pomalu zaviraly vicka a stridave sem paril CS po netu, takze si to uz presne nepamatuju.. a procitat znovu cely dred se mi moc nechce..
    mno ja se priznam ze cely jsem to necet ale ja si hodlam najit nastroj kterym ty konektory molexy a atx pujdou akorat sundat (rozumej sundat ten kus plastu) abych nemusel nic nikam pajet, ucvakavat apod.
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

Standardní

JJ, vim, ale galaxi na tusim 3. strane(ted sem to procet) pise, ze z Chieftec zdroje mu to sundat neslo a musel to prepajet.. to bych ja rozhodne nedelal, zas tak moc si neverim ...
    Ja sem to doma zkousel jen na jednom starsim zdroji(3 mi tu lezi) a uplne fpohode to slo zdelat i dat zpatky.. Tak to zkusim potom i na tom mojem Chiefu a jestli to nepude, tak se na*eru..

Standardní

Tak jsem to zkusil a...
    ... fpohode ...
    skusil sem sundat molex(jen jeden drat jsem videlal a pak zas dal zpatky, takze ne cely..) z jednoho napajeciho kabelu, ktery byl v DVD-RW a dal ho zpatky a slo to.. Sice mi to zabralo trochu vic casu, nez u Eurocasu, protoze tam bylo min mista(v molexu), ale uz sem ho tam dal zpatky a fse jede..
    5.1 objednavam FLEXO

Senior Member
    Vliv
    290

Standardní

2Ace_Ventura a dalsi: Jee, vy ste to nepochopili, MOLEXy jdou sundat skoro VZDY, ale sla rec o ATX konektoru - tomu do desky...

No ja sundal jen na 12V ATX a slo to HODNE BLBE - se 4ma dratama jsem si hral hodinu

EDIT: Jo a mam Chieftec - pro jistotu
    Secondary rig: mATX ASUS A8NE-FM • A64 • 1GB DDR500 • X800 (390/700 @ 446/892) • 400GB SATA • Zalman VF700 + AC Freezer + AC Fan + Chill 500W

Standardní

Citace Původně odeslal WeSTLeR
    2Ace_Ventura a dalsi: Jee, vy ste to nepochopili, MOLEXy jdou sundat skoro VZDY, ale sla rec o ATX konektoru - tomu do desky...

No ja sundal jen na 12V ATX a slo to HODNE BLBE - se 4ma dratama jsem si hral hodinu

No ja sundavat ATX(20 kabliku..) nebudu, podla navodu Galaxiho to pretahnu pres nej.. Jo a budu sai kupovat 10m 1/4 a 2m 1/2, protoze to budu prvni testovat na jednom starsim zdroji.. Ten muj new comp sem neskladal, koupil sem sestavu(mnou nakonfigurovanou), takze doufam, ze kdyz z tama ten zdroj vytahnu a zaFLEXUJU, tak se mi ho tam podari dat i nazpatek a vse zapojit

Senior Member
    Vliv
    290

Standardní

No ja sundavat ATX(20 kabliku..) nebudu, podla navodu Galaxiho to pretahnu pres nej.. Jo a budu sai kupovat 10m 1/4 a 2m 1/2, protoze to budu prvni testovat na jednom starsim zdroji.. Ten muj new comp sem neskladal, koupil sem sestavu(mnou nakonfigurovanou), takze doufam, ze kdyz z tama ten zdroj vytahnu a zaFLEXUJU, tak se mi ho tam podari dat i nazpatek a vse zapojit
    Ty budes na kabliky k diskum/cdrom davat 1/4 ? To teda pak napis jak to tam slo. Ja daval vetsi a tak tak jsem to tam dostal - myslim prevlikani pres ten kovovej "caplik" co je v kazdym molexu...
    Secondary rig: mATX ASUS A8NE-FM • A64 • 1GB DDR500 • X800 (390/700 @ 446/892) • 400GB SATA • Zalman VF700 + AC Freezer + AC Fan + Chill 500W

Standardní

Ty budes na kabliky k diskum/cdrom davat 1/4 ? To teda pak napis jak to tam slo. Ja daval vetsi a tak tak jsem to tam dostal - myslim prevlikani pres ten kovovej "caplik" co je v kazdym molexu...
    Co myslis tim kovovim caplikem? To cim je ten kabel uchyceny v molexu?
    Vetrina lidi z tadyma co vim, tak ma na napajecich kabelech(disky, cdrom) ty 1/4"..
    btw: kdyby to treba neslo pretahnout(tak, ze by se tim to FLEXO treba trhalo), tak to(ty kovove casti) proste oblepim lepici paskou a pak to nema jak to FLEXO roztrhnout..
    btw: jakous tam daval velikost ty? 3/8? 1/2?
    vzdyt 1/2 staci i na ATX a ten je o dost silnejsi..

Senior Member minceVIP Avatar uživatele GABO
    Věk
    46
    Vliv
    333

Standardní

Treba citat thread od zaciatku....je tu viacero typov a trikov ktore asi nie su nikde inde napisane kedze som este navod nenapisal (a asi ani nenapisem). Sa tam presne pise ze treba tie konce kt. sa vyberu z Molexov stale oblepit paskou priesvitnou...potom v pohode preklzne.
    Blue Alien II. Intel E5200 . NOCTUA NH-U12 . GAP35-DS3 . 2x2GB Mushkin 1066 . Galaxy 6800GT/256 . Seagate ES2 250GB x 2 . Seasonic S12-380 . Chieftec Dragon modrý . HP LP2475W
    Domáce na vode Intel E8400 @ 4.65 GHz . D-tek V2 . GAX38-DS4 . EK EK-NB/SB5 + Mosfet GA X38 . 2x2GB Mushkin 1066 . Gigabyte 8800GTS/512 . EK 8800GTS . 500GB . Seasonic S12-500W . Lian Li PC-V1010A - Silver . SONY SDM-HS75P . Black Ice GT 360 + Laing Ultra + Swiftech Mcres
    HTPC Xtreamer s chladením od Michala

Standardní

jeste hezci reseni by mohlo bejt vzit nejakou trubicku o prumeru tak aby se vesla tesne do toho flexa, flexo na ni natahnout, trubickou protahnout ty draty a pak akorat vytahnout trubicku
    (zni to jednoduse ale vyzkousim to az mi prijde novej zdroj ... snad brzo )

Standardní

To bych chtel videt tu rouru na napajeci kabel do desky... jinak jsem zkousel zpevnovat konec flexa kusem rozdelane tuzky a konec se opravdu tolik netrepil... musel jsem akorat protahovat draty po dvou.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. UDMA Mód
    Založil Spitfire v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 19
    Poslední příspěvek: 13.08.2005, 00:01
  2. moj flexo mod
    Založil Xentaur v sekci fóra Case modding
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 05.03.2005, 23:02
  3. Abit KD7(G) OCP mod?
    Založil trodas v sekci fóra VIA čipové sady
    Odpovědí: 1