Stránka 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Výsledky 26 až 50 z 51

Téma: Dobrý Gamepad

Standardní

Citace Původně odeslal Pinďoureček
    Když vezmem, že ten test dělali minulý rok, tak si myslim, že ten gamepad má novější revizi. To by výrobce byl asi blbej.
    Treba ze vypada uplne stejne, ale ty ostre hrany v novejsi revizi nejsou na zavadu? Ehm asi ne Na obrazku na strance http://www.logitech.com/index.cfm?pa...2&languageid=1 jsou jasne videt ostrejsi hrany a neverim tomu, ze by mi nevadily. A kdyby te ani to nepresvedcilo, tak si konecne precti tu druhou recenzi. Je z PC Space 8/2003 a stezuji si uplne na to same.

To by výrobce byl asi blbej.
    Cira naivita.

Nejen z tohoto prispevku je videt jasna snaha branit Logitech za kazdou cenu. Pripomina mi to zastance Nokie, kteri at uz je jeji mobil jakykoliv, tak ho vychvaluji do nebes jenom proto, ze je to Nokia.

Jinak ten gamepad se prodává dost. Pár známých ho má a na tohle si vůbec nestěžujou. Třeba jsou novější revize.
    Pripomina mi to tu analogii s Nokii. Kupuje se to = je to nejlepsi.

Muj pristup k nakupu joypadu (nebo obecne) je takovy, ze me krome kladu zajimaji hlavne zapory. Ono je totiz super, kdyz ma vyrobek super udelanou funkci AY, kdyz mi v uzivani brani nedodelek BX.

Citace Původně odeslal NeO_01
    ja doporucuju tenhle: http://www.czechcomputer.cz/inshop/s...21780&level=34
    http://europe.thrustmaster.com/produ.../dualpower.mov

vybiral sem si celkem dlouho...nejdriv sem chtel microsoft ale ten prestal herni ovladace vyrabet pak logitech a skoncil sem u Thurstmastera sem nadmiru spokojen... dobre se drzi...nema zadny vostry hrany jako logitech... jinak je to podobny....dve analogovy packy, 12 talacitek, vibrace a je levnejsi
    Je to asi taky muj vitez. Neni dokonaly, ale zda se mi nejlepsi z nabidky. Jenze ho asi nebudu mit za levnejsi cenu, coz bych ten Logitech mel

Citace Původně odeslal Koudy
    No na tímhle jsem tak trochu uvažoval, ale vypadá jak vystřiženej z komiksu a taky všechny polohovací zařízení mám od Logitechu, takže jsem si nechtěl 'kazit' kontinuitu koupením něčeho jinýho. Jediný co bych asi nebral od Logitechu je volant...
    Pro nekoho je dulezita funkce vyrobku, pro nektere je dulezitejsi vzhled. Hadej(te) co je dulezitejsi pro me

No uz se nemuzu dockat, jak to schytam od zastancu Logitechu Ale napred byste si meli uvedomit, ze si nekupujete znacku, ale vyrobek (az na nektere ze...)

dustCatcherIII:AMD Barton 1,8GHz(+ArticCooling Silent2 TC rev2),512MB Hynix 400Mhz,IBM 180GXP 120GB,Seagate 40GB,MSI FX5900SP| CyberCase CY-229 (Arctic Fan Pro TC, CoolerMaster Neon LEDTLF-R82,JJ400Wsilent), Soltek KT600-RL| CDburn-DVD LG4520B,noFDD| 17\"LCD Gigabyte DVI| ChiconyKey (obyč tha best),MS IntelliMouseOptical| Hercules Fortissimo III 7.1, Creative Inspire T5400, Koss PortaPro Jr.

Standardní

Citace Původně odeslal vaga
    Když vezmem, že ten test dělali minulý rok, tak si myslim, že ten gamepad má novější revizi. To by výrobce byl asi blbej.
    Treba ze vypada uplne stejne, ale ty ostre hrany v novejsi revizi nejsou na zavadu? Ehm asi ne Na obrazku na strance http://www.logitech.com/index.cfm?pa...2&languageid=1 jsou jasne videt ostrejsi hrany a neverim tomu, ze by mi nevadily. A kdyby te ani to nepresvedcilo, tak si konecne precti tu druhou recenzi. Je z PC Space 8/2003 a stezuji si uplne na to same.

To by výrobce byl asi blbej.
    Cira naivita.

Nejen z tohoto prispevku je videt jasna snaha branit Logitech za kazdou cenu. Pripomina mi to zastance Nokie, kteri at uz je jeji mobil jakykoliv, tak ho vychvaluji do nebes jenom proto, ze je to Nokia.

Jinak ten gamepad se prodává dost. Pár známých ho má a na tohle si vůbec nestěžujou. Třeba jsou novější revize.
    Pripomina mi to tu analogii s Nokii. Kupuje se to = je to nejlepsi.

Muj pristup k nakupu joypadu (nebo obecne) je takovy, ze me krome kladu zajimaji hlavne zapory. Ono je totiz super, kdyz ma vyrobek super udelanou funkci AY, kdyz mi v uzivani brani nedodelek BX.

Citace Původně odeslal NeO_01
    ja doporucuju tenhle: http://www.czechcomputer.cz/inshop/s...21780&level=34
    http://europe.thrustmaster.com/produ.../dualpower.mov

vybiral sem si celkem dlouho...nejdriv sem chtel microsoft ale ten prestal herni ovladace vyrabet pak logitech a skoncil sem u Thurstmastera sem nadmiru spokojen... dobre se drzi...nema zadny vostry hrany jako logitech... jinak je to podobny....dve analogovy packy, 12 talacitek, vibrace a je levnejsi
    Je to asi taky muj vitez. Neni dokonaly, ale zda se mi nejlepsi z nabidky. Jenze ho asi nebudu mit za levnejsi cenu, coz bych ten Logitech mel

No na tímhle jsem tak trochu uvažoval, ale vypadá jak vystřiženej z komiksu a taky všechny polohovací zařízení mám od Logitechu, takže jsem si nechtěl 'kazit' kontinuitu koupením něčeho jinýho. Jediný co bych asi nebral od Logitechu je volant...
    Pro nekoho je dulezita funkce vyrobku, pro nektere je dulezitejsi vzhled. Hadej(te) co je dulezitejsi pro me

No uz se nemuzu dockat, jak to schytam od zastancu Logitechu Ale napred byste si meli uvedomit, ze si nekupujete znacku, ale vyrobek (az na nektere ze...)
    U Logitechu naštěstí platí : Kupuje se to, protože to JE nejlepší... No a pokud chceš nejlepší, tak si kup Logitech (jo JSEM zastánce toho nejlepšího = Logitechu )
    Laptop : MSi GT683DX - Intel Core i5-2430M, 8GB DDR3, nVidia GTX 570M, OCZ Vertex 4 512GB, Roccat Kone+, Creative Soundblaster X-Fi Surround 5.1 Pro, Roccat Kave 5.1, Windows 7 Ultimate 64-bit
    Laptop 2 : HP Elitebook 8440p - Ubuntu
    Tablet : Asus Transformer Prime TF201

Standardní

Tak jsem ho testoval na Madden 2004, tam je v pohodě, protože na něho nejsem zvyklej a je tam celkem málo pohybu (prostě utíkáte dopředu...). U NHL 2004 už je to horší a je potřeba si zvykat, tam je těch pohybů fakt hodně a pletou se mi tlačítka. Co mě ale překvapilo, tak ani u jednoho z těchto sportů není podpora Forcefeedbacku... U Undergroundů je, ale tam je to tak trochu chaos
    Laptop : MSi GT683DX - Intel Core i5-2430M, 8GB DDR3, nVidia GTX 570M, OCZ Vertex 4 512GB, Roccat Kone+, Creative Soundblaster X-Fi Surround 5.1 Pro, Roccat Kave 5.1, Windows 7 Ultimate 64-bit
    Laptop 2 : HP Elitebook 8440p - Ubuntu
    Tablet : Asus Transformer Prime TF201

Member Avatar uživatele ros
    Věk
    47
    Vliv
    274

Standardní MG LOGITECH Gamepad Dual Action

A co tenhle Gamepad ? Zdá se mi docela robustní, docela dobrej design...
    zatím je to muj favorit, žádný brnění do ruky nechci , hlavně dobrou ergonomii a zkousnutelnej design...

http://www.logitech.com/index.cfm?pa...2&languageid=1

nemáte někdo odkaz na test týhle hračky ?
    Gigabyte UDR-3, Intel Core i7 860@3,6 GHz + Scyte Ninja, 4GB RAM, Asus GTX275 + MSI GTS8800 (PhysX), HDD 2x1,5TB + 2x1TB + 750GB +500GB, X-Fi Fatal1ty FPS+ Megaworks 250D, Skystar HD, DVD Optiarc, Coolermaster Silent Pro M700, Lian-li Bigtower, LG 26" S-IPS, Logitech G5 + G15, 3x X360 gamepad, Skystar HD, ADSL 16mbit, PS2-TWO, X360 Premium

Standardní

ja som robil test gamepadov do computeru >
    http://computer.zive.cz/cislox.asp?vydani=323
    a rublepad bezdratovy je best gamepad, je sice tazsi, ale zase super tvarovany a minus je snad len ten ovladac plynu nedokonaly a mne sa tiez uplne nepozdaval smerovy ovladaca (teda su aj lepsie ) mno a uz zmienene thrustmastery su tiez hoooodne gut .. napr dratova verzia rumblepadu neni nic moc .. teda tvarovo
    MadCap
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Věk
    47
    Vliv
    274

Standardní hmmm...

A jakej Gamepad bez vibraci
    se snurou bys mi doporucil ? ( nechce se mi do toho furt ladovat baterky
    Gigabyte UDR-3, Intel Core i7 860@3,6 GHz + Scyte Ninja, 4GB RAM, Asus GTX275 + MSI GTS8800 (PhysX), HDD 2x1,5TB + 2x1TB + 750GB +500GB, X-Fi Fatal1ty FPS+ Megaworks 250D, Skystar HD, DVD Optiarc, Coolermaster Silent Pro M700, Lian-li Bigtower, LG 26" S-IPS, Logitech G5 + G15, 3x X360 gamepad, Skystar HD, ADSL 16mbit, PS2-TWO, X360 Premium

Standardní

Baterky, ale dáváš jenom do bezdrátových a vibrace jdou většinou vypnout.

Věk
    47
    Vliv
    274

Standardní

Baterky, ale dáváš jenom do bezdrátových a vibrace jdou většinou vypnout.
    ten obrázek ve tvym avataru teda sedi , je mi jasný že baterky dávám jen do bezdrátových a že vibrace dou vypnout, ale proč bych za to platil když to nebudu používat ? Chci tip na dratovej, ovladač, kterej nemusí mít vibrace ...

Standardní

no napr trhustmaster sa vyraba aj uplne presne rovnaky tvar/funkcie len nema force (v teste prave kvoli tejto idnetickosti nebol, ale maly sme ho tu), u logitechu su to uz len o nieco nizsie modely (bolo ich v teste malo) a ten co sme tu maly nestal za vela ten Thrust by mohol byt fajn, alebo sa pokus este zohnat TOTALNU spicku medzi gamepadmi co uz sa zial nevyraba a to je MS sidewinder gamepad
    MadCap
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Standardní

No, já mám RumblePad (myslím, že tak 3/4 roku) a jsem s ním spokojenej. Zkoušel jsem snad všechny dostupný gamepady a tenhle byl pro mě jednoznačně nejlepší. Drží se skvěle, někomu možná nemusí vyhovovat kvůli velikosti - mám pocit, že je dost velikej (když mi sedí do mý pazoury ). Ještě jsem neviděl nikoho, kdo by měl vedle sebe Logitecha a Thrustmastera a nevybral Logitech.

Jinak kvalita OK, přímo podporovanej spoustou her a po pár hodinách NBA mě ruce rozhodně nebolí ...

Jinak FF je dobrá věc, ale hlavně na hry jako MGS a spol. to je bez FF mnohem horší.
    [PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
    [Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
    You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)

Věk
    47
    Vliv
    274

Standardní

Citace Původně odeslal jan555
    No, já mám RumblePad (myslím, že tak 3/4 roku) a jsem s ním spokojenej. Zkoušel jsem snad všechny dostupný gamepady a tenhle byl pro mě jednoznačně nejlepší. Drží se skvěle, někomu možná nemusí vyhovovat kvůli velikosti - mám pocit, že je dost velikej (když mi sedí do mý pazoury ). Ještě jsem neviděl nikoho, kdo by měl vedle sebe Logitecha a Thrustmastera a nevybral Logitech.

Jinak kvalita OK, přímo podporovanej spoustou her a po pár hodinách NBA mě ruce rozhodně nebolí ...

Jinak FF je dobrá věc, ale hlavně na hry jako MGS a spol. to je bez FF mnohem horší.
    Ja mam ted na zkoušku prave ten Trustmaster Firestorm Dual 3 (nebo tak nejak se jmenuje) a docela špatně mi sedí ty analogovy joystiky. Zkoušel jsi taky ten Firestorm Dual 3 ? Na cene mi až tak nezáleží, pokud je u toho logitecha znatelně lepší ergonomie, tak přežiju i ty baterie
    a ještě k ty poslední větě. Je to myšlený tak že bez FF jsou některý hry hůř hratelný ? To nechápu

Věk
    47
    Vliv
    274

Standardní

objevil jsem ještě tuhle stránku:
    http://www.joy-stick.net/reviews.htm
    s testama ....

Standardní

Citace Původně odeslal ros
    Ja mam ted na zkoušku prave ten Trustmaster Firestorm Dual 3 (nebo tak nejak se jmenuje) a docela špatně mi sedí ty analogovy joystiky. Zkoušel jsi taky ten Firestorm Dual 3 ? Na cene mi až tak nezáleží, pokud je u toho logitecha znatelně lepší ergonomie, tak přežiju i ty baterie
    a ještě k ty poslední větě. Je to myšlený tak že bez FF jsou některý hry hůř hratelný ? To nechápu
    Právě z těch Thrustmasterů jsem byl v reálu dost zklamanej - absolutně mi nešly do ruky (dál jsem nemusel nic řešit). Já mám drátovýho RumblePada, takže baterky taky neřeším...

K FF - např. v MGS2 se používá FF třeba na tlukot srdce ve "vypjatých" momentech a často se stane, že je něco cítit z FF dřív než je to slyšet a vidět. Ale ve většině her to není (MGS je mimořádně promakané) a některé hry mají podporu FF udělanou tak blbě, že to vypínám ...
    [PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
    [Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags

Věk
    47
    Vliv
    274

Standardní

Citace Původně odeslal jan555
    Právě z těch Thrustmasterů jsem byl v reálu dost zklamanej - absolutně mi nešly do ruky (dál jsem nemusel nic řešit). Já mám drátovýho RumblePada, takže baterky taky neřeším...

K FF - např. v MGS2 se používá FF třeba na tlukot srdce ve "vypjatých" momentech a často se stane, že je něco cítit z FF dřív než je to slyšet a vidět. Ale ve většině her to není (MGS je mimořádně promakané) a některé hry mají podporu FF udělanou tak blbě, že to vypínám ...
    hmno, pořád se nemůžu rozhodnout, u toho logitecha mě zase připadne, že je míň bytelnější zpracování, žádný pogumování, jenom samej plast. Taky si na CC (v diskuzi) par lidi stěžovalo, že jim lupe nejaky čudlík a že se dokonce zlomila po 3 týdnech ta analogová páčka

Standardní

hmno, pořád se nemůžu rozhodnout, u toho logitecha mě zase připadne, že je míň bytelnější zpracování, žádný pogumování, jenom samej plast. Taky si na CC (v diskuzi) par lidi stěžovalo, že jim lupe nejaky čudlík a že se dokonce zlomila po 3 týdnech ta analogová páčka
    Bytelnej je dost, s páčkama jsem problém neměl, vzhledem ke svojí síle si nedovedu představit to hovado, které by tu páčku urvalo Jeden čudlík mi začal cvakat cca po 1/2 roce, to jsem ale během pár minut napravil. Na zpracování a spolehlivost si stěžovat nemůžu. Je fakt, že kdyby měl ještě o takový 2 tlačítka víc (nahoře), tak by se hodily, ale to není zvláštní problém ...

Standardní

mno tak mne sa tvarovo Thrust lubil rozhodne viacej ale tie smerove ovladace su hladke, horsie ako na logitechu, kde su sice tiez hladke ale su preliacene a preto o trosku lepsie ... inak gamepad je vec osobnej preferencie, co ti sedi v ruke to si kup
    MadCap

Věk
    47
    Vliv
    274

Standardní

Citace Původně odeslal MadCap
    mno tak mne sa tvarovo Thrust lubil rozhodne viacej ale tie smerove ovladace su hladke, horsie ako na logitechu, kde su sice tiez hladke ale su preliacene a preto o trosku lepsie ... inak gamepad je vec osobnej preferencie, co ti sedi v ruke to si kup
    MadCap
    presne tak, me taky docela sedi, jenom ty 2 joye jdou relativne tezko ovladat, ale mozna se to zlepsi az se ty mechanizmy trochu ochodi a budou klast mensi odpor a preci jen 600 vs 1600 Kč uz je rozdil... asi to je to pro me jasna volba...

Standardní Gamepad

Mne sa celkom pozdáva Logitech dual action, je to kópia ovladača z psx. Vypadá super, žiadne ostré hrany nevidím, má 2 analogové ovladače, 12 programovateľných tlačítok. Pozri sa sem: http://www.logitech.com/index.cfm/pr...=6951,detail=2

Darky
    KT3 Ultra 2 Raid, Athlon 2600+ XP 166 FSB, PQI 2x512MHz DDR CL2.5, ASUS Geforce 6600AGP 128MB 530@670, Seagate 120GB, LG 4081 DVDRW, LCD Belinea 10 19 20

Věk
    47
    Vliv
    274

Standardní Re: Gamepad

Citace Původně odeslal Dark Angel
    Mne sa celkom pozdáva Logitech dual action, je to kópia ovladača z psx. Vypadá super, žiadne ostré hrany nevidím, má 2 analogové ovladače, 12 programovateľných tlačítok. Pozri sa sem: http://www.logitech.com/index.cfm/pr...=6951,detail=2

Darky
    taky jsem o něm uvažoval jako o prvním, ale kdesi na e-shop portalu spousta lidí psalo, že se mu často rozhodí kalibrace jednoho joye a ještě tuším, že ve více hrách snad nefunguje ten D-pad

Standardní

no keby ste boli vytazeny na ps2 ovladace tak XFX taky vyrobil a bol aj v teste, neni zly a ma dobru cenu, ale mne sa ten tvar brutalne nepaci ..
    MadCap

Standardní

Myslim, ze ste nespomenuli aj znacku SAITEK. Mam tento gamepad, a zatial si nemozem stazovat - ovladace aj kvalita spracovania vyborna.
    PC: Intel Q9450 & Zalman CNPS9500 + Nexus 92mm Fan ~ Gigabyte GA-P35-DS4 ~ 8GB Kingston KHX8500D2 ~ Gigabyte GV-N285-1GH-B ~ Kingston SSD Now M Series 160GB + Western Digital WD3000GLFS VelociRaptor + 2 x WD10EADS + WD20EADS & 3 x Zalman ZM-2HC2 ~ LG GGW-H20L ~ Creative SB X-Fi Titanium HD + GigaWorks T3 + Aurvana Live! + Live!Cam Socialize HD ~ Leadtek WinFast DTV2000H ~ Logitech G19 + G700 ~ Zalman GS1000 Black + ZM500-HP + ZM-MFC2 & 2 x Nexus 120mm Fan ~ 2 x HP LP2475w
    Notebook: HP EliteBook 6930p (T9400, 4GB RAM, GMA 4500MHD, X25-M 80GB SSD, DVD-RW, Wi-Fi, Bluetooth, 14.1" WXGA+) ~ HP Advanced Docking Station (Western Digital WD10TPVT, Leadtek WinFast ExDTV2300H) ~ Logitech Wireless Illuminated Keyboard + Performance Mouse MX ~ Creative SB X-Fi HD
    Netbook: HP Mini 5101 (N280, 2GB RAM, GMA 950, X25-V 40GB + 32GB SDHC, Wi-Fi, Bluetooth, 10.1" WXGA) ~ Western Digital WDBACZ0010BBK ~ HP Essential Port Replicator + External USB Drive ~ Logitech Anywhere Mouse MX ~ Creative SB X-Fi Go!
    HTPC: ASRock ION 330 (N330, 2GB RAM, 500GB HDD, GF9400, DVD-RW) ~ Logitech diNovo Mini + MX Air Cordless Mouse ~ Philips 42PFL8404H
    Server: Gigabyte GC330UD ~ 2GB Kingston KHX6400D2LL ~ Western Digital WD5000AADS ~ Mini-ITX case (100W PSU)
    Accessories: HP PhotoSmart C6380 + LaserJet Pro P1606dn ~ Western Digital WDH1CS10000 + WDBACG0020HCH ~ Logitech Wireless Gamepad F710 + G13 + G27
    Consoles: Microsoft Xbox 360 Elite 250GB ~ Nintendo Wii

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

rozmyslal som nad XFX EXECUTIONER, ma aj spatnu vazbu a celkovo sa mi pozdava. mate s nim skusenosti? pripadne neviete, kde by sa dal kupit v Brne? a este link: http://www.pctuning.cz/titulnistrana...=2&ArtId=18189

Standardní

Taky se rozhoduji, jestli si koupim ten XFX executioner, ale odrazuje me, ze je moc levnej, na to co umi - to se musi nekde projevit.
    Maji ho v Mironetu.
    PC + Nexus 10 + XBOX 360

Moderátor Avatar uživatele Masster
    Věk
    43
    Vliv
    359

Standardní

Co rikate na nastupce Rumblepadu? Nema ho uz nekdo?
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29354
    But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy

Standardní

A co Geniusy jako levna varianta? Mate nekdo zkusenosti s MaxFire serie G-08
    Mame doma G-07, funkcne mi stacil, ale stala se nemila vec. Ulomila se smerova packa. Zajimalo by me, jestli se nekomu ulomila i u ty novejsi serie
    Love 'murican gas-guzzlers...
    Chevrolet Camaro '79, 5L V8
    Chevrolet Tahoe '01, 5.3L V8
    Chevrolet Camaro '01, 3.8L V6
    chevroletcamaro.cz - Unleashed Fuel Only

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Kde koupit Wingman Cordless Gamepad ?
    Založil BigE v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 19.07.2005, 10:57
  2. GAMEPAD problém
    Založil Ovca v sekci fóra Ostatní hardware
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 23.03.2005, 19:19
  3. Dobry Case
    Založil Dino v sekci fóra Case modding
    Odpovědí: 29
    Poslední příspěvek: 06.02.2005, 14:58
  4. Doporučte nejaky dobry E-mailovy soft