Daji se v Openoffice zmenit fontu v menu? Defaultni jsou velke a moznost zmeny jsem nenasel.
EDIT: zmena nazvu threadu
Daji se v Openoffice zmenit fontu v menu? Defaultni jsou velke a moznost zmeny jsem nenasel.
EDIT: zmena nazvu threadu
Intel C2D 4300, 1GB DDR2, 120GB Seagate, nVidia7600GT pasiv.
No, ja to mam v pohode, mam Ximian edition, takze fonty a theme se berou z GTK2 a cele to vypada konzistentne. Jinak da se to nastavit v Options - OpenOffice.org - View - Scale
In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? | Nesnáším wide monitory.
Workstation: Xeon E3-1275v5 :: Silentmaxx TwinBlock fanless :: Fujitsu D3417-B :: 32 GB ECC DDR4 :: Radeon Pro WX 2100 fanless :: Dell UP2715K :: Gentoo
Server: Xeon E3-1245v6 :: Supermicro X11SSH-F :: 32 GB ECC DDR4 :: Aquantia 5GBase-T :: 36 TB storage :: Gentoo Hardened
Diky, uz to vypada podstatne lepe
Mel bych dalsi dotaz na OpenOffice Writer. Lze nejakym zpusobem nastavit, abych mel stranku kterou pisu uprostred obrazovky? Defaultne je vlevo, coz me moc nevyhovuje.
Zkousel jsem hledat ale moc jsem nenasel
BTW: to Scale me moc nepomohlo, protoze zmenseni je komplexni, takze pak psany text vypada "zdrcle".
Zkusim tu Ximian edici a uvidim co to bude delat
no ja sem si toho nikdy ani nevsiml, ale mas pravdu.Původně odeslal Lopan
jedinny co me napada je prepnout si zobrazeni stranky na Page Width - pak to je uprostred![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)