Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: Dava AMD Applebreed do BOXov?

Standardní Dava AMD Applebreed do BOXov?

V stredu som kupil kamosovi v Ageme(BA) Athlon XP2200 BOX a soft BartonCRC mi ukazuje ze sa jedna o jadro 0681h/Applebreed. Myslel som ze Athlon XP ma jadra Troughbreed. Applebreed jadro maju predsa nove Durony. Bios popritom zisťuje normalne AthlonXP2200. Je to v poriadku ze v BOXoch su procaky s takymto jadrom? Mne ten isty soft ukazuje normalne 06A0h/Thorton, cize to co tam mam.

Standardní

...to je nejake divne, lebo mne pri CPUID 0681h ten soft /Barton CRC v1.2/ vypise Thoroughbred co aj suhlasi s mojim CPU
    VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...

Standardní

Aj mne sa to zda divne, preto sa pytam ci to je v poriadku. Inak este vypisuje nasobic 13,5 a MaCR 1, MiCR13, odomknuty nasobic, a EdValue2333h. Este zaujimavost Barton CRC 1.2 mi na doske ABIT AN7 ukazuje pri ThortoneXP2000 ze"Unknown Multiplier Type" a popritom je urcite odomknuty nasobic (odskusane). Ten BOX 2200 Athlon/Applebreed je v doske Asrock K7S8X so SIS 746FX.

Standardní

Neexistuje způsob, jak softwarově odlišit Duron Applebred a Athlon XP Thoroughbred (stejně tak Thorton a Barton) vyjma návratové hodnoty CPUID instrukce ohledně velikosti cache.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání