Výsledky 1 až 14 z 14

Téma: Vypnuti PC Speakeru

Standardní Vypnuti PC Speakeru

jak vypnout pc speaker??

Moderátor Avatar uživatele wong
    Věk
    42
    Vliv
    310

Standardní

pokud mas normlani reprak pripojeny do desky, tak ho vypoj
    pokud mas pc speaker na desce, tak asi by mel jit vypnout nejakym jumperem, nebo v biosu

btw: ja bych ho chtel zase zapnout, mne nejak nejede

Standardní

neco na desce to bude urcite. ve winxp se to nejak neda vypnout?

Standardní

mne sa zase nedá zapnúť, mám ho totiž zapojený do zvukovej karty a pri bootovaní sa ozve to pípnutie, ale vo Windows XP už vôbec nefunguje, resp. funguje ale tak, že musím dať hlasitosť na maximum, aby som vôbec niečo počul

Standardní

Citace Původně odeslal LORD dR-aGoN
    neco na desce to bude urcite. ve winxp se to nejak neda vypnout?
    Normálně ho vypní v Ovládání hlasitosti nebo ho můžš vypnout v ovládacích panelech(systém)

Standardní

dik za rady, aĺe zda se ze zakazani Systemoveho reproduktoru ci jeho ztlumeni je ignorovano a to i pres Spravce zarizeni

Standardní

dik za rady, aĺe zda se ze zakazani Systemoveho reproduktoru ci jeho ztlumeni je ignorovano a to i pres Spravce zarizeni
    tak to vypoj ten káblík co máš z case zapojený do desky a speaker se ti věř mi opravdu už nikdy neozve
    ASUS Rampage II GENE + Intel i7-920 @ 3.8 GHz + Noctua NH-U12P SE1366
    6GB RAM OCZ Intel Extreme XMP 1600MHz / Gainward Geforce GTX470 SLI
    1x30GB SSD OCZ Vertex Turbo (system) / 2x30GB SSD OCZ Vertex RAID 0 (games)
    23.6" Acer GD245HQBID + 3D Vision / PSU Nexus RX-8500 850W / Asus OC STATION

Standardní

Citace Původně odeslal Spajdr
    tak to vypoj ten káblík co máš z case zapojený do desky a speaker se ti věř mi opravdu už nikdy neozve
    to mi je jasny. ale výpinat comp a hledat ten kablik se mi prilis nechce... ale co mi zbyde.

Senior Member mince Avatar uživatele Hrochoslon
    Vliv
    296

Standardní

Citace Původně odeslal Spajdr
    to mi je jasny. ale výpinat comp a hledat ten kablik se mi prilis nechce... ale co mi zbyde.
    tak ho nevypinej jen ho najdi a vytahni
    C2D6420@3400mhz (1.375v)■Thermalright Ultra 120e ■gigabyteDQ62gb 800DDR2corsair ■samsung172X ■ audigy ■ zalmanZM400A(380w) ■
    ■MsiHD4850■ Racionální přístup má tendenci bagatelizovat to, čemu nerozumí ■
    "As long as there is duality between "what is" and "what should be" ~ man trying to become something else, making effort to achieve "what should be" ~ this conflict is waste of energy." ■ J.KRISHNAMURTI■

Senior Member mince Avatar uživatele Mojda
    Vliv
    284

Standardní

Asi tak, pokud nevyškubneš něco jinýho, tak nevidim duvod vypinat PC

Standardní

jasne, vypínať comp netreba, a ak ti nejde vytiahnuť, tak ho prestrihni

Standardní

naposledy sem takhle za chodu vytahoval asi 30x kabel od vetraku..sem tam sem tam a na potricaty to odnesla pulka boardu.

Standardní

este jde v HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Sound zmenit Beep na No ale me nefici ani to

ale este jsem videl postup ktery ovsem vyzkousen nemam ale pry pomohl vsem kterym nepomohlo nic z predesleho:
    Spravce zarizeni - Ukazat skryta zarizeni - non plug n play zarizeni - za disablovat zarizeni Beep

jinak mne tak akorat este napada. co treba to zarizeni Beep ci Systemovy reproduktor proste odebrat jdu domu laboraovat

Standardní

Kdysi dávno, když jsem měl P200, mi najednou začal vždycky po zapnutí počítače řvát PC speaker. Fakt se to nedalo vydržet, tak jsem rozdělal case a prostě a jednoduše jsem ten drátek připojenej na repráček PC speakeru utrhl. No a pak jsem zjistil, že mi nefunguje klávesnice, byl tam nějaký zkrat a že to pískalo kvůli tomu. Tak jsem musel vzít pájku a zase to přidělat
    Home PC:MSI K7T 266Pro2,Athlon XP 1800+ Palomino,Titan D5TB, 256MB DDR Elixir,40GB Seagate,Sapphire Radeon 9600 Atlantis,Logitech MX500 optical mouse, Canon BJC 6000,AOC 7Klr monitor,CD-ROM Toshiba 48x,CD-RW Teac W524E 24/10/40,Hercules MUSE 5.1,Genius Home Theater 5.1 repro
    Notebook:Toshiba Satellite A10-S103,Celeron 2,0GHz,256MB DDR RAM,30GB HDD,Intel 852GM,TVout,USB2.0,DVD ROM
    DigiCamera:Kodak Z740

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. KV7 problem pri starte PC do dlhsom vypnuti...
    Založil Hazo v sekci fóra VIA čipové sady
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 07.10.2004, 15:10
  2. Win NT4 a ATX - vypnuti -vyreseno.
    Založil mager v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 22.12.2003, 19:30
  3. [Java pripadne Delphi] Vypnuti PC
    Založil kidd.tonda v sekci fóra Programování
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 06.12.2003, 16:34
  4. Restart místo vypnutí na Epox 8RDA+