koupil jsem to jen kvuli tv-outu, ale prece jen...zatim jedu 175/175....kolik se z toho da vytahbout![]()
koupil jsem to jen kvuli tv-outu, ale prece jen...zatim jedu 175/175....kolik se z toho da vytahbout![]()
PC AREA --- Galerie českého a slovenského Casemoddingu --- OUTDOOR --- Na kole, po horách, atd... --- PM Consulting --- Projektové řízení, vzdělávání, konzultace, atd...
Ake mas pamate ? (kolko ns - kukni na ne a ked nebudes vediet, tak sem opis cislo...)Původně odeslal Chocen
Ak ti to pojde taktovat aj asynchronne, tak jadro cez 200 dostanes. Ak nie, tak budes obmedzeny pamatami...
And down we go again, under the relentless wawes, into the arms of calm breakers, into bayou of forgotten dreams
Like sand slipping through my fingers, nothing ever lasts, ever will
safra - nechal jsem to doma...ale hned jak dojedu, tak se podivam...je mi jasne, ze tu bude omezeni pametmi (i kdyz jsem zvedav, na kolik pujde i to defaultne pasivne chalzene jadro...kdyz ho necham na tom defaultu)..btw - asi se priklonim s synchronimu OC - preci jen to neni na hry...jen tak ze sportu![]()
jen jsem chtel vedet, jestli to nekdo z pametniku taktil....
PC AREA --- Galerie českého a slovenského Casemoddingu --- OUTDOOR --- Na kole, po horách, atd... --- PM Consulting --- Projektové řízení, vzdělávání, konzultace, atd...
no já dal 200/200 stabilně,ale paměti jsem ofukoval,i tak to rychlostně bylo na úrovni mírně pod GF2 MX 400 a kompatibilita z některýma hrama,byla na dost nízké úrovni.Původně odeslal Chocen
ASUS Rampage II GENE + Intel i7-920 @ 3.8 GHz + Noctua NH-U12P SE1366
6GB RAM OCZ Intel Extreme XMP 1600MHz / Gainward Geforce GTX470 SLI
1x30GB SSD OCZ Vertex Turbo (system) / 2x30GB SSD OCZ Vertex RAID 0 (games)
23.6" Acer GD245HQBID + 3D Vision / PSU Nexus RX-8500 850W / Asus OC STATION
jj - ale TO na tom spustim a filmy taky behaj v pohode....na hry mam svuj hlavni stroj....Původně odeslal Spajdr
ot - nemas nahodou trosku chbne uvedene frekvence v podpisu![]()
nemám, moc nehraju, spíš pracuju a občas zahraju Etherlords II a ten není moc náročný na grafiku a CPU víšPůvodně odeslal Chocen
takže mám sestavu prakticky teď pořád podtaktovanou.
ASUS Rampage II GENE + Intel i7-920 @ 3.8 GHz + Noctua NH-U12P SE1366
6GB RAM OCZ Intel Extreme XMP 1600MHz / Gainward Geforce GTX470 SLI
1x30GB SSD OCZ Vertex Turbo (system) / 2x30GB SSD OCZ Vertex RAID 0 (games)
23.6" Acer GD245HQBID + 3D Vision / PSU Nexus RX-8500 850W / Asus OC STATION
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)