flashnul jsem bios na 1.0f,ale nedari se mi zprovoznit tento cpu pod touto deskou.. nevite nekdo nejakou radu, popripade nejaky bios..
flashnul jsem bios na 1.0f,ale nedari se mi zprovoznit tento cpu pod touto deskou.. nevite nekdo nejakou radu, popripade nejaky bios..
Mozna by bylo lepsi popsat, co ti to dela... Pod slovem zprovoznit si kazdy muze predstavit co chce...Původně odeslal Jasan
![]()
AMD mobile Barton 2500+@2430MHz 1,8V (1,76V real) watercooled || ABIT NF7-S V2.0 watercooled || Samsung 160GB SATA s NIDEC loziskama + Hitachi desktar 40GB || 512MB DDR500 A-DATA || ATI Original 9500@PRO 64MB @405/325 watercooled || Leadtek winfast 2000XP || CD-ROM Teac 40x || 4× DVD±R/RW Teac DV-W50D (pioneer 106D)|| Fortron 350W ATX FSP350-60PN(PF)
MSI KT3Ultra forever || NENAVIDIM lidi co maj nick Mirec
ok, proste nenabehne vubec komp, porad se jakoby restartuje dokola, ale vubec se nezapne monitor, proste jakoby byl ten procak KO, ale KO neni, protoze jsem ho zkousel na jinem PC. zkousel jsem reset cmosky, vyndal jsem vsechnyveci z PCI slotu a odpojil hdd a cd romy, vyndal ramky, proste nic nepomohlo, hlavne ze na strankach ecs se chlubi novym biosem, ktery zvladne 2600+, ale kdyz tam chci dat 2400+, tak NIC!(
Tak to už ti bohužel pomože len upgrade desky![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)