mel sem stejnou kombinaci HW a jelo mi to taky ok, dneska uz bych asi ten komp roztriskal, ale driv sem nevedel ze na nakym 2G to nabiha rychlejc (taky neexistovaloPůvodně odeslal gillan
), takze driv bylo hodne veci v pohode ... to je o zvyku
![]()
mel sem stejnou kombinaci HW a jelo mi to taky ok, dneska uz bych asi ten komp roztriskal, ale driv sem nevedel ze na nakym 2G to nabiha rychlejc (taky neexistovaloPůvodně odeslal gillan
), takze driv bylo hodne veci v pohode ... to je o zvyku
![]()
Athlon XP 1700+ B0 JIUHB @ 2600+ / ThermalTake Volcano 7+ / EPoX 8K9AI / KingStone 256MB PC2700 / MSI GeForce4 440MX-8xAGP / WD800JB / EIZO L568
ked hovorim v pohode tak v pohode ...Původně odeslal gillan
co si pamatam tak som v tom kreslil nejake themes ... na winamp a win95
a to som popri tom photoshope mal pusteny este paintshoppro a photoline ... som medzi nimi prenasal tie opbrazky a v kazdom pouzil nejaky filter alebo funkciu kedze to nebolo vsetko v jednom ...
dnes uz by som to asi nerobil ale vtedy mi to v pohode islo ... hold treba si vedet system vyladit a nie len zvysovat MHz na CPU ...
Preco? Mam kamosa co tam ma 98 + Office97 a ide to. Pouziva to iba na obcasne pisanie textov ked nema notbook doma, tak mu ta pomalost az tak nevadi.Původně odeslal Sam Hawkens
- When you do things right, people won't be sure you've done anything at all.
- Being happy insn't having everything in your life be perfect.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)