Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Výsledky 26 až 39 z 39

Téma: 2 zvukovky

Standardní

Citace Původně odeslal crom.cz
    no tak mě to ale nefaká. V biosu mám poouze volbu Enable a Disable, tak mam enable, ale pořád faká jen ta v tom PCI, ale když ji vyndám tak faká integrovaná, tak nevím kde je zkur.... problém. ta integrovaná se protstě neobjevuje
    Nechápu jak jste mu na tohle mohli skočit.
    Na 486 by jsi LIVE nenainstaloval ani za nic,a 486 měli integrovaný audio?
    to je ale hlína
    ASUS P4SDX & P4 1800@2400+512cache & OCZ 512MB DDR400 ultra high performance cl2 & Radeon 9000 & ATI TV Wonder & Realtek Lan & Audigy 2 & 2x 80GB Baracuda IV & RW Teac 52x & DVD Pioneer & 19\"Klr AOC
    WXP Home & W2000SP3 *
    http://zdenekmaca.sattnet.cz/computer/
    http://zdenekmaca.sattnet.cz/

Standardní

Citace Původně odeslal Maca
    Citace Původně odeslal crom.cz
    no tak mě to ale nefaká. V biosu mám poouze volbu Enable a Disable, tak mam enable, ale pořád faká jen ta v tom PCI, ale když ji vyndám tak faká integrovaná, tak nevím kde je zkur.... problém. ta integrovaná se protstě neobjevuje
    Nechápu jak jste mu na tohle mohli skočit.
    Na 486 by jsi LIVE nenainstaloval ani za nic,a 486 měli integrovaný audio?
    to je ale hlína
    žádná hlína, tvrdá realita, pájka a kladivo a všechno jde
    486 - 33 MHz, 1GB HDD, FDD, CD-ROM 1x, MB - IBM, Sound Blaster Live!

Standardní

žádná hlína, tvrdá realita, pájka a kladivo a všechno jde [/quote]

JSI LIDOVÝ ŽVANIL,ZŘEJMĚ RYBÁŘ
    ASUS P4SDX & P4 1800@2400+512cache & OCZ 512MB DDR400 ultra high performance cl2 & Radeon 9000 & ATI TV Wonder & Realtek Lan & Audigy 2 & 2x 80GB Baracuda IV & RW Teac 52x & DVD Pioneer & 19\"Klr AOC
    WXP Home & W2000SP3 *
    http://zdenekmaca.sattnet.cz/computer/
    http://zdenekmaca.sattnet.cz/

Standardní

Na co potrebujes viac vstupov??
    Robis muziku??Potrebujes pripojit viac zariadeniViac mikorfonov??
    Na to sluzi mixpult a vysledne ti staci jeden line in
    hp pavilion zt3020

Standardní

Citace Původně odeslal Mikhaill
    Na co potrebujes viac vstupov??
    Robis muziku??Potrebujes pripojit viac zariadeniViac mikorfonov??
    Na to sluzi mixpult a vysledne ti staci jeden line in
    jenže já potřebuji dva výstupy Lin-out pro rybáře. Pro maca: jo sory, zapoměl jsem na šroubovák

Standardní

aha tak to som prekukol,sorry
    hp pavilion zt3020

Standardní

WinXP na 486? A kolik máš paměti? Zajímavý úkaz!

Když už jsme tu všichni pohromadě, poraďte co dělat: nainstaluju ovladače k SB Live!, restartuju a při najíždění do win dostanu hlášku: Sound Blaster 16 Emulation - jako že instaluje - a zátuh. A nepomůže v nouzovém režimu odinstalovat, v autoexecu smazat, v registrech smazat. Dokud tu kartu nevyndám , tak se do windows nedostanu... Win98SE, Epox 8RDA3+.

Standardní

Citace Původně odeslal jagoro
    WinXP na 486? A kolik máš paměti? Zajímavý úkaz!

Když už jsme tu všichni pohromadě, poraďte co dělat: nainstaluju ovladače k SB Live!, restartuju a při najíždění do win dostanu hlášku: Sound Blaster 16 Emulation - jako že instaluje - a zátuh. A nepomůže v nouzovém režimu odinstalovat, v autoexecu smazat, v registrech smazat. Dokud tu kartu nevyndám , tak se do windows nedostanu... Win98SE, Epox 8RDA3+.

paměti mám vedle v mrazáku a připojené k desce. Jinak nemáš síťovku? jestli jo tak ji posuň ve slotech níž nebo tu zvukovku dej o slot níž. Jinak přeinstaluj winy a dej si tam aspoň W2K

Standardní

Síťovka je integrovaná a vypnutá, zvukovku jsem přehazoval jak brambor už do všech slotů několikrát. W2k nikdy, jakož i XP!!! Když to chodilo tři roky na Abitu, půl roku na Gigabytu, tak na Epoxu to chodit musí taky. Dneska formátuju disk a uvidíme.

Standardní Re: Jde to ale chce to hledat!

Citace Původně odeslal dawsoo
    Takže,pokud používáš Winamp jde aby jsi pouštěl z jednoho otevřenýho playeru výstup třeba na dvě zvukovky,existuje DSP_plugin kterej se jmenuje Audiostocker a v něm si můžeš aktivovat klidně 3 zvukarny najednou (out pluginy) např:1.waveout (wt192x),2.direct sound(alc650),3.ASIO(M-audio 2496) a choděj po trošku laborování s latencí a buffery v jednotlivých ovladačích v pohodě všechny naráz.Používal jsem to kdysi pro srovnávání zvukový kvality různejch zvukovek v reálnym čase....

dobře a äle já potřebuji výstupy a to 2 nejlépe 3

Standardní

A jsem za vodou. Dvakrát jsem smazal windows a nainstaloval SB, a pořád to samý. Napotřetí jsem nainstaloval Win98. A je to. Bezproblémový chod zvukovky, update na 2.0, pak 2.1, pak Live Ware 3 a nahrávám přes SPDIF bez problémů. Cactus Shield se může jít bodnout.

Standardní Re: 2 zvukovky

Citace Původně odeslal crom.cz Zobrazit příspěvek
    vždyť říkám, když odpojím z pci tak jede integrovaná a naopak, tož kurnik. Vcčerajsem to instaloval, snad zvládnu nějakou instalaci ještě ne??
    Uz asi mas problem vyreseny, ale i presto... Mam taky integrovany zvuk na desce ASUS A7V880 a dokoupil jsem si SB Live5.1 abych si do ni pich bedny a do integrovany sluchatka a mic. ale ouha! Zvukovka na desce se automaticky vypina... Nic s tim zrejme udelat nejde!!! Slysel jsem, ze ani reinstall BIOSu nepomohl... Nasel jsem doma starsi modem se zelenym a ruzovouckym vystupem, tak do toho prsknu headset a bude!!! Tot muj nazor na vec

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 28.02.2005, 13:09
  2. Ktera NF2 MB ma vyvedeny 2 vstupy + 3krat vystup zvukovky?
    Založil tiktak v sekci fóra NVIDIA čipové sady
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 27.01.2005, 20:35
  3. Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 14.05.2004, 18:37
  4. ess zvukovky a zvukovky opti
    Založil wolf00 v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 01.01.2004, 11:06
  5. 6-kanalove zvukovky? ako to vlastne je...
    Založil Branik v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 22
    Poslední příspěvek: 29.01.2003, 19:38

Pravidla přispívání