Výsledky 1 až 12 z 12

Téma: ASUS A7N8X nebo ASUS A7V8X Full

Standardní ASUS A7N8X nebo ASUS A7V8X Full

Zdravim Vas,
    Mam takove male dilema. Chci si koupit novy stroj. A vaham nad tim, jakou zakladni desku vybrat. V PcShopu mi byly doporuceny tyto dva modely ASUS A7N8X a ASUS A7V8X Full. Takze by me velice pomohlo kdyby mi nekdo z Vas uplnych nestraniku a znalcu HW. poradil. Jde mi o to aby byl pocitac stabilni, vykony a casem jeste o neco uprgradovatelny. Zatim se priklanim na stranu A7N8X, ale spis cekam, jake nazory se zde sejdou.
    V pocitaci by mel byt prozatim AMD2400xp, a 512Mb DDR pameti Kingston. zvuk SB Audigy retail, grafiku jeste nevim.

dekuji vam predem za vase nazory, odpovedi a poznatky.
    Pekny den.
    Romanow

Senior Member
    Vliv
    287

Standardní

v dnesni dobe bych uz sel asi do nforce. pokud muzes mit revizi 2 (jako ze asi jo ) tak jdi do A7N8X a pokud nepotrebujes dual pameti tak vem A7N8X-X je jeste levnejsi. nekde sem ji videl asi za 2300 bez dane
    KILL YOUR MOTHER, RAPE YOUR DOG!
    AMD Barton 2500+@2300MHz (209x11; 1,65V) Zalman 7000A AlCu Asus A7V880 VM 512 MB DDR 400 Mhz 5ns Microstar GeForce Ti 4200 64 MB 316/610 Hitachi 80 GB S-ATA Seagate Barracuda IV 60 GB Nec DVD+-RW 1300A Teac 524E 40x24x10 Creative Audigy Genius Home Theater 5.1 Wood Eurocase Bigtower 763 Moded Edimax 10Mb/s LAN Genius F-23 Leadtek Winfast TV 2000 XP Deluxe Samsung 172X Microsoft Intelimouse Optical Umax WK9000 klávesnice Fortron 350W 120 Fan Silent 14512 - 3D Mark 2001 (eště mu dám trošku pokouřit)

Member
    Vliv
    279

Standardní

no jde o to ze nforce ma dvoukanalovy radic pameti takze pokud ho muzes vyuzit tak jdi donej...apropookud koupis nForce full (Deluxe) tak ho mas se southbridgem MCP-T coz znamena docela slusnou zvukovku=>odpada potreba koupe Audigi..
    ale jak jsem to tu cetl ,bal bych se do ni strkat ATI karty...
    xp1800+DLT3C@200*11(coper silence2)+80mmFan,AsusA7V600,Brand 512MB400MHz,120GB 8MB seagate,miro19F98 19\",creative inspire5300,sony DVD,teacCD-RW 40x,Powercolor radeon9600pro [443/334]

Standardní Re: ASUS A7N8X nebo ASUS A7V8X Full

Citace Původně odeslal romanow
    Zdravim Vas,
    Mam takove male dilema. Chci si koupit novy stroj. A vaham nad tim, jakou zakladni desku vybrat. V PcShopu mi byly doporuceny tyto dva modely ASUS A7N8X a ASUS A7V8X Full. Takze by me velice pomohlo kdyby mi nekdo z Vas uplnych nestraniku a znalcu HW. poradil. Jde mi o to aby byl pocitac stabilni, vykony a casem jeste o neco uprgradovatelny. Zatim se priklanim na stranu A7N8X, ale spis cekam, jake nazory se zde sejdou.
    V pocitaci by mel byt prozatim AMD2400xp, a 512Mb DDR pameti Kingston. zvuk SB Audigy retail, grafiku jeste nevim.

Pekny den.
    Romanow
    A7V8X - levnejsi, min vykonejsi
    A7N8X - drazsi, vykonejsi
    Rozhodne si tech par stovek priplat. Stoji to za to. Stabilitu u ASUSu neres.

Standardní

Jeste me napadla jedna alternativa
    EPOX 8k9a2+ co vy na to ? vypada to ze ta deska ma vse co nabizeji ony dve od ASUS? A cena je taky v pohode. Co myslite

Voňavoučká Liberty mince Avatar uživatele AjsTi
    Věk
    49
    Vliv
    326

Standardní

Citace Původně odeslal MARA.T
    no jde o to ze nforce ma dvoukanalovy radic pameti takze pokud ho muzes vyuzit tak jdi donej...apropookud koupis nForce full (Deluxe) tak ho mas se southbridgem MCP-T coz znamena docela slusnou zvukovku=>odpada potreba koupe Audigi..
    ale jak jsem to tu cetl ,bal bych se do ni strkat ATI karty...
    Nejako to vysvetli stymi ATI-ckami ?
    Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
    Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.

Standardní Re: ASUS A7N8X nebo ASUS A7V8X Full

Zdravim Vas,

Pekny den.
    Romanow
    Asusu se vyhni obloukem, jsou to dost podělaný desky (poslední dobou), vím o čem mluvím, pořád jsem řešil nějakej problém. (speciálně paměti)
    Doporučuji MSI KT4ULTRA nebo Deltu.

Synology DS213j - 2x2TB WD Red
    MacMini, 8GB RAM Crucial / Intel 330 180GB
    MacBook Pro 13 (mid 2012), 8GB RAM Crucial, Crucial m4 256GB
    iPad Pro / iPhone SE

Standardní

Mám asi 1/2 roku Asus A7V8X, ATI RADEON 9000pro, AMD XP2000+ a paměti KINGMAX 768 MB. Nikdy žádnej problem, vše funguje tak jak má.

Senior Member mince Avatar uživatele LtK
    Věk
    51
    Vliv
    296

Standardní

No neviem, už som počul od kamoša z veľkoskladu, že Asus sa v poslednej dobe kazí... Na fóre je mienka, že aj u Epoxu šla kvalita dole... Na MSI sa tiež kade-tade nadáva... Abit mal kedysi problémy s kondenzátormi...
    A pritom sa tie dosky predávajú, ľudia ich kupujú a firmy majú obrat... Asi je to v tom, že keď sa niečoho vyrobí veľa, tak tam bude aj relatívne veľa zmätkov...
    i5 2500K, Asus Maximus IV Gene Z, 16GB DDR3 1600 Corsair Vengeance, Gigabyte GTX480, Intel 320 160GB + 3,64TB HDD by 4xWD, LG GH22LS30, Creative Inspire T5400, Enermax Pro82+ 620W, LCD Philips 240PW, watercooled
    Under construction: C2Q 6600 (OC ~3GHz=334x9), Asus Maximus II Gene, 4x2GB DDR1066 Kingston HyperX, NVidia Asus 280GTX

Standardní

Citace Původně odeslal LtK
    No neviem, už som počul od kamoša z veľkoskladu, že Asus sa v poslednej dobe kazí... Na fóre je mienka, že aj u Epoxu šla kvalita dole... Na MSI sa tiež kade-tade nadáva... Abit mal kedysi problémy s kondenzátormi...
    A pritom sa tie dosky predávajú, ľudia ich kupujú a firmy majú obrat... Asi je to v tom, že keď sa niečoho vyrobí veľa, tak tam bude aj relatívne veľa zmätkov...
    Na MSI tu sice dost lidí nadává, ale na MSI KT4V- což je skutečně shit, je to low end deska, pokud to někdo neví, tak je to smutný a může nadávat sám na sebe. KT4Ultra - byl jsem s ní max. spokojenej, jenže už se špatně shání . Spíš vem tu Deltu, to je slušná mašina.

iPad Pro / iPhone SE

Standardní

Teda mam-li byt uprimny cekal jsem nejake zavery ( vim je to tezke ne co stanovit ), ale co clovek to jiny nazor. Doufal jsem ze mi to pomuze nejak se rozhodnout, ale zatim jsem se nejak nerozhodl.
    Dekuji vam za vase prispevky

Standardní

Teda mam-li byt uprimny cekal jsem nejake zavery ( vim je to tezke ne co stanovit ), ale co clovek to jiny nazor. Doufal jsem ze mi to pomuze nejak se rozhodnout, ale zatim jsem se nejak nerozhodl.
    Dekuji vam za vase prispevky
    Vyřeš to následovně, kup si desku od Chaintechu nebo Soyo Dragon, mega rychlost, akorát se hůře shání.
    Příště budu kupovat právě Chaintech.

iPad Pro / iPhone SE

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Asus A7N8X Deluxe - Potrebujem pomoc
    Založil Laci v sekci fóra NVIDIA čipové sady
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 21.02.2003, 12:40
  2. Problém s Asus A7V8X Full
    Založil Robert v sekci fóra VIA čipové sady
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 13.02.2003, 08:28
  3. Skusenosti s ASUS A7N8X alebo A7N8X Deluxe
    Založil Eduscho v sekci fóra NVIDIA čipové sady
    Odpovědí: 12