Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Výsledky 26 až 38 z 38

Téma: fanoušek AMD zradil a nyní fandí Intelu

Standardní

Tez jsem presel na stranu Intelu neberu to jako zradu ale spatn jsem rozhodne neudelal :P Amd mam rad je dobre ale intel zda se bude lepsi
    Totalne me po dlouhe dobe dostala deska od ASUS P4C800 klobouk dolu fakt bomba - provedeni,overclocking,vybava uff smekam :P Jo a taky to vubec nehreje mam 25 idle /35 max load uz to je par hodin primestable no uvidime :P Testy nahodim az jak nainstaluju nove okna porad jedu jeste na tech predeslych nforcovych.

Standardní

Ja sem taky Intelak...
    ale docela bych se pozastavil nad cenami toho Bartona 2500+,kterej je fakt "zadarmo" !!obavam se jestli ho AMD neprodava podcenu,nebo s nulovym vydelkem,aby byla schopna konkurovat intelu nebo aby zmirnila prodejnost P4 2.4 HT 800mh,protoze to je podle me super procak,kterej by Bartonu +- odpovidal.......

Standardní

Citace Původně odeslal dmx1
    Tez jsem presel na stranu Intelu neberu to jako zradu ale spatn jsem rozhodne neudelal :P Amd mam rad je dobre ale intel zda se bude lepsi
    Totalne me po dlouhe dobe dostala deska od ASUS P4C800 klobouk dolu fakt bomba - provedeni,overclocking,vybava uff smekam :P Jo a taky to vubec nehreje mam 25 idle /35 max load uz to je par hodin primestable no uvidime :P Testy nahodim az jak nainstaluju nove okna porad jedu jeste na tech predeslych nforcovych.
    .... no zacinam mit cuky, presne na to co mas ty .. AMD je good .. ofsem docela bych zkusil intelacka .. Asusik P4C800 (kamos ji ma a rozhodne si ji chvali) + 2.4 nebo 2.6 (800MHz) P4ku .. uvidim jak smontuju dokupy prasule
    : PRASoR's MACHINE :

Standardní 2 PRASOR

vrele doporucuju )) z 2.6 neni problem se dostat na 3.4 -3.5 pri default ci mirne zvedlem vcore

Standardní Re: 2 PRASOR

vrele doporucuju )) z 2.6 neni problem se dostat na 3.4 -3.5 pri default ci mirne zvedlem vcore
    jj, pravda, ale ja si radsej chvilu pockam na 90nm
    • Gentoo is the best -> !MDK <- sux
      Intel & Enermax & Tsunami rulez, ATI 9500 NP 128MB [thanx ATI Corp.
      ;-) ], 400 GB fast storage
      19316 3DMarks`01 <> 6047 3DMarks`03

Citace Původně odeslal TimeLord

.... vim, vim .. kamos na tom frci .. navic to este min hreje, takze se z toho lip dela silent pc

2 TimeLord: .... to budou Prescotti ne? .... P4C800 je uz podporuje, nevim jak vostatni MB, ale tahle by mela ....

Citace Původně odeslal : PRASoR :

.... vim, vim .. kamos na tom frci .. navic to este min hreje, takze se z toho lip dela silent pc

2 TimeLord: .... to budou Prescotti ne? .... P4C800 je uz podporuje, nevim jak vostatni MB, ale tahle by mela ....
    Vsetky i865 a i875 to podporuju.

Citace Původně odeslal : PRASoR :

Vsetky i865 a i875 to podporuju.
    .... pak je vse f optimalnim poradku
    .... tim padem je pak nasnade este gigabyte 8KNXP neb se tvari dost dobre .. je ofsem taky nejdrazsi ....

Standardní

NO já si počkám na podzim co vyleze z Athlona64ky ať se díváte na intel nebo AMD jak chcete, tak současný procáky jsou prostě neperspektivní a na jejich pokračování se nepracuje, obě platformy jsou již zastaralé, jak intel, tak AMD vyvíjí nové desky a nové procáky, takže mě je celkem dost putna kterej současnej procesor je o pár procent lepčí, zvlášť když všecky topí jak tři prasata...

Standardní

Citace Původně odeslal Bumble-BeE
    všecky topí jak tři prasata...
    Jasně, všecky topí jak prasata. Nechtěj mluvit, že Athlon64 topit nebude nebo co?!?
    1) Celeron 2GHz@2,8GHz, MB MSI MS845E Max, 256MB DDR333 KingMax,inno3D nVidia GeForce4 MX440 64MB, SC Creative SoundBlasterLive 5.1, HDD 40MB WD, CD-ROM TEAC CD-552E 52x, CD-RW Artec 52x/32x/52x
    2) AMD Duron 750MHz, ECS K7S5A Pro, 2x HDD 850MB Western Digital, inno3D nVidia Riva TNT2 32MB, CD-ROM Samsung SC152-L 52x

Standardní

Citace Původně odeslal T@UI.KK
    všecky topí jak tři prasata...
    Jasně, všecky topí jak prasata. Nechtěj mluvit, že Athlon64 topit nebude nebo co?!?
    co sem čet datasheet Opteronu, tak tam bylo max. 75W, takže to samý co má teď nejhorší XPčko, navíc to má heatspreader a časem se přejde na menší technologie, tkže podle mě ( nejen mně) bude 64ka topit míň, možná ne o moc, ale bude.

Standardní

No jo,ale oni budou muset zvednout frekvence jinak pudou do kytek!!!
    A tak stejne to topit bude!!

Standardní

NO já si počkám na podzim co vyleze z Athlona64ky ať se díváte na intel nebo AMD jak chcete, tak současný procáky jsou prostě neperspektivní a na jejich pokračování se nepracuje, obě platformy jsou již zastaralé, jak intel, tak AMD vyvíjí nové desky a nové procáky, takže mě je celkem dost putna kterej současnej procesor je o pár procent lepčí, zvlášť když všecky topí jak tři prasata...
    Ti asi poviem novinku ale aj Intel aj AMD vyvijaju nove CPU a chipsety uz od 8086 nepretrzite, takze ked vyjde Prescott intel uz bude aspon v polovici vyvoja noveho CPU takze by sme zas mali cakat na ten novy, nie ?

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Geode Platform -> AMD zas kafre Intelu do kapusty :-)
    Založil mino v sekci fóra AMD procesory
    Odpovědí: 31
    Poslední příspěvek: 22.04.2008, 17:52
  2. porovnanie prikonu CPU od amd a intelu
    Založil tehla v sekci fóra AMD procesory
    Odpovědí: 16
    Poslední příspěvek: 28.05.2004, 10:11
  3. Sekol som s AMD, idem k Intelu :-)
    Založil Lukas-SVK v sekci fóra Intel čipové sady
    Odpovědí: 23
    Poslední příspěvek: 15.11.2003, 02:45
  4. Genuine Intel, Family 15,step1=???