tak podle toho mam verzi c1. tak pak nechapu proc tam na desce je razitko a4Původně odeslal tartif
![]()
tak podle toho mam verzi c1. tak pak nechapu proc tam na desce je razitko a4Původně odeslal tartif
![]()
A jakej si tam měl defaultní BIOS?
Kryšote...
1.0 pak jsem dal 1.1 pak 1.2 (shit) tak jsem sel zpatky na 1.1 (ale nenabehl pocitac) v obchode me daly 1.2 a ted tam mam 1.3 a to je zivotopis meho biosuPůvodně odeslal Dj Google
![]()
Původně odeslal deathkiller
Dyť vám říkám, že je to razítko TECHNICKÉ KONTROLY...![]()
ASUS A7V600, 1700@2600+,GIGABYTE RADEON9600 PRO ULTRA, SHIT PAMĚTI SEITEC 400 MHz@333 , CASE NEON
CHAPUPůvodně odeslal hans.k
![]()
ja tak na to koukam tak soudruzi ze solteku nehodlaj dat zpet nastaveni delitele na pamet...smejdi...jeste ze mam BIOS 1.1..zatim dokud s tim nekdo neco nevymysli
AMD Athlon XP 2000+@1837Mhz(12.5x147)hrozna O/C sunka,
Soltek 75FRN2-L,256MB RAM 333 Mhz,40GB HDD,nejaka provizorni grafika....
nevim proc to zrusilyPůvodně odeslal vyhul
me by nevadilo kdyby to zase slo
no aspon ze 1.3 zrychlily start pocitace. takze cekat do 1.4 nebo podflashnout zpet.
zkousel nekdo dat z 1.2 na starsijestli ano napiste komu to slo a na jakou verzi. ja zkousel z 1.2 na 1.1 a pocitac nenabehl
vsechno ale bylo OK
Tak jsem teď dostal novýho soltečka, a je to zkurvysynskej 1.2![]()
A serou mě ty dělitele na paměť taky. Teď mám FSB zatim 200 a paměť furt na 166.
![]()
Kryšote...
kamos si ji kupoval tak pres 14 dni a uz ho tam taky mel tu 1.2Původně odeslal Dj Google
kdyby to slo bezpecne podflashnout tak do toho uz davno jdu. ja mam zas pameti jen 133mhz ale casovani na [turbo] a jde to rychleji nez na 166. asi to risknu jeste jednou a zkusim tam dat 1.0 kdyz me 1.1 nesla.max me to bude stat zase 200 kc ale budu prudit ze tam chci 1.1 jinak se me nezbavi
![]()
A kde to kdyžtak flashujou pomocí toho externího programátoru?
Kryšote...
tak to névim me to delal "odbornik" z Mironetu pres druhou desku za choduPůvodně odeslal Dj Google
![]()
Tak jsem teď úspěšněupdatoval na D1.3L.
Kryšote...
Jeste ze jsem nevedel ze muze byt problem pri zmene z 1.2 na 1.1), zkusil jsem to nez sem si precet tenhle thread a bez nejmensich problemu tam i zpet...
You lucky bastardPůvodně odeslal EmbreOnyx
![]()
Zavidim.
Ja jsem to bohuzel udelal naopak - flashnul na 1.2 aniz bych cet tuto diskusi a po precteni se mi uz zase moc dolu nechce.
Zajimalo by me, jak by se koukali soudruzi na reklamacnim na moji upravu chlazeni NorthBridge...Tak to radsi zjistovat nebudu a flashovat budu pouze smerem nahoru. Stejne to ale nevidim s tim delicem prilis nadejne...
![]()
There is nothin' fair in this world
There is nothin' safe in this world
And there's nothin' sure in this world
And there's nothin' pure in this world
Look for something left in this world
Jak jsi to vyresil s tim NB? Ja jsem mrskl externi cidlo na SB a ted zrovna to ma 45.7 stupnu coz je taky uz docela dost...
Jinak ten flash biosu musi byt naprosto bez problemu, nevidim realny duvod proc by to nemelo jet. Startovaci disketu jsem pouzil jeste z 98cek a flashoval jsem to z diskety na 1.2 a pak z hardu na 1.1.
ja to zkousel a neslo to a znovu se me do toho moc nechcePůvodně odeslal EmbreOnyx
no uvidim
Ja uz si budu muset nechat D1.3LPůvodně odeslal deathkiller
1.1 neidentifikuje moje CPU. To bych neprezil.![]()
Potrebuju poradit. Mam na sve desce chladic na CPU od AC Super Slim TC a mam nainstalovanej HWmonitor. V nem se mi ale neukazuji otacky ventilatoru. To same je i v Biosu. Mam takove tuseni, ze by to mohlo byt tim, ze tento ventilator ma dost nizke otacky.
AMD Athlon XP 1700+@Athlon XP 2400+ Soltek 75FRN2-RL; stab. 12*166 VCPU=1.5V; DDR512 333MHz OCZ CL2; HDD-Seagate 120GB/7200/8MB; GForce3 Ti200 128RAM; Fortron-300W; CDRW-Plextor 48/24/48A
Notebook ASUS B1000 Intel Pentium III 1GHz; S3 Twister 32MB; 256MB SDRAM; IBM 20GB; DVD/Toshiba 16x; 15,1 TFT; FingerPrint Sensor
Tuseni je celkem spravne... Ale ze by neukazal otacky nikdyPůvodně odeslal tartif
![]()
Nainstaluj Speedfan a poradne mu pritop treba primem nebo toastem, pak by se meli zjevit mrsky jedny.![]()
Ok vyzkousim to. Good![]()
AMD Athlon XP 1700+@Athlon XP 2400+ Soltek 75FRN2-RL; stab. 12*166 VCPU=1.5V; DDR512 333MHz OCZ CL2; HDD-Seagate 120GB/7200/8MB; GForce3 Ti200 128RAM; Fortron-300W; CDRW-Plextor 48/24/48A
Notebook ASUS B1000 Intel Pentium III 1GHz; S3 Twister 32MB; 256MB SDRAM; IBM 20GB; DVD/Toshiba 16x; 15,1 TFT; FingerPrint Sensor
kolik vam ukazuje celkem teplot Speedfanme 7 a s toho je jeden disk ale neni toho nejak moc??
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne, je to naprosto sparvne - ja jich mam 9.Původně odeslal deathkiller
7 deska + 2 disky
Z tech 7 pouzivam 4 - ABS II, CPU, SPP, MCP.
tak to je dobry ale proc me jedna teplota ukazuje 1 stupenPůvodně odeslal Dawe
a klesa takze me asi v case mrzne
![]()
![]()
![]()
![]()
Bohuzel ne.Původně odeslal deathkiller
![]()
Je to opet zcela normalni. Je to z cipu, kterej speedfan identifikuje jako cidlo. Vypni u nej zobrazovani a je to.![]()
SL-75FRN2-RL revize je D1L jede na 400fsb??nebo nebrat tuto revizi??mate nejaky zkusenosti??
dik moc
CPU: Intel P4 800 2.4 @ 3.24 (270fsb,1.55V) || MB: Asus P4P800 deluxe; BIOS 16 || CD: Plextor Premium fw 1.05 || DVD: LG 4081B
COOL: Zalman 7000a CU + 2x 80mmfan || MEM: 2x1024 MB Corsair 3500LLPRO CL2 || VGA: PowerColor X850XT PE 256MB
Power supply: Seasonic S12 600W || CASE: CoolerMaster ATC 710-GX1 || 3DMark 2003 - 11.864 3DMark 2005 - 5.770
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)