Tak se divam ze se objevuji dalsi lidi s CNC. Takze je tu uz nekdo schopen vyrobit naky WB na zakazku?? Uz bych neco potreboval, protoze uz mam vsechno ostatni pripraveny, cekam jen na waterblock. A navic uz zacina byt venku teplo!!!
Tak se divam ze se objevuji dalsi lidi s CNC. Takze je tu uz nekdo schopen vyrobit naky WB na zakazku?? Uz bych neco potreboval, protoze uz mam vsechno ostatni pripraveny, cekam jen na waterblock. A navic uz zacina byt venku teplo!!!
AMD XP TBred BO 1700+@2800+ (170*13,5 /1.775V 38/45) | Wasserkuhlung - CPU - Cibule by Radek-B, radiator z Favorita | MSI KT4 Ultra|Hynix DDR 333 512MB CL2-5-2-2 | GF 4200 Prolink (@315/610)| Eurocase 300W| HDD Maxtor 40GB| Hitachi 80GB | LiteOn 52/32/52| DVD Sony | Genius SW-5.1 Home Theater | Adi GT56 Trinitron
myslim ze tu spoutu zakazniku ceka... najde se nekdo hrdinny, kdo by nam poskytl nejaky ty WB?![]()
no s pomalym prichodem tepleho pocasi uz by to neco chtelo...s air-coolem zrejme pudu pres 50 stupnu pokud bude pres 30, a to bych teda nechtel, hlavne se mi vari grafika a chipset tak pliiis snazne vas zadam neco vyfrezujte!!
IBM
Lenovo
Kriglnakafe
vzdyt Radek udelal WC !
jeho zavinac uz je na ceste ke me ...
staci se s nim domluvit .
<III>
C2Q@2,33Ghz | gigabyte G33 | 4x1GB GeIL | geforce 460
IBM ThinkPad T60p
olympus e-300+zuiko1454+zuiko4015+tamrac adventure7+Qentis STCO-01+fl36
Zvladl jsem wb na gpu. Takze kdo chcete poslete mi mail s typem karty a pokud mozno s nejakymi rozmery.( nebo foto treba s pravitkem)
Udelal jsem sobe Ati Saphire R9000pro. A pro Lookas Daytona ATI9100 / 128.
Na cpu stale pouze zavinac a cibule(ve stare verzi).
A typ procesoru.
U cipsetu potrebuji roztece upinacich otvoru v desce.
Dot zatim nic nedostal, (neprislo to zatim) a Lookas to poslu hned jak se ozve. Doufam ze brzo / ma fotak.
Frezovani na 3DCNC frezce
jo, koukej si od něj honem rychle něco obědnatPůvodně odeslal DOT
Pašák erda.
najde sa niekto na Slovensku kto by mi vedel vyrobit waterblok alebo poradit kde ho zohnat?
BOARD:MSI KT4V || CPU: ATHLON XP 2400+ @ 3200+ || RAM: DDRAM 128 MB 266 MHz APACER CL2 - DDRAM 256 MB 266MHz TRANSCEND || HDD: 40 GB Maxtor 5400 Rpn (Shit) || GRAFIKA:SAPHIRE ATI RADEON 9000 Pro 128 MB DDR || CD ROM / CD - RW: CD ROM ACER 56X ,CD-RW LG 32x 10x 40x || COOLED BY: THERMALTAKE VOLCANO 9S || CASE: EUROCASE BIG TOWER MODDED + FRONTIER 300W FLEXO MOD ||NEW FOTO 26.2.2004: --=TU=--
tak az budou vysledky, tak sup sem s nimaPůvodně odeslal DOT
![]()
But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy
2RADEK-B: RADKU MEL BYCH ZAJEM O TU CIBULI!! JESTLI BY SE TO DALO USKUTECNIT TAK MI PROSIM POSLI SZ.. dik (vyzvednu si to klidne, jsi tusim z olomouce ne? )Původně odeslal DOT
dik
.
Radek> chtel jsem se jen zeptat jestli neuvazujes nekdy do budoucna o
wb do zdroje - ja vim ze to je asi nejtezsi protoze kazdej ma jinej
typ zdroje - ale mozna by to slo udelat tak ze by se vybral nejakej
jeden konkretni typ na kterym se shodne vic lidi a pak by ti ho lidi
primo mohli poslat na upravu ?@ ..![]()
tohle bych bral nejradejiPůvodně odeslal DOT
![]()
IBM
Lenovo
Kriglnakafe
2 berraneck:
Vzdyt todle Radek vyrabi viz str. 18![]()
AMD mobile Barton 2500+@2430MHz 1,8V (1,76V real) watercooled || ABIT NF7-S V2.0 watercooled || Samsung 160GB SATA s NIDEC loziskama + Hitachi desktar 40GB || 512MB DDR500 A-DATA || ATI Original 9500@PRO 64MB @405/325 watercooled || Leadtek winfast 2000XP || CD-ROM Teac 40x || 4× DVD±R/RW Teac DV-W50D (pioneer 106D)|| Fortron 350W ATX FSP350-60PN(PF)
MSI KT3Ultra forever || NENAVIDIM lidi co maj nick Mirec
To sem se vydupal,
TAk jak sem psal ze budu mit AMD2,2 tak uz mam, ale poslali mi jinou desku (bphuzel s mym souhlasem) a ta ma snimac otacek vetraku pri startu PC. Chtel sem si tam dat hned WC ale muzu si tak maximalne nekde shanet pasiv, abych to aspon rozchodil (potom to pry jde vypnout v Biosu)
Nesetkal jste se nekdo s timto problemem, jak jste ho Resili, poradte.
Dot ma zavin na poste , urcite ho blyskne a da sem .
jo vypnes to v pohode. To doma nemáš nějakej 80mm větrák? si tam dej vodnika a zapni ho s tim větroněm a vypneš to. Co je to za desku? A procák Athlon XP 2200+ anebo 2,2 GHz?
AMD mobile Barton 2500+@2430MHz 1,8V (1,76V real) watercooled || ABIT NF7-S V2.0 watercooled || Samsung 160GB SATA s NIDEC loziskama + Hitachi desktar 40GB || 512MB DDR500 A-DATA || ATI Original 9500@PRO 64MB @405/325 watercooled || Leadtek winfast 2000XP || CD-ROM Teac 40x || 4× DVD±R/RW Teac DV-W50D (pioneer 106D)|| Fortron 350W ATX FSP350-60PN(PF)
MSI KT3Ultra forever || NENAVIDIM lidi co maj nick Mirec
tak zavinac mam doma vypada suprove, proste tak jak na obrazku od slovince . akorad je potreba jeste nejak domyslet to viko ...
fotky budou co nejdriv
test ucinnosti bohuzel az dyl ... musim si nejdriv upravit case + predelat veskere sroubeni na cerpalde a vymeniku ...
<III>
C2Q@2,33Ghz | gigabyte G33 | 4x1GB GeIL | geforce 460
IBM ThinkPad T60p
olympus e-300+zuiko1454+zuiko4015+tamrac adventure7+Qentis STCO-01+fl36
nad tim se samozrejme premysli.Původně odeslal mesuge
Nemate nekdo presne rozmery a udaje o mk4? Kamos rikal ze by to pro nej skoro nemel byt problem, takze by to mohl byt dalsi potencialni vyrobce WB![]()
But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy
no mi se to nechtelo hledatPůvodně odeslal Mirectec
![]()
IBM
Lenovo
Kriglnakafe
Jen k tem chladakum na grafiku: Jak hodlas vyresit uchyceni chladice na grafiku? Ja ma GF 4200 a na ni je chladak pridelanej jen 2 plastovima uchytkama a zrovna idealne to tam nedrzi. Nevim jak je to u jinych karet, ale zadny jiny diry tam nejsou..![]()
AMD XP TBred BO 1700+@2800+ (170*13,5 /1.775V 38/45) | Wasserkuhlung - CPU - Cibule by Radek-B, radiator z Favorita | MSI KT4 Ultra|Hynix DDR 333 512MB CL2-5-2-2 | GF 4200 Prolink (@315/610)| Eurocase 300W| HDD Maxtor 40GB| Hitachi 80GB | LiteOn 52/32/52| DVD Sony | Genius SW-5.1 Home Theater | Adi GT56 Trinitron
no ja mam ďur celkem 6 takze si muzu klidne i vybirat![]()
IBM
Lenovo
Kriglnakafe
no ja mam dur celkem 6 takze si klidn muzu i vybirat :winky:
IBM
Lenovo
Kriglnakafe
chceš říct že k tomu radek nedělá horní kryt!!!Původně odeslal DOT
Pašák erda.
sam sobe sem to vyresil takovym hlinikovym U-ckem (jako kdyz zajistujes ubrus na stole, takove ty sponky)Původně odeslal Hunt3r
Já sem jedině pro mk4. až mi to fotřik uděla v práci tak udělam ňáký fotečky. Myslim si že ten člověk má mk4 mooc promyšlený![]()
in progress
Jasne, good idea..Původně odeslal Radek-B
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)