Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: MPG2MP3

Standardní MPG2MP3

Dobrí den, zajímalo by mě, jak te možné softwarovou cestou převést zvuk z filmu ve formátu *.MPG do souboru MP3. Děkuji.

Standardní

Pomocí VirtualDubu>a pak z Wavu do MP3
    Normalni PC :)

Standardní

Citace Původně odeslal SOAD
    Pomocí VirtualDubu
    Dal bys prosím link.

Standardní

Citace Původně odeslal Titan
    Citace Původně odeslal SOAD
    Pomocí VirtualDubu
    Dal bys prosím link.
    Třebahttp://tvfreak.cz/down/get.php?idd=488

Standardní Re: MPG2MP3

Dobrí den, zajímalo by mě, jak te možné softwarovou cestou převést zvuk z filmu ve formátu *.MPG do souboru MP3. Děkuji.
    Nejjednodussi bude, si ten MPEG otevrit v TMPEGENC a demuxovat audiostopu do MP2.

BTW - jestli ten .MPG je format MPEG2 (a ne MPEG1, pripona je stejna), tak ho do VirtualDubu nedostanes !!! Potrebujes upravenou verzi VirtualDubMod, ktera zvlada MPEG2, ale (aspon v mem pripade) ma se zvukem trochu problemy

Mini PC: Intel P3 850@935MHz, Asus CUV4x-ME, 192MB RAM, ATI Radeon 7000, 10GB HDD Maxtor

Standardní Re: MPG2MP3

Citace Původně odeslal Mr.Lilek
    Nejjednodussi bude, si ten MPEG otevrit v TMPEGENC a demuxovat audiostopu do MP2.

BTW - jestli ten .MPG je format MPEG2 (a ne MPEG1, pripona je stejna), tak ho do VirtualDubu nedostanes !!! Potrebujes upravenou verzi VirtualDubMod, ktera zvlada MPEG2, ale (aspon v mem pripade) ma se zvukem trochu problemy
    A na co myslíš,že byl ten link VirtualDubMod

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání